Kakav markantan izbor muzickih hitEva
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
7 1 2 1 0
Ja sam glasao za posljednju, nekako nas je ta pjesma obiljezila i traje najduze od navedenih. Idealna pjesma za otvaranje jacih utakmica uz koreografiju. Jedina bolja, koja je pokidala onaj derby na Grbavici (1-2), je ona "Aleee, Saraj'vo 'le aleee..."
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da, kad je bila koreografija Vamos Saraj'vo.

Meni lično najbolja "K'o dijete ja sam s tobom". Onaj ritam dlanova, i onda eksplozija na "i Sarajevo grad".

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Nije meni Karamatić bio toliko loš... bilo je gorih od njega za klasu, Jevtić je bio odron, Šunjevarić je bio los, a Cezara se ne sjećam da je imao 5 dodira sa loptom za ono minuta na terenu.
Emerson mi je bio onako, on je imao poneki fin potez.
Osmanagić je isto da Bog sačuva...
Emerson mi je bio onako, on je imao poneki fin potez.
Osmanagić je isto da Bog sačuva...
Ikande je bio odlican, ali dzaba sve kad je u glavi kikiriki maslac. Ima jedan bolji od Ikandea, ali jos ludji - Travancic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- robertkosar
- Kontakt:
Sta je ovo? Kesoljub protiv da nam se dodijeli titula

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Frustriran, zato što je smijenjen (potpuno opravdano).robertkosar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:23Sta je ovo? Kesoljub protiv da nam se dodijeli titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ocekivano, Vinko s 3 tekme uzima ligu...robertkosar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:23Sta je ovo? Kesoljub protiv da nam se dodijeli titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Garant mu je sve po spisku slozio

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što se tiče penala protiv Kukešija to je isključivo bila greška trenera koji se okrenuo i nije mogao gledati izvođenje istog. Trener ako ima psihički slabe igrače i ako postoji mogućnost, a postojala je da dođe do penala je jednostavno trebao uraditi slijedeće. Izdvojiti igrače koji izvode penal(e) i reći im: Prvi penal izvodi Hame, puca u donji desni ugao, drugi penal izvodi Melun, puca u gornji lijevi i tako za svakog. I kažeš im ja sam vam rekao kako i ko da puca i skineš im pritisak sa leđa. Tu smo izgledali baš amaterski, a tako smo i ispali. Jbg...Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 18:36Matija Matko i Sulejman Krpić, su dva klasična napadača, a kod Dragana Jovića, najgoreg trenera u klupskoj historiji, igrali su na kriluNikad neču zaboraviti, onaj naš poraz od Goška na Koševu, 0:2, u martu 2012.Obuča sa 34 godine u špicu, a Krpić i Matko na krilu.Nismo tad šanse napravili, nešto najgore što sam vidio na Koševu, bio je to genocid za oči. A što se tice penala protiv Kukešija, znam da je dosta raje kritikovalo Muhameda Džakmića, što se kao kapiten, sakrio od odgovornosti, navodno je on trebao izvesti taj penal.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
2012 - Zeta, 2013 - Kukeši.Način na koji smo ispadali i svi cirkusi, koji su pratili ta ispadanja......Ta dva euro horora, ne bi poželio ni največem neprijatelju.Lik je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:09Što se tiče penala protiv Kukešija to je isključivo bila greška trenera koji se okrenuo i nije mogao gledati izvođenje istog. Trener ako ima psihički slabe igrače i ako postoji mogućnost, a postojala je da dođe do penala je jednostavno trebao uraditi slijedeće. Izdvojiti igrače koji izvode penal(e) i reći im: Prvi penal izvodi Hame, puca u donji desni ugao, drugi penal izvodi Melun, puca u gornji lijevi i tako za svakog. I kažeš im ja sam vam rekao kako i ko da puca i skineš im pritisak sa leđa. Tu smo izgledali baš amaterski, a tako smo i ispali. Jbg...Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 18:36Matija Matko i Sulejman Krpić, su dva klasična napadača, a kod Dragana Jovića, najgoreg trenera u klupskoj historiji, igrali su na kriluNikad neču zaboraviti, onaj naš poraz od Goška na Koševu, 0:2, u martu 2012.Obuča sa 34 godine u špicu, a Krpić i Matko na krilu.Nismo tad šanse napravili, nešto najgore što sam vidio na Koševu, bio je to genocid za oči. A što se tice penala protiv Kukešija, znam da je dosta raje kritikovalo Muhameda Džakmića, što se kao kapiten, sakrio od odgovornosti, navodno je on trebao izvesti taj penal.
I sve seoske ekipe, uh.Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:142012 - Zeta, 2013 - Kukeši.Način na koji smo ispadali i svi cirkusi, koji su pratili ta ispadanja......Ta dva euro horora, ne bi poželio ni največem neprijatelju.Lik je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:09Što se tiče penala protiv Kukešija to je isključivo bila greška trenera koji se okrenuo i nije mogao gledati izvođenje istog. Trener ako ima psihički slabe igrače i ako postoji mogućnost, a postojala je da dođe do penala je jednostavno trebao uraditi slijedeće. Izdvojiti igrače koji izvode penal(e) i reći im: Prvi penal izvodi Hame, puca u donji desni ugao, drugi penal izvodi Melun, puca u gornji lijevi i tako za svakog. I kažeš im ja sam vam rekao kako i ko da puca i skineš im pritisak sa leđa. Tu smo izgledali baš amaterski, a tako smo i ispali. Jbg...Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2020, 18:36Matija Matko i Sulejman Krpić, su dva klasična napadača, a kod Dragana Jovića, najgoreg trenera u klupskoj historiji, igrali su na kriluNikad neču zaboraviti, onaj naš poraz od Goška na Koševu, 0:2, u martu 2012.Obuča sa 34 godine u špicu, a Krpić i Matko na krilu.Nismo tad šanse napravili, nešto najgore što sam vidio na Koševu, bio je to genocid za oči. A što se tice penala protiv Kukešija, znam da je dosta raje kritikovalo Muhameda Džakmića, što se kao kapiten, sakrio od odgovornosti, navodno je on trebao izvesti taj penal.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
A realno Zetu smo ubili tad, ljudi nam uvališe dva gola u dvomeču ne znaju ni oni kako...
Zna Bandovicajdohordas je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:24A realno Zetu smo ubili tad, ljudi nam uvališe dva gola u dvomeču ne znaju ni oni kako...

Kad smo vec kod tih utakmica, kako je samo Belosevic igrao u to vrijeme. Jedno vrijeme je bio najbolji strijelac, a uvijek cu pamtiti onaj pogodak protiv Zeljeznicara kada je razvalio Gusu topovskim udarcem. Tada ih je i Said pobacao, a prokockali smo 2 - 0. Sunce iz neba i zemlje, cini mi se da je utakmica bila u 15h.
-
- Kontakt:
Ma kakve te fule sto ste naveli, zaboravio sam mu prezime onaj sto je doso iz njemacke 22/23 godine je imo, taj je fula najveca bio
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dino bišanović **** ga tata, sjetio sam se
-
- Kontakt:
Mislim da je to derbi one sezone kada Željo nije izgubio oko 25 tekmi zaredom.Napapijri je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:27Zna Bandovicajdohordas je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:24A realno Zetu smo ubili tad, ljudi nam uvališe dva gola u dvomeču ne znaju ni oni kako...![]()
Kad smo vec kod tih utakmica, kako je samo Belosevic igrao u to vrijeme. Jedno vrijeme je bio najbolji strijelac, a uvijek cu pamtiti onaj pogodak protiv Zeljeznicara kada je razvalio Gusu topovskim udarcem. Tada ih je i Said pobacao, a prokockali smo 2 - 0. Sunce iz neba i zemlje, cini mi se da je utakmica bila u 15h.
Poslije 2:0 mi prestali igrat skroz...
-
- Kontakt:
Said tada, sa 100 kila, mjesecima nije odigrao ozbiljnu utakmicu, djecu pravio Kvesiću i Bogičeviću, koji su tada bili u životnoj formi.Napapijri je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:27Zna Bandovicajdohordas je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:24A realno Zetu smo ubili tad, ljudi nam uvališe dva gola u dvomeču ne znaju ni oni kako...![]()
-
- Kontakt:
Eeee odakle tog lika izvuče, sto godina da sam razmisljao ne bi ga se sjetio

Mislio sam da si otisao na onog Jevtića...
-
- Kontakt:
Pojo mi zivce ko nikoajdohordas je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:47Eeee odakle tog lika izvuče, sto godina da sam razmisljao ne bi ga se sjetiohaha
Mislio sam da si otisao na onog Jevtića...
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, riki46, Tatamata1946, Varijantas8 i 54 gosta.