Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Spušen gledam konverzaciju između ljankase iz Konjević Polja i ljankase iz Vukovija
Za oskara.
Za oskara.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Drape, ne isključuj Hrvate, njihove težnje su stare više od 100 godina. Čitaj Ivu Pilra, po njemu su nazvane mnoge ustanove u Hr.
-
- Kontakt:
Slažem se i sa Epidaurus, da se stavovi neće mijenjati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
OBN upaljen sjeo jedem smoki i gledam.
Punchline, jel se istoooo jelo prooove i u Vukovijama, jok eto suši se u Vukovijama pravi.
Al glumljenje emancipacije

Nullius in verba
Ocr mi je bio zadnja opcijaJarnoTrulli je napisao/la: ↑11 maj 2020, 16:33Pa imas onih free pdf ili image to text convertera po netu.
https://www.onlineocr.net

Al sam kroz guglanje ocr-a skontao nešto drugo, tako da tehnički si mi pomogao, hvala i selam za dijasporu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto za 4 ?
Ljudi sa margina drustva, iz cetvrte dimenzije, havarija.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čokolada za kuhanje,keks,šlag i puding garant za katastrofalan kolač
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
**** sve sad će večera. Ova sto kuha sad i ona s izbačenom mandibulom.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 maj 2020, 18:26Čokolada za kuhanje,keks,šlag i puding garant za katastrofalan kolač

Nullius in verba

Ne mogu ja to gledat duze od dvije minute bude me sram umjesto njih. Kad smo kod Vukovija namjestao sam jednu tekmu tamo.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hocel biti misa ?
ovi sto o 92-95 pričaju samo sebi vade zuc sa glupim pricama kao da ce im ta desavanja od prije trideset godina nesto promjeniti zivot , a život ide dalje koga briga sta je bilo prije mjesec dana a ne trideset kome je do ubijanja pusku u ruke i pravac suma i lovi divljac il drkaj
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Sarajevo ispod Trebevica...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Naše karikature od antifašista sa svojim stavom "sve je to trebalo pobiti" su radikalnije od Ive Goldsteina, Jevreja, najvećeg postojećeg kritičara NDH koji opet jasno kaže: "Na Bleiburgu i kasnije na Križnom putu stradao je jedan broj nevinih koji nisu trebali stradati - za mnogo njih, ako su i bili nešto krivi, smrt je bila vjerojatno prestroga kazna."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.