FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 16:47

MortemHz je napisao/la:
10 maj 2020, 16:39
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 maj 2020, 16:36
MortemHz je napisao/la:
10 maj 2020, 16:29

Šta predlažeš, ozbiljno?
Otoka mala,jedino ti od realnih opcija ostane Ilidza.Il Ilidza ili nista.Pa ti vidi,jel ti ljepse do Zenice ili Ilidze
Jbg nije najbolja lokacija,ali boze moj
Mislim kako da se pokrenemo, šta konkretno da uradimo?
Ne znam .. Skontali bi nesto
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 maj 2020, 16:52

Ne moze otoka biti mala dolje mozes napravit stadion tj nadogradit je na 15k mjesta sto je dovoljno gdje ti je ono malo imas centrwlnu trbinu i oko mozes jos 3 napravit istih kapaciteta dvo etaznim tribinama.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 16:57

Rule_hz je napisao/la:
10 maj 2020, 16:52
Ne moze otoka biti mala dolje mozes napravit stadion tj nadogradit je na 15k mjesta sto je dovoljno gdje ti je ono malo imas centrwlnu trbinu i oko mozes jos 3 napravit istih kapaciteta dvo etaznim tribinama.
Reci cemo da je sve istina,gdje parkirati auta?Dosta raje dolazi iz drugih kantona..A napominjem da i tu bi tesko dobili papire 1/1 da je nase vlasnistvo

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 maj 2020, 17:04

Ne bi da vam kvarim planove :mrgreen:

Pisalo se hiljadu puta oko tih lokacija. Ali Hrasnica i Ilidža po meni lično nisu atraktivne lokacije. A razlozi su. Dole da se napravi stadion, dosta raje bi se bunilo a to je nekih 50-60%, zašto, jer je daleko i nepovezano. Nemoj da me neko pogrešno shvati, nemam ništa protiv, nek se napravi, al ja govorim sa navijače strane. Imaš nekih 30-40% koji bi podržali, ostatak je neoprijedeljen ili za trenutnu lokaciju. Kod nas je infrastruktura užasna, to je jedan od razloga. Drugi, da se napravi stadion, ja sam ubijeđen da bi imali dobru posjetu prve 2,3 sezone, kasnije bi se vratili na isto ko i danas na Koševu. Treba razumijeti mentalitet naš, koji je pretežak. A zamisli napravljen stadion, nov, uložilo se desetine miliona, a imaš posjetu 3,4 milje. Što je ništa.
Mnogo raje iz grada ne bi dolazili dole, to mislim na stari grad, centar, nešto malo iz novog sarajeva, možda iz novog grada i raja sa Ilidže i Hrasnice. Mentalitet, raja se zasite brzo, a biće onih koji kažu, koji ću khurac na Ilidži ba..... Znam ih tonu takvih. Raja se ne identifikuju sa tim mjestom. I to je tako, jbga.
Nije samo napraviti stadion i eto raje, ima niz drugih faktora. Mentalitet, infrastruktura, daljina, lokacija itd. I nemoj da mi neko napiše u ostalim zemljama su stadioni izvan grada, nek sebi šamar opali, da se poredimo sa ostalim zemljama, gdje glavni grad nema vode.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 17:07

Stroj1946 je napisao/la:
10 maj 2020, 17:04

Pisalo se hiljadu puta oko tih lokacija. Ali Hrasnica i Ilidža po meni lično nisu atraktivne lokacije. A razlozi su. Dole da se napravi stadion, dosta raje bi se bunilo a to je nekih 50-60%, zašto, jer je daleko i nepovezano. Nemoj da me neko pogrešno shvati, nemam ništa protiv, nek se napravi, al ja govorim sa navijače strane. Imaš nekih 30-40% koji bi podržali, ostatak je neoprijedeljen ili za trenutnu lokaciju. Kod nas je infrastruktura užasna, to je jedan od razloga. Drugi, da se napravi stadion, ja sam ubijeđen da bi imali dobru posjetu prve 2,3 sezone, kasnije bi se vratili na isto ko i danas na Koševu. Treba razumijeti mentalitet naš, koji je pretežak. A zamisli napravljen stadion, nov, uložilo se desetine miliona, a imaš posjetu 3,4 milje. Što je ništa.
Mnogo raje iz grada ne bi dolazili dole, to mislim na stari grad, centar, nešto malo iz novog sarajeva, možda iz novog grada i raja sa Ilidže i Hrasnice. Mentalitet, raja se zasite brzo, a biće onih koji kažu, koji ću khurac na Ilidži ba..... Znam ih tonu takvih. Raja se ne identifikuju sa tim mjestom. I to je tako, jbga.
Nije samo napraviti stadion i eto raje, ima niz drugih faktora. Mentalitet, infrastruktura, daljina, lokacija itd. I nemoj da mi neko napiše u ostalim zemljama su stadioni izvan grada, nek sebi šamar opali, da se poredimo sa ostalim zemljama, gdje glavni grad nema vode.
Apsolutno se slazem.Realno,pravi navijaci ce ici na Butmir,onaj ko govori koji cu **** na ilidzi i nije navijac. Infrastruktura bi se mogla rijesavati postepeno
A realno,isto bi bilo i da na Kosevu sagradimo,prve 2,3 godine raja dolazi i onda bi pala posjecenost ..Jbg nas mentalitet

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 maj 2020, 17:11

10 maj 2020, 17:07
Stroj1946 je napisao/la:

Apsolutno se slazem.Realno,pravi navijaci ce ici na Butmir,onaj ko govori koji cu **** na ilidzi i nije navijac. Infrastruktura bi se mogla rijesavati postepeno
Izbijte sebi iz glave pravi navijač. Tu nema mjerne jedinice. Sad imaš tzv., prave navijače, 2-3 milje, i to je to, na Koševu, e na Koševu, zamisli dole tek kako bi bilo.
Koliko klub ponudi, toliko će biti navijača. Klub živi od navijača, to se vidi tek sad od ove korone, đaba novac od tv prijenosa, sponzora, itd., navijači su ti koji obrču lovu u klubu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 17:18

Stroj1946 je napisao/la:
10 maj 2020, 17:11
10 maj 2020, 17:07
Stroj1946 je napisao/la:

Izbijte sebi iz glave pravi navijač. Tu nema mjerne jedinice. Sad imaš tzv., prave navijače, 2-3 milje, i to je to, na Koševu, e na Koševu, zamisli dole tek kako bi bilo.
Koliko klub ponudi, toliko će biti navijača. Klub živi od navijača, to se vidi tek sad od ove korone, đaba novac od tv prijenosa, sponzora, itd., navijači su ti koji obrču lovu u klubu.
Ne znam stvarno..Opet dolazim do jednog zakljucka,a to je da kad su u pitanju europske tekme vise raje bi htjelo otici na Butmir,nego do **** Zenice. I tu ces se morati sloziti sa mnom,e sad u ligi prednost ima Kosevo jer mozemo tu igrati. I ja bi najradije da kupimi zemlju ili nam je poklone i da srusimo kosevo i gradimo novi stadion,ali svi znamo da je nerealno. Prica o drugim drzavama kako i oni imaju izvan grada ne pije vode jer npr bio sam na Bayernovom stadionu i sa autoceste silazis do stadiona,a to Butmir NEMA..Uglavnom nesto se mora krenuti inace nam se s strane stadiona ne pise dobro

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 maj 2020, 17:25

Ja sam siguran dase na otoci moze napravit stadion od 10 k sjedeci mjesta.

Ako se moze obezbjedit parking za 700 auta i 3 autobusa i netreba vise.

Opstina dzamija bazen bi mogli zaradit na svoim parking zima fini para.

U biti parking bi bio problem samo za derbi i euro tekme, jer mnogo vise bi raje dolazilo na otku gradski prevezom nego sto ide na kosevo.

Za papire ako bi se sa efendicom krenulo u pregovore uslov su normalno papiri moraju bit 1/1 i prvi uslov.

Samo zasto sam siguran da nece bit nista od otoke jeste da nebude puno bucno opstini i onim zgradurinama oko stadiona..

Ildza kolonija hrasnica to treba bit zadnjaa opcija

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 maj 2020, 17:45

Jedva ceka opstina da pokloni nekom zemlju, za koju hladno mogu uzeti 20 miliona :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 maj 2020, 17:52

Evander je napisao/la:
10 maj 2020, 17:45
Jedva ceka opstina da pokloni nekom zemlju, za koju hladno mogu uzeti 20 miliona :rol:
:rol: ljudi ne kontaju u kojoj drzavi zive.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 18:18

Evander je napisao/la:
10 maj 2020, 17:45
Ja sam i rekao da je to nerealno ocekivati jer nisu sposobni ni ovce cuvati

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 maj 2020, 18:34

@Stroj pa i govorimo o te tri milje koje bi dolazile bilo gdje. Na evropsku bi ti opet došlo 10 milja, taman da je na Jahorini igraš. A na ligaške ko nije navikao da ide, ne bi išao ni da kod SCCa imaš stadion. Mentalitet, i sami ste rekli. Krov bi ti doveo 5-6 stoja više i tjt. Kone godinama imaju krov na sjeveru, pa su u prosjeku imali ili par stotina ljudi više, ili manje od nas. A stadion im blizu geografskog centra grada, na duplo boljoj lokaciji nego Koševo. Ako neko misli da bi dobar stadion značio prosjek od 7-8 hiljada, grdno se vara.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 10 maj 2020, 18:39

MortemHz je napisao/la:
10 maj 2020, 13:22
revolt je napisao/la:
10 maj 2020, 13:20
:arrow: Trazi Rosenborg 850K EUR za otkup ugovora. Jbg nismo Dinamo. I Besimu je zao. Ostao bi rado, ali dzaba.
Ovdje su se pisale daleko manje cifre
Pisao lazni insajder tacnu cifru u fening koliko cemo platiti da ga otkupimo sveznali gospodin iz sarajeva,a Hadzic sam rekao da nema nista od toga ,i onda ovaj dodje i lupeta cifre i gluposti
vratite nam majkla bio je bar zanimljiv i imao je informacija koliko toliko pravih ,a ovoga na smetljiste posalji .

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2020, 19:47

Zanimljivo je kako pojedini dolaze samo da se svadjaju,tacno se vidi da su dusmani kluba

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 10 maj 2020, 19:52

10 maj 2020, 16:17
I Otoka ti je zajebancija,em malo em opet ce te **** za papire. Jedino ti ostane Ilidza koja je opet bolja nego Zenica,da se hocemo mi navijaci pokrenuti pomaklo bi se sa mrtve tacke
slusaj ja sam sa ilidze pa malo bolje poznajem sve ove lokacije po ilidzi i okolini ako bi nam se pruzila prilika da mozemo uzeti onu lokaciju iza hotela hils na ilidzi obavezno uzeti bez oklijevanja vjerujete da je bolja lokacija od koseva trenutno iz vise razloga u zadnje vrijeme je turizam dole na solidnom nivou znaci mogu se napraviti razni hoteli sto zanima naseg vlasnika itd

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 maj 2020, 20:12

Stroj1946 je napisao/la:
10 maj 2020, 14:13
skoroalen je napisao/la:
10 maj 2020, 14:11
10 maj 2020, 13:23
Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..
Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'. :kafa:
Puyol 178 cm, Ramos 184 cm, Maldini 185 cm :kafa:
Hamza samo da uhvati ritam opet i nabilda se malo moze komotno uz Hrvoju igrat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 maj 2020, 20:15

skoroalen je napisao/la:
10 maj 2020, 14:36
fera je napisao/la:
10 maj 2020, 14:31
Ja da se pitam besic bi vec ove sezone imao minutazu moze on dobro odigrati lijevog stopera tu je lazic bas klimav bio.
Te visine i tezine ne znace nista i svaka cas škori kad se cordobe sjeti kakav je to igrac bio...
Materazzi i Cordoba u odbrani Intera k'o babo i sin. Onaj dvometraš, ovaj 173. :rol:
Jaap Stam i F.de Boer u repci Holandije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 maj 2020, 20:20

kraljlavova je napisao/la:
10 maj 2020, 19:52
10 maj 2020, 16:17
I Otoka ti je zajebancija,em malo em opet ce te **** za papire. Jedino ti ostane Ilidza koja je opet bolja nego Zenica,da se hocemo mi navijaci pokrenuti pomaklo bi se sa mrtve tacke
slusaj ja sam sa ilidze pa malo bolje poznajem sve ove lokacije po ilidzi i okolini ako bi nam se pruzila prilika da mozemo uzeti onu lokaciju iza hotela hils na ilidzi obavezno uzeti bez oklijevanja vjerujete da je bolja lokacija od koseva trenutno iz vise razloga u zadnje vrijeme je turizam dole na solidnom nivou znaci mogu se napraviti razni hoteli sto zanima naseg vlasnika itd
A gdje treba taj repkin stadion biti? Treba uletit i uzet to dok je savez bez marke i nisu povukli lovu za gradnju...

Podmitit kako god, samo klepit....pa nek oni rade Kosevo levati...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 maj 2020, 20:21

Halilovici meni se cini
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 maj 2020, 20:24

Meni nije jasna tvrdnja kako na Otoci nema dovoljno parking mjesta a u Butmiru ima?
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Fudo, HyperOS, napoleon72, riki46 i 187 gostiju.