Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la redbull93 » 11 maj 2020, 21:59

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
11 maj 2020, 21:27
redbull93 je napisao/la:
11 maj 2020, 20:11
Svaku noc popisani i opet se javljaju, stekao sam utisak da gajite neki fetis prema tome.
Daj bola pa seremo se po vama i ismijavamo vas od kako ste se poceli pametni praviti. Od navijackih tema gdje je ta simpatizerska grupica dotakla rang gusara iz kaknja do ovih sramota smijuci se vasem jadu hocete li preziviti ili se ugasiti a niko s foruma da mrdne ku.rcem :rol: pisac jesi li poslao cvaju da ti neko clansku kupi. Hocete li skupiti 650 clanarina i ugasit se sami :tokralju: tako brato pisajte nas :rol:
Vidio sam te sinoc haha

Aj bjezi bolan, od sad moram pazit sta pisem da curicu ne uvrijedim.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2020, 22:02

Pa ovi plavi kad bi nekako dosli doprce pozicije u naredna 3-4 kola, odmah bi trazili da se prekine sezona.
A ovde se kao oni bore za fudbal, a ne za svoje licne interese :lol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 maj 2020, 22:11

Zip je napisao/la:
11 maj 2020, 22:02
Pa ovi plavi kad bi nekako dosli doprce pozicije u naredna 3-4 kola, odmah bi trazili da se prekine sezona.
A ovde se kao oni bore za fudbal, a ne za svoje licne interese :lol:
Oni se bore kako za licni,tako i za osobni boljitak :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 22:15

redbull93 je napisao/la:
11 maj 2020, 21:59
11 maj 2020, 21:27
redbull93 je napisao/la:
11 maj 2020, 20:11
Svaku noc popisani i opet se javljaju, stekao sam utisak da gajite neki fetis prema tome.
Daj bola pa seremo se po vama i ismijavamo vas od kako ste se poceli pametni praviti. Od navijackih tema gdje je ta simpatizerska grupica dotakla rang gusara iz kaknja do ovih sramota smijuci se vasem jadu hocete li preziviti ili se ugasiti a niko s foruma da mrdne ku.rcem :rol: pisac jesi li poslao cvaju da ti neko clansku kupi. Hocete li skupiti 650 clanarina i ugasit se sami :tokralju: tako brato pisajte nas :rol:
Vidio sam te sinoc haha

Aj bjezi bolan, od sad moram pazit sta pisem da curicu ne uvrijedim.
Ne moras ti paziti sta pises. Nije strmkapa supak ni jazavac. Ali necemo se ispod pojasa udarat. Zamisli neko se iz Ahmica ovdje registruje i ja ga u nemoci podjem udarati gdje ne treba. Stipu to necemo se tim sluziti ako sam napisao da ste indijanci ili kada se vi glupirate pijaca i to. Necemo biti bezobrazni
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 maj 2020, 22:23

11 maj 2020, 22:15

Ne moras ti paziti sta pises. Nije strmkapa supak ni jazavac. Ali necemo se ispod pojasa udarat. Zamisli neko se iz Ahmica ovdje registruje i ja ga u nemoci podjem udarati gdje ne treba. Stipu to necemo se tim sluziti ako sam napisao da ste indijanci ili kada se vi glupirate pijaca i to. Necemo biti bezobrazni
Sad ozbiljno, sam potezes te neke teme, mani te se tih gluposti. Nije to za foruma, zapravo nije nigdje. Kad si od mene cuo za to da se zajebajem, ili isto ove sarajlije o rstnim zlocincima kad pocnu, koji je u cijem klubu bio.

Ako se ne znate normalno zajebavat, bolje nemoj te nikako.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 22:30

redbull93 je napisao/la:
11 maj 2020, 22:23
11 maj 2020, 22:15

Sad ozbiljno, sam potezes te neke teme, mani te se tih gluposti. Nije to za foruma, zapravo nije nigdje. Kad si od mene cuo za to da se zajebajem, ili isto ove sarajlije o rstnim zlocincima kad pocnu, koji je u cijem klubu bio.

Ako se ne znate normalno zajebavat, bolje nemoj te nikako.
Govorim uopste. Nisam precizirao na tebe ili petog desetog. Ako se iko zna ujedati u normalnom obliku ja sam. Zato i imam neki ranking s kim to ovdje mogu. Razocarali me pojedinci neukusom da su u to sve uvukli nekog bukvalca stivena :crazy: i utipovanog aveniju da sam ja papi i kila sa dva lazna profila. Meni 4 minute trebalo da ih provalim koji su to stari forumasi odavde. Neka vam potvrde. Paranoje i bukvalci se ukljucuju gdje im nije mjesto kao sto je avenija ko zadnje tele pisao protiv Hrvata pa ljudi do finala dodjose :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 maj 2020, 22:48

Zato i imam neki ranking....

Really? :clap:

Ljudi ti se smiju... mogu mislit kako to tek izgleda u tvojoj mahali. Posljedica neuzvracene paznje u mladosti vjerovatno. Ne moze sve biti stres.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 11 maj 2020, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 maj 2020, 22:48

Znamo mi dobro male plave.
Samo moralisu, jedini klub koji je u ovoj sezoni za zelenim stolom dobio tri bobe protiv celika.
Tada je mitomanina FSBiH bio najbolji na svijetu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 22:51

Steven11 je napisao/la:
11 maj 2020, 22:48
.... Zato i imam neki ranking....
[/quote]

Ljudi ti se smiju... mogu mislit kako to tek izgleda u tvojoj mahali. Posljedica neuzvracene paznje u mladosti vjerovatno. Ne moze sve biti stres.
[/quote]

Neki si izmaltretirani pajac od prije :rol: hajde reci ko si. Maltretirao sam raznorazne cimpanze ovdje. Ali opet kad vidim da si retardo koji ne zna citirati isjecak iz posta dovodis me u dilemu. Cuj Stiven :urnebes: :ljepota:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 11 maj 2020, 22:56

Najjaci argument protiv Celika, nemaju narodnih heroja. :rol: :rol: :rol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 11 maj 2020, 22:58

11 maj 2020, 22:51
Steven11 je napisao/la:

[/quote]

Neki si izmaltretirani pajac od prije :rol: hajde reci ko si. Maltretirao sam raznorazne cimpanze ovdje. Ali opet kad vidim da si retardo koji ne zna citirati isjecak iz posta dovodis me u dilemu. Cuj Stiven :urnebes: :ljepota:
[/quote]
Mozda je Stevan? :/
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 11 maj 2020, 23:00

Evo malo detaljnijih podataka o budućem predsjedniku. Ovo sam preuzeo sa Željinog foruma.
Ako je pola od ovoga tačno gasi ligu.

Ma normala je Vico ba šta vam je, samo valja kokain u noćnom klubu kojeg drži, upleten u slučaj David Dragičević i ima armiju batinaša ukljujući vođu navijača Borca na potjernici interpola s kojom bije fudbalske sudije i mlađe ljude. Koga zanima sve toi ima ovdje, sve je rečeno o budućem predsjedniku, inače ovo je napisanog od najupućenijeg čovjeka u RS-u; Slobodana Vaskovića:

“Banjalučki Arkan” je Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika.

Vico Zeljković je sin Dodikove sestre Bogdane i Spasana Zeljkovića.

Zovu ga “Banjalučki Arkan” po njegovom izričitom naređenju.

Suvlasnik je nekoliko firmi, između ostalih i kluba “Drama”, smještenog u najstrožem centru Banjaluke.

U “Drami” se legalno prodaje kokain, a uslužna djelatnost, sem “crte”, je i visoka prostitucija. Konzumenti su mahom regionalni kontroverzni biznismeni, kao i banjalučka političkotajkunska elita.

Kokaina u “Drami” je toliko da se nerijetko moraju reanimirati konzumenti, kao što se to nedavno desilo. Dečko je spasen u zadnji čas.

Nesmetanom prodajom kokaina i organizovanjem visoke prostitucije, Zeljković ugrožava živote mladih, bezbjednost u gradu, ali to nikome ne smeta, jer je on dio političkotajkunske elite: Kvazielite, kojoj je sve dozvoljeno, a nekima od njih i da Ubiju!!!

Drama se nalazi iza Palate predsjednika, udaljena je od nje, vazdušnom linijom, svega desetak metara.

“Štekovi” droge koja se prodaje u “Drami” nalaze se u obližnjoj podzemnoj garaži, u nekoliko automobila koji se ne pomjeraju iz tog prostora.

Nakon objave ovih podataka, MUP RS će, izvan svake razumne sumnje, ukloniti te štekove-automobile.

Zašto? Zato što Zeljkovića štiti MUP RS, a jedan od šefova obezbjeđenja “Drame” jeste Viktor Latinović, inspektor iz kontradiverzione jedinice. Osim njega, još nekoliko inspektora radi u obezbjeđenju “Drame”.

Zeljković je izuzetno nasilna oso,ba, sklon je premlaćivanju onih koji mu se ne dopadaju ili mu na bilo koji način smetaju.

U te svrhe formirao je grupu od preko trideset nasilnika, dobro naoružanu i na sve spremnu, kojom on lično komanduje. Svi oni ga oslovljavaju sa “Banjalučki Arkan”.

Zeljković je nedavno izabran za predsjednika Uprave FK “Borac”, koji je, inače, uništio.

Poznato je da je u njegovoj režiji i po njegovom nalogu tokom ove godine teško prebijeno nekoliko fudbalskih sudija.

Nikada za svoje nasilne akte, premlaćivanja, gepekovanja, formiranje Zločinačke Nasilničke Grupacije… nije odgovarao. (nastaviće se)

Drama: Pitanja za VRH MUP-a RS u vezi zločinačkog djelovanja “Banjalučkog Arkana” i Tri pitanja u vezi Otmice i Teškog Ubistva Davida Dragičevića?

Drama: Pitanja za VRH MUP-a RS u vezi zločinačkog djelovanja “Banjalučkog Arkana” i Tri pitanja u vezi Otmice i Teškog Ubistva Davida Dragičevića?

Vico Zeljković, zvani “Banjalučki Arkan”, sestrić Milorada Dodika, suvlasnik je kluba “Drama” u kojem se legalno prodaju kokain i druge droge i odvija visoka prostitucija.

“Drama” se nalazi u najstrožem centru Banjaluke, a jedan od šefova obezbjeđenja je Viktor Latinović, inspektor MUP-a RS.

Pitanja za vrh MUP-a RS nameću se sama od sebe:

-Zbog čega ste dozvolili da se u “Drami” legalno prodaju kokain, druge vrlo opasne droge i odvija visoka prostitucija?

-Da li je tačno da se u “Drami” banjalučkim djevojkama i djevojčicama u piće ubacuje “droga za silovanje” (GHB), nakon čega su one podvrgavaju iživljavanju zlostavljača i seksualnih predatora?

-Ko je dečko, (poznat je i široj javnosti), koji je u “Drami”, polovinom aprila, zamalo podlegao nakon prevelikog konzumiranja kokaina?

-Da li je tačno da je taj dečko reanimiran tri časa i jedva mu je život spasen?

-Da li u cijelom tom aktu “nema elemenata krivične odgovornosti”?

-Da li su već sklonjeni “štekovi” iz garaže u neposrednoj blizini “Drame”?

-Da li ćete sada fingirati raciju u “Drami” kako bi ste “dokazali” da u tom KokainKlubu nema kokaina niti visoke prostitucije, što vam ne bi bilo prvi put?

-Na osnovu čega “Banjalučki Arkan” Zeljković tvrdi da na njegov “mig” policija uhapsi svakog onog čije hapšenje on zatraži?

-Na osnovu čega “Banjalučki Arkan” tvrdi da može nekažnjeno narediti likvidaciju?

-Da li priča gluposti ili njegove tvrdnje imaju validnog osnova?

-Da li mu takvu zastrašujuću ubijeđenost u mogućnost nekažnjenog počinjenja bilo kog zločina daje podrška inspektora Latinovića ili ima i drugih razloga?

-Zbog čega niste saslušali “Banjalučkog Arkana” zbog prebijanja fudbalskih sudija u aprilu ove godine?

-Zbog čega nikada niste saslušali “Banjalučkog Arkana” zbog organizovanja dugog niza prebijanja banjalučkih mladića i dječaka?

-Da li Zeljkovićeva Zločinačka Nasilnička Grupa djeluje zajedno sa pojedinim segmentima MUP-a RS?

-Odakle je došlo i gdje je, preko firmi “Banjalučkog Arkana” i njemu bliskih lica, otišlo osam miliona evra?

-Da li vam je poznato kako Zeljkovića zovu u beogradskim kriminalnim krugovima?

Tri pitanja u vezi zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića
-Da li je iko od pripadnika obezbjeđenja “Drame” saslušan u vezi sa zločinom Teškog Ubistva Davida Dragičevića?

-Koje boje je bio automobil kojim je odvežen David Dragičević, nakon što je pretučen pa otet iza Metalske škole, 18.03?

-Zašto ste uništavali dokaze o Ubistvu Davida Dragičevića?

Ako želite mogu još materijala postaviti, ali rekoh da ne smaram puno.

Volio bih i da navijači drugih klubova vide ovaj text da znaju s kim će naša liga imati posla.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 23:02

MMM je napisao/la:
11 maj 2020, 22:56
Kada 77 clanova od igraca i uposlenika kluba pogine za narodno oslobodilacku borbu moras ponosan biti. Nisu na koljenima docekali Her Shmita iz Ahena i pusili mu kitu ko neki :rol: ali neces me komsija aka ljakse sa heklanim na tv-u uvuci u tu tematiku kojom se hranis :wave:

Stiven zibje bola nakucaj jos 2000 postova pa mozda zasluzis da to procitam i odgovorim. Evo i tebi ko komsiji :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 maj 2020, 23:05

Ne vidim ja da si ti nekog maltretirao, pisaju ljudi po tebi. To sto sebi sam dajes nekakav ranking bazirajuci svoje wannabe 'inteligentne' postove na uvredama, je za zaljenja. Imas iskrivljenu sliku neke svoje dimenzije u kojoj si ti nekakav sebi sam zanimljiv baja u nekom zamisljenom prostoru. U tom prostoru bi trebao i ostati al sad ne primaju zbog corone.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 11 maj 2020, 23:10

Najviše se na Zeljkovića žale štrumfovi, a što, to nije teško zaključiti.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 maj 2020, 23:11

11 maj 2020, 22:51
Steven11 je napisao/la:

[/quote]

[/quote]

Evo ko ti se krije iza ovog profila patrmka da ti olaksam
slika
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 23:14

Jok trebali bi ga hvaliti. Tri boda iza Sarajeva kojeg su dva puta masakrirali ove sezone. Koliki god animozitet imao prema njima treba biti realan i razumjeti ih. Isto kao prema Celiku koji ima sansu da se spasi ispadanja ako se nastavi liga. Neka pobjedi fudbal. Nastaviti prvenstvo
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 maj 2020, 23:16

Treba opalit tu garazu i na konju smo. :kafa:
!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 11 maj 2020, 23:23

11 maj 2020, 23:02
MMM je napisao/la:
Kada 77 clanova od igraca i uposlenika kluba pogine za narodno oslobodilacku borbu moras ponosan biti. Nisu na koljenima docekali Her Shmita iz Ahena i pusili mu kitu ko neki :rol: ali neces me komsija aka ljakse sa heklanim na tv-u uvuci u tu tematiku kojom se hranis :wave:

Stiven zibje bola nakucaj jos 2000 postova pa mozda zasluzis da to procitam i odgovorim. Evo i tebi ko komsiji :wave:
Stara drtino, sad su televizori debeli 3cm, il ti imas jos guzonju lampaša? :urnebes:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 23:29

MMM je napisao/la:
11 maj 2020, 23:23
11 maj 2020, 23:02
MMM je napisao/la:

Stara drtino, sad su televizori debeli 3cm, il ti imas jos guzonju lampaša? :urnebes:
Pa ti si to uslikao nisam ja. Kad sam vidio ono heklano podsjeti me na kraj sedamdesetih i modu interijera tog vremena :rol: bjeri bola komsija demode si :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.