FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel ovaj Arthur ikad odigrao utakmicu, a da nije crko u 60. minuti?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kod nas malo ko i pređe to vrijeme, bez da crkne. Semedo i Alba mogu izdurati 90 minuta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ne mozes davati Arthura za Pjanica nikako.Jeste Mire dokazaniji igrac i sigurno upgrade kada gledas mrtvace poput Pakitica i Buskeca ali Arthur se ne smije prodavati.Ako ode , postat ce najbolji vezni igrac Svijeta u to sam siguran.Njegov first touch i kontrola lopte je na nivou koji sam unazad vidio samo kod Xavija i Inieste.Bez i malo pretjerivanja ovo govorim.Lopta je u njegovim nogama kao u sefu , to je i Messi isticao vise puta.Problem je etika , i manjak discipline u igri sto je sasvim normalno za njegove godine i niegovu poziciju gdje veznjak sazrijeva dosta kasnije , sjetimo se Xavija.
Ogromna greska bi bila prodaja Arthura.On je idealan za Barcelonu.
Ako se Pjanic moze dovesti umjesto onih hrndara , svakako.Upariti ga sa ovom dvojicom bi bilo sjajno.To je vec vezni red koji ima mogucnosti da zaprijeti s ne da doda Messiju na 30m.
Ogromna greska bi bila prodaja Arthura.On je idealan za Barcelonu.
Ako se Pjanic moze dovesti umjesto onih hrndara , svakako.Upariti ga sa ovom dvojicom bi bilo sjajno.To je vec vezni red koji ima mogucnosti da zaprijeti s ne da doda Messiju na 30m.
Panjić ni pod razno !
Apsolutno ništa ne bi donio, a već mu 30 godina.
Arthuru se mora pružiti šansa. Rakitića i Vidala utopiti.
Apsolutno ništa ne bi donio, a već mu 30 godina.
Arthuru se mora pružiti šansa. Rakitića i Vidala utopiti.
Prodati Vidala, Rakitica i Busquetsa, 3 najsporija veznjaka u historiji nogometa na ovom levelu
27.10.2020
Ne prodaješ najboljeg veznjaka ekipe i u historiji loptanja koji je i prije 10 godina bio isto ovoliko brz
Joj kad pocnu pricati o Arhuru kao lafo klasi, a lik nikad nije bio spreman ni 60 minuta ozbiljnog fudbala da igra. Kad ga vidis, vidis da ne lici na profesionalnog fudbalera.
Kao sto neki dan rekoh, seoski igrac, koji ce to uvijek i ostati.
Busketcova jedna noga i danas vrijedi vise nego cijeli Arthur.
Kao sto neki dan rekoh, seoski igrac, koji ce to uvijek i ostati.
Busketcova jedna noga i danas vrijedi vise nego cijeli Arthur.
-
- Kontakt:
Dovesti Pjanica znaci da dovodis igraca koji ce ti biti najbolji veznjak u ekipi i to sigurno nije losa transfer politika.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kamo sreće da ovoga neko i džaba uzme.Philippe Coutinho will be out for the next six weeks after undergoing an operation on his ankle, Mundo Deportivo have revealed.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Barsa nakon što je svjedočila Realovu dominaciju u ligi šampiona, pokušala kroz cash & grab transfer politiku na brzaka osvojiti LŠ sa iskusnim mega pojačanjima poput Coutinha, Dembele-a, Griezmana.
Naravno takva politika će im se obiti o glavu, jer niti su uspjeli LŠ osvojiti a valja se riješiti igrača koji su u teoriji primamljivi za druge klubove ali niko ne može servisirati njihovu platu kao ni cijenu od 100+ miliona.
Mora se priznati da je ova politika ipak bila mudra jer su shvatili da je Messi u zadnjim godinama i sa iskusnijim mega zvijezdama bi mogli napraviti zadnje trzaje na euro sceni. Ipak egzekucija iste nije bila uspješna..
Naravno takva politika će im se obiti o glavu, jer niti su uspjeli LŠ osvojiti a valja se riješiti igrača koji su u teoriji primamljivi za druge klubove ali niko ne može servisirati njihovu platu kao ni cijenu od 100+ miliona.
Mora se priznati da je ova politika ipak bila mudra jer su shvatili da je Messi u zadnjim godinama i sa iskusnijim mega zvijezdama bi mogli napraviti zadnje trzaje na euro sceni. Ipak egzekucija iste nije bila uspješna..

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
222 miliona od Neymara su trebali odmah uplatiti u merhamet i crveni krst. Bolje bi pare potrošili.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:59Kamo sreće da ovoga neko i džaba uzme.Philippe Coutinho will be out for the next six weeks after undergoing an operation on his ankle, Mundo Deportivo have revealed.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uvijek mi su mi bili fascinantni ovi komentari gdje od nekog igrača prave nekog amatera. Evo sad recimo od Pjanić se spominje u nekom kontekstu kao da igra u Voždovcu sunce ti poljubim. Okej da vam se neko ne sviđa kao igrač, svako ima svoje viđenje, ali neko kenjanje u smislu 'ma ta će on' je suvišno.
Manite se tih dječijih komentara 'panjić' i slično, kao da čitam postove onih maksuma s Barcelona Balkan Fans i BarcaBiiH.
Za Arthura bih se složio s Evanderom. Može postati nešto, ali mislim da od tog nema ništa. Dosta sam očekivao od njega na početku, ali vremenom vidim da je klasični brazilenjo, mentalitet koji će ga upropastiti. Daleko od bilo kakve klase, što ne znači da možda neće biti u budućnosti naravno.
Manite se tih dječijih komentara 'panjić' i slično, kao da čitam postove onih maksuma s Barcelona Balkan Fans i BarcaBiiH.
Za Arthura bih se složio s Evanderom. Može postati nešto, ali mislim da od tog nema ništa. Dosta sam očekivao od njega na početku, ali vremenom vidim da je klasični brazilenjo, mentalitet koji će ga upropastiti. Daleko od bilo kakve klase, što ne znači da možda neće biti u budućnosti naravno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma neka Artura. Ima igrača za rijesit prije njega.
Reci mi, @mandrle, zašto odobravaš dovođenje Pjanića koji ima 30 godina, kad si najveći zagovornik podmlađivanja ekipe i dovođenja starijih igrača. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
• Francisco Trincão, Pedri i Carles Aleñá će biti prvotimci u idućoj sezoni;
• Prodani će biti Philippe Coutinho, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué i Rafinha Alcântara. Klub bi također vrlo lako mogao napustiti i Nélson Semedo;
• Oriol Busquets, Juan Miranda i Matheus Fernandes će ponovo biti poslani na posube.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A kad ce mali Puig biti prvotimac, sta cekaju vise, 21 godina a i dalje ce igrati u Barci B.A potencijala ima na bacanje, takodjer zasto prodavati Todiba i ostati na staklenom Umtitiju, veteranu Pikeu i Lengletu.
OVi ne znaju kud udaraju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Za sve ove koji kao spominju sta ce nam Pjanic, 30 godina, bla bla, trebao je doci prije 4-5 godina, tu je Arthur.. Ja se sve slazem s vama, ali Pjanic je realno doktor nauka za sve nase vezne igrace trenutno i bio bi pravo osvjezenje gledati u veznom redu. Sto jest jest.
Ova uprava je totalno zalutala. Ovo nema nigdje hahaha. Kad citas vako neke citate i clanke tipa sto je doticni forumas iznio sa radio catalunije, stvarno te strah ko sve vodi Barcelonu.

Ova uprava je totalno zalutala. Ovo nema nigdje hahaha. Kad citas vako neke citate i clanke tipa sto je doticni forumas iznio sa radio catalunije, stvarno te strah ko sve vodi Barcelonu.

@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Današnje naslovnice Munda Deportiva i Sporta posvećene su Miralemu Pjaniću i Lautaru Martínezu. Barça je već dobila "da" od oba igrača i optimistični su u vezi završavanja dogovora. Inter Artura Vidala cijeni 15 milijuna eura u zamjeni, a Juventus i Barça rade na zamjeni koja bi mogla uključiti Jeana-Clairea Todiboa i Mattiju De Sciglija.
Osumane Dembélé se vratio na treninge tri mjeseca nakon operacije.
Camp Nou bi mogao oboriti rekord bez nogometa: već se nije igralo 65 dana, a rekord koji postoji je 140 dana.
Javier Tebas: "Kad se La Liga vrati, igrat će se utakmice svakodnevno 35 dana za redom."

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.