Mor'o sam ponovit zbog zadnjih 7 pitanja. Ponavlj'o sam svoje odgovore iz prvog pokušaja do 35., da znaju ostali koji su igrali.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mor'o sam ponovit zbog zadnjih 7 pitanja. Ponavlj'o sam svoje odgovore iz prvog pokušaja do 35., da znaju ostali koji su igrali.
fair play na nivouPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 23:06Mor'o sam ponovit zbog zadnjih 7 pitanja. Ponavlj'o sam svoje odgovore iz prvog pokušaja do 35., da znaju ostali koji su igrali.![]()
a ti si mislio da su Krajišnici Indijanci
Šta si očekivao od Rafanovca i Ferrarijevca
Pa nosio je babuku mjesec dana na avataru,mislio sam da ce ga to uciniti boljim covjekom
Oslo i Moscow
Vidjećemo sa Kapitenom da preimenujemo temu u Ognjen Vranješ
Kad je Shevchet govorio onim tempom po 50-60-70 pitanja i 16 kvizova, sve će začas nestati i smanjiti se na neki minimum, a govorio iz najbolje namjere da održimo kviz.
Ma mjere popuštaju, lijepo vrijeme i nema policijskog sata.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:56Kad je Shevchet govorio onim tempom po 50-60-70 pitanja će začas ovo nestati i smanjiti se na neki minimum, a sve iz najbolje namjere da održimo kviz.
Popljuvaše me svi, niko da uključi malo mozak, nego problem je valjda što sam ja to rekao.
Eto, sad vidimo ko je bio u pravu, ništa novo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.