NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:05
Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:02
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 18:38
Tu sam brato. Eto oticu radi par kurda koji su juce poceli pisati po forumu
Bolje ti je... nama koji gotivimo Velez i Mostar, i koji dodju licno da vas podrze protiv Zrinjskog ("da, i to je moguce kurdomrzitelju) ces uciniti uslugu. Ostat ces samo izolirani psiho - slucaj (sa dva attachmenta) nevezan za teritoriju, narod ili klub.
Sta ti imas gotiviti Velez. Sta me libo racku. Kao prvo presaberi se i provali sta je ironija. Nakuco si 20 postova u 6 si glup ko kur.ac ispo. 33 posto ti retardacija
Ja gotivim sto mi srce nalaze a ne sta ce neka budala da mi kaze...Kad si kod te statistike postova, od kako sam na ovom forumu, tvoji postovi su sve same uvrede:,Majmun, lemur, kurd, glupan, retard itd... vidis ucinio bi uslugu i forumu da odes jer ce tvojim odlaskom, obrnuto proporcionalno povecati se broj smislenih postova.
Ucinio bi uslugu tvom gradu i ljudima tamo, jer opet obrnuto proporcionalno povecao bi se postotak ljudi koji bi mislili pozitivno o tom....
Ucinio bi uslugu svom klubu - citaj isto kao i za gore navedeno.
a cak mozda bi ova ustaska strana mislila da niste 'tamniji', ( sad sam bezobrazan) kako rece onaj ustaski student, i mozda bi vam i zavidjeli na pismenosti kada bi citali samo one Mostarce koji su pismeni. Ovo je u domenu uzrocne posljedice, pu pu gluho bilo sto ih spominjem uopste, ali eto... natjera te nazalost nekakav psihic iz Mostara koji kako kazu ima 60 godina, a od toga aktivnog ucenja medjuljudske konverzacije - 60 sekundi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.