NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Irving je odigrao ovo finale bolje nego Curry i jedno svoje.uh kakve brojke i kakav momentum je imao u comebacku
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Solidan centar u ona doba TT i vise nego koristan suter kad nije napusen Jr. Plus one spodobe sa klupe , isto krpelji shump ko već na Curryu ,dovoljno da ga izmore.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:59
Ko je u Clevelandu pokrivao ono što su Igoudala i Green radili ?
Imali bez KD 73-9 , baš nisu bili balansirani ...
Ko je bio najefikasniji u 7 utakmici u GSW-u ?
Dzaba ti Green i Iggy ,prvo ne mogu sve sami u odbrani jer su Cavsi imali prejak off arsenal , pa im se povredi Bogut onda ispuhaju za napad. Tek kad je KD dosao i njegove rešetanje , imali su odgovor na Lova u oba pravca i na kompletan trio. Jer govorim tek sa njim su dobili treceg 20+ppg igrača ,KD ,SC KT = LBJ , Kyrie i Love
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Hajmo biti realni. Koja je trojka jaca Bron, Irving i Love ili Stephanie, Klay i Green?
Ovdje se prica kao da je osvajanje 2016. neko cudo, a covjek imao jacu ekipu. Strasno.
Ove godine ce izgubiti od Clippersa ili Rocketsa pa ce njegovi fanovi opet naci neko smijesno opravdanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ali cuj odgovor na Lovea
svako finale protiv GSWa bio sramotan,stolica u odbrani koja nije mogla da sutira preko 35% suta iz igre,cim dodje malo jaca odbrana lik se usere i pretvori se u minus igraca na parketu,srecom da se frajer povrjedi u onom finalu kad su ih okrenuli jer dedo RJ bez obzira na godine je sto puta bio bolje rijesenje i bolji fit za onakve Woriorse.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma kakav Love i Irving, vidimo dokle su dogurali u karijeri bez Brona, raspad sistema u POu ako su uopste uspjeli i dogurati do istog
Klay i Curry sampioni bili i prije KDa, najbolji rekord svih vremena itd.
Klay i Curry sampioni bili i prije KDa, najbolji rekord svih vremena itd.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 10 maj 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam jel ti znaš da uprazno pišeš hahahaha pa nije u nas pamćenje ugašeno, bukvalno je forum gorio 2016. opisujuci Lova kako se popravio defanzivno i kako su oni njegovi cheaseovi na Curry kad hoce ispucat tricu skoro prelomili finale.L-Train je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:46Ali cuj odgovor na Loveasvako finale protiv GSWa bio sramotan,stolica u odbrani koja nije mogla da sutira preko 35% suta iz igre,cim dodje malo jaca odbrana lik se usere i pretvori se u minus igraca na parketu,srecom da se frajer povrjedi u onom finalu kad su ih okrenuli jer dedo RJ bez obzira na godine je sto puta bio bolje rijesenje i bolji fit za onakve Woriorse.
Pa prije finala 2017. haha govorilo se kako mu nista KD nece moci u low postu to je čak i jedan Epi ismijavao ovdje postavljenjm videa i gifova kako je zapravo suprotno nakon game 1 i game 2
Ne tjeraj me da vadim postove od tada, bole me oči
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 10 maj 2020, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Curry je cijelu seriju vukao neke sitne povrede, jedna utakmica Greena je dovoljna posto je na kraju odlucila i jedna utakmica ali naravno to se ne spominje jel samo se spominje usamljeni heroj James kako je pobjedio u finalu nesto u onom stilu njih trojica (Curry, Greem, Thompson) a ja, babo i tetak sami (James, Irving, Love). Mani mi se te suplje, kad je poraz milion izgovora, kada je pobjeda mitomanija na desetu, nece proci.
Sta počini Jordanov dokumentarac svi poludili
Jos jedna laz mitomana, James je od GSWa gubio rutinski finale i bez Duranta a drugo je dobio u sedam utakmica, dakle jedan rutinski poraz i jedna kroz iglene usi pobjeda mi ne ulijevaju povjerenje da bi James imao pet titula jer kao sto smo vidjeli dolaskom KDa James nije mogao ni da prismrdi GSWu a imao je isti tim sa kojim je osvojio, vise im problema Harden napravio nego on.
@besko-znas koliko me zaboli sta je neko nesto pisao 2016,Love je bio sramotan defanzivac,u jednom trenutku igrac koji je procentualno primao najvise poena u igri 1 na 1,kroz citav taj PO kad su Cavsi osvoji naslov sutirao 33% suta iz igre,zamisli kroz citav PO 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sta ima "gubio rutinski" , Bronu u finalu 2015 najbolji saigrac bio onaj klaun JR Smithjapa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:27Jos jedna laz mitomana, James je od GSWa gubio rutinski finale i bez Duranta a drugo je dobio u sedam utakmica, dakle jedan rutinski poraz i jedna kroz iglene usi pobjeda mi ne ulijevaju povjerenje da bi James imao pet titula jer kao sto smo vidjeli dolaskom KDa James nije mogao ni da prismrdi GSWu a imao je isti tim sa kojim je osvojio, vise im problema Harden napravio nego on.

i sa onim otpadom od ekipe im je nekako uzeo 2 tekme, da su bili kompletni to bi bio ring No.3 za Jamesa
5 ili 6 titula bi imao bez poteza KDa to je sigurno
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Da je osvajao svake godine dosad bi imo 15ak prstenova
prestani lagati ovaj napaceni narod, sa GSWom bez KD ima 1-1 uz pobjedu izvojevanu poslije sedam utakmica dakle na jedvite jade, to nije nikakav garant da bi pobjedio GSW i bez KD dakle jos jedna lazna pretpostavka lebronljubaca, prstanite lagati vise i manipulisati.Balon je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:44Sta ima "gubio rutinski" , Bronu u finalu 2015 najbolji saigrac bio onaj klaun JR Smithjapa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:27Jos jedna laz mitomana, James je od GSWa gubio rutinski finale i bez Duranta a drugo je dobio u sedam utakmica, dakle jedan rutinski poraz i jedna kroz iglene usi pobjeda mi ne ulijevaju povjerenje da bi James imao pet titula jer kao sto smo vidjeli dolaskom KDa James nije mogao ni da prismrdi GSWu a imao je isti tim sa kojim je osvojio, vise im problema Harden napravio nego on.![]()
i sa onim otpadom od ekipe im je nekako uzeo 2 tekme, da su bili kompletni to bi bio ring No.3 za Jamesa
Gledaj Beska sto se uskur.cio 

Ne sviđa mi se ova verzija, Barbarossa je bio bolji.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisu jedvite jade nego najspektakularniji preokret u istoriji NBA finala protiv 73-9 ekipejapa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:03prestani lagati ovaj napaceni narod, sa GSWom bez KD ima 1-1 uz pobjedu izvojevanu poslije sedam utakmica dakle na jedvite jade, to nije nikakav garant da bi pobjedio GSW i bez KD dakle jos jedna lazna pretpostavka lebronljubaca, prstanite lagati vise i manipulisati.Balon je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:44Sta ima "gubio rutinski" , Bronu u finalu 2015 najbolji saigrac bio onaj klaun JR Smithjapa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:27
Jos jedna laz mitomana, James je od GSWa gubio rutinski finale i bez Duranta a drugo je dobio u sedam utakmica, dakle jedan rutinski poraz i jedna kroz iglene usi pobjeda mi ne ulijevaju povjerenje da bi James imao pet titula jer kao sto smo vidjeli dolaskom KDa James nije mogao ni da prismrdi GSWu a imao je isti tim sa kojim je osvojio, vise im problema Harden napravio nego on.![]()

5 ili 6 titula bez dolaska KDa normalno, ovako se mozes zahvaliti KDu da i dalje mozes prosipati svoju debilnu logiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.