Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..
Puyol 178 cm, Ramos 184 cm, Maldini 185 cmskoroalen je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:11Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..![]()
Rijetki slucajevi,momku svaka cast ako uspijeskoroalen je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:11Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..![]()
Ma to s visinom su samo predrasude. Osim sirovine u odbrani ovako možeš dobit brzog i modernog stopera, kakvi su tražena roba i u svijetu. Upariš visokog i sporog stopera sa manjim i bržim, nema tog tipa napadača kojem se ne možeš postavit. Još ako je mali toliki talenat...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:14Rijetki slucajevi,momku svaka cast ako uspijeskoroalen je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:11Ivan Cordoba je bio vrhunski stoper sa 173 cm. Fabio Cannavaro sa 176 cm najbolji igrač svijeta. Just sayin'.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to..![]()
Zavisi,ako je on dobar u skok igri ne igra ulogu visina.Npr kao sto si naveo Ramosa,on je ponizak za stopera a covjek je prejak u skok igri..Sad sam provjerio,visok je 185cmskoroalen je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:22Ma to s visinom su samo predrasude. Osim sirovine u odbrani ovako možeš dobit brzog i modernog stopera, kakvi su tražena roba i u svijetu. Upariš visokog i sporog stopera sa manjim i bržim, nema tog tipa napadača kojem se ne možeš postavit. Još ako je mali toliki talenat...
Sjećam se kad je tek potpisao, mislim da je @Vanja pisao da je ovo najveći talent koji je došao u Akademiju, da mali razbija.
Materazzi i Cordoba u odbrani Intera k'o babo i sin. Onaj dvometraš, ovaj 173.
Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:56Lazu nas, ne gine nam Zenica opet...
Kad bi malo navijaci usmjerili tu energiju i borbu protiv uprave i protiv Husrefa i slicno u borbu za Kosevo da nam se dodijeli ili da nam povoljno daju neko zemljiste za izgradnju stadiona pa malo po malo nekad bi se zavrsio
Je li vrijeme da konacno imamo svoj stadion i da se malo vise borimo za to?
Šta predlažeš, ozbiljno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:17I Otoka ti je zajebancija,em malo em opet ce te **** za papire. Jedino ti ostane Ilidza koja je opet bolja nego Zenica,da se hocemo mi navijaci pokrenuti pomaklo bi se sa mrtve tacke
Otoka mala,jedino ti od realnih opcija ostane Ilidza.Il Ilidza ili nista.Pa ti vidi,jel ti ljepse do Zenice ili IlidzeMortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:29Šta predlažeš, ozbiljno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:17I Otoka ti je zajebancija,em malo em opet ce te **** za papire. Jedino ti ostane Ilidza koja je opet bolja nego Zenica,da se hocemo mi navijaci pokrenuti pomaklo bi se sa mrtve tacke
Mislim kako da se pokrenemo, šta konkretno da uradimo?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:36Otoka mala,jedino ti od realnih opcija ostane Ilidza.Il Ilidza ili nista.Pa ti vidi,jel ti ljepse do Zenice ili IlidzeMortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:29Šta predlažeš, ozbiljno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:17I Otoka ti je zajebancija,em malo em opet ce te **** za papire. Jedino ti ostane Ilidza koja je opet bolja nego Zenica,da se hocemo mi navijaci pokrenuti pomaklo bi se sa mrtve tacke
Jbg nije najbolja lokacija,ali boze moj
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bosnas_, Confiance, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Kaunas, keli, makron, MaroonBjelave, Napapijri, samoFKS i 115 gostiju.