Jaro zar ti nije naumpalo da covjek jednostavno voli taj posao.Ima lovu i jednostavno uziva.ko hoce nek slusa a ko nece ima hvala Bogu sirok repertuar.Ne kontam sto ljud sve i svakog moraju kritizirati..Bosco je napisao/la:Pitam se kako je našem D1ni sad, sav mu Metković poplavio. Još večeras očekuju novi visoki vodni val zbog kojeg bi se moglo proglasiti izvanredno stanje. Nema mi ništa gore od vode, majkemi.
Što se tiče Merlina da i ja prozborim ukratko. Smatram da se nije smjelo desiti da njega pošalju jer on je već imao svoju priliku, a nije da nemamo dobrih pjevača. Druga stvar u vezi njega koja mi se ne sviđa jeste ta da živi na staroj slavi jer većina njegovih novijih pjesama je napravljena i otpjevana tek da se zaradi koja parica, razumio bih to da on nema casha, ali smijem se kladiti da je pun ko brod. Do trenutka kada se okrenuo kvantitetu, a ne kvalitetu bio je naš najbolji pjevač. Sada je po mom mišljenju čisti prosjek i pjesme koje on pjeva ne mogu uspjeti na Eurosongu. Kakogod, želim mu puno sreće i da nas predstavi u što boljem svjetlu.
A brat bratu dobar mu je ovaj zadnji album.Onaj burek ,sta li,ne znam kako ga nije bilo stid izbaciti ali ovaj zadnji mu je dobar