Stopili se sa snijegom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi Juventusovi igrači se jedva poznaju.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve me neka jeza hvata. Placebo efekat.Lily je napisao/la:Stopili se sa snijegom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi Juventusovi igrači se jedva poznaju.Bas su smijesni su s onim kapicama/trakicama sta li je vec ono, al' razumljivo.. ja se ledim samo gledajuci.
Mene nije, ja bi se volio igrat ganje i žmirke na onom stadionu, onako bijel, extra 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma i da se gleda kvalitet, opet ovaj plagijator(Merlin) ne bi imao nikakvih šansi za osvajanje najsmješnijeg muzičkog festivala na svijetu. Pa nisu Talijani glupi što su odavno digli ruke od ovog "Malog (političkog) šlagera". Naravno, mi i dalje pokušavamo nešto i nadamo se toj pobjedi, a ne znam samo kako bismo skupili novac kada bismo, igrom slučaja, pobijedili? Dino, kani se ti Eurosonga, a drži se onoga što najbolje znaš - plagiranja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Malo je previse podariti mu taj "epitet", ipak je on neka ikona ovdje kod nas, ali da mu je vecina pjesama nigdje veze, i da je slavu izgradio poslijeratnom dodvoravanju ljudima, to stoji..Dino, kani se ti Eurosonga, a drži se onoga što najbolje znaš - plagiranja.
Slazem se da je ovo smijesno takmicenje, i da ne donosi nikakav profit nego bas suprotno.. Jedino promocija drzave je nesto pozitivno od tog takmicenja..
Realno, po meni, uvijek ce pobjediti najkvalitetnija pjesma (osim onih teskih rokera, ali recimo da je to bio revolt omladine Evrope na sladunjave pjesme koje se biraju svake godine), a to Dino Merlin ne moze imati..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.
Kada je kvalitet pjesama na Eurosonga u pitanju, rekao bih da su sve smeće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako nisu smece, kad 6 mjeseci nakon eurosonga niko se ne sjeca niti pobjednika niti pobjednicke pjesme... ali ozbiljno ono samo troskove stvara a nikakve ama bas nikakve koristi, jedino sto ce dino malo otici vidjeti njemacke..
- spielführer_21
- Kontakt:
a nije se nagledao hudnjak do sadae2_ze je napisao/la:kako nisu smece, kad 6 mjeseci nakon eurosonga niko se ne sjeca niti pobjednika niti pobjednicke pjesme... ali ozbiljno ono samo troskove stvara a nikakve ama bas nikakve koristi, jedino sto ce dino malo otici vidjeti njemacke..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uuuu nemoj me "u" Bijelo Dugme..Monolog je napisao/la:Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.
Ako može bez tog "možda", jer oni su i dalje najveca (najpopularnija) rock grupa bivse Jugoslavije... Volio je on ukrasti, ali isto tako je imao neke trenutke inspiracije kada je smisljao nemoguce..
Meni su iskreno Molitva, Lejla, Wild Dance, realno dobre pjesme.. ali eto svako ima svoje misljenje..
Pobjeda nam ne treba, samo da je drugi biti, ali sa Merlinom nema sanse (ne zna pjevati, a za text zaboli raju neka stvar)...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
jao Ekrema, profesor drzi predavanje

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHA. Nema jačeg lika na svijetu !nevjernik je napisao/la:jao Ekrema, profesor drzi predavanje![]()
najveca nisu,niti ce kada biti...to je mjesto rezervisano za veliki ekv i velikog milana...Baja_Zvjerka je napisao/la:Uuuu nemoj me "u" Bijelo Dugme..Monolog je napisao/la:Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.
Kada je kvalitet pjesama na Eurosonga u pitanju, rekao bih da su sve smeće.![]()
Ako može bez tog "možda", jer oni su i dalje najveca (najpopularnija) rock grupa bivse Jugoslavije... Volio je on ukrasti, ali isto tako je imao neke trenutke inspiracije kada je smisljao nemoguce..
Meni su iskreno Molitva, Lejla, Wild Dance, realno dobre pjesme.. ali eto svako ima svoje misljenje..
Pobjeda nam ne treba, samo da je drugi biti, ali sa Merlinom nema sanse (ne zna pjevati, a za text zaboli raju neka stvar)...
sto se tice eurosonga,neko je rekao da je to trosak i jeste,od toga nikakve koristi nemamo,,mogu to podrzavati razne norveske,francuske finske ali mi ne...to je previse ovde...ionako nema plata,i sad i za bine i pjevace sa eurosonga davati milione...neka hvala,sto dalje od nas..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Najludji na svijetuOTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHAHAHA. Nema jačeg lika na svijetu !nevjernik je napisao/la:jao Ekrema, profesor drzi predavanje![]()
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-
MotherFucker
- Kontakt:
oj ekrema oplakah, katanik...
al lik prica ko da on to stvarno sve zna
il sida se prenosi ako ga ne operes il ako ona ne opere

al lik prica ko da on to stvarno sve zna
il sida se prenosi ako ga ne operes il ako ona ne opere
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dokazi i onda reci "nisu, niti ce ikada biti".. Ja kazem JESU, zbog prodanih ploča, koncerata, pjevackih velicina.. Meni nema na svijetu drazeg pjevaca od Tife.. Od EKV-a svaki 20 covjek zna pjesmu, a od Bijelog D. svako zna po 5.. U tome je razlika.. A o kvaliteti pjesama necu da pricam, jer je to subjektivna stvar.. Ali najveca rock grupa Jugoslavije je 100% Bijelo Dugme..T-MAC je napisao/la:najveca nisu,niti ce kada biti...to je mjesto rezervisano za veliki ekv i velikog milana...Baja_Zvjerka je napisao/la:Uuuu nemoj me "u" Bijelo Dugme..Monolog je napisao/la:Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.
Kada je kvalitet pjesama na Eurosonga u pitanju, rekao bih da su sve smeće.![]()
Pobjeda nam ne treba, samo da je drugi biti, ali sa Merlinom nema sanse (ne zna pjevati, a za text zaboli raju neka stvar)...![]()
![]()
sto se tice eurosonga,neko je rekao da je to trosak i jeste,od toga nikakve koristi nemamo,,mogu to podrzavati razne norveske,francuske finske ali mi ne...to je previse ovde...ionako nema plata,i sad i za bine i pjevace sa eurosonga davati milione...neka hvala,sto dalje od nas..
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
vidis...i meni je tifa jako drag i smatram ga jednim od najboljih vokala na ovim prostorima,mozda cak i ima najbolje glasovne sposobnosti od svih...Baja_Zvjerka je napisao/la:
Dokazi i onda reci "nisu, niti ce ikada biti".. Ja kazem JESU, zbog prodanih ploča, koncerata, pjevackih velicina.. Meni nema na svijetu drazeg pjevaca od Tife.. Od EKV-a svaki 20 covjek zna pjesmu, a od Bijelog D. svako zna po 5.. U tome je razlika.. A o kvaliteti pjesama necu da pricam, jer je to subjektivna stvar.. Ali najveca rock grupa Jugoslavije je 100% Bijelo Dugme..
ali tifa nije bjelo dugme..bjelo dugme su bebek i brega...kad se prica o dugmetu,vecina ga znaju po bebeku i bregi..a alen i tifa su ostavili trag u drugim grupama...alen je derao u jagodama a tifa u vatrenom poljupcu i u svom bendu..
kod ekv-a je bio problem sto nisu bili na vrijeme shvaceni i sto nisu ni priblizno trajali kao dugme i tome je razlika..cim su indexi krenuli sa rockom dugme se ukljucilo i to im je pomoglo da steknu ogroman broj publike..i radi toga vecina ljudi zna pjesme od dugmeta..a opet brega je gajio taj neki pravac rocka,da svima ugodi...kao sto zele jednom rece,brega je doveo rock na selo...i jos jedan razlog zasto veliki broj populacije zna pjesme od dugmeta..a iole polji poznavala rock muzike ti nece svrstati dugme kao najoblji bend....jer to mjesto je zaduzeno za ekv i azru..
edit:
plus sto je milan bio i ostao bolji tekstopisac od brege
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Cola, Hari, Toni Cetinski, Tose Proeski?T-MAC je napisao/la:vidis...i meni je tifa jako drag i smatram ga jednim od najboljih vokala na ovim prostorima,mozda cak i ima najbolje glasovne sposobnosti od svih...Baja_Zvjerka je napisao/la:
Dokazi i onda reci "nisu, niti ce ikada biti".. Ja kazem JESU, zbog prodanih ploča, koncerata, pjevackih velicina.. Meni nema na svijetu drazeg pjevaca od Tife.. Od EKV-a svaki 20 covjek zna pjesmu, a od Bijelog D. svako zna po 5.. U tome je razlika.. A o kvaliteti pjesama necu da pricam, jer je to subjektivna stvar.. Ali najveca rock grupa Jugoslavije je 100% Bijelo Dugme..
ali tifa nije bjelo dugme..bjelo dugme su bebek i brega...kad se prica o dugmetu,vecina ga znaju po bebeku i bregi..a alen i tifa su ostavili trag u drugim grupama...alen je derao u jagodama a tifa u vatrenom poljupcu i u svom bendu..
kod ekv-a je bio problem sto nisu bili na vrijeme shvaceni i sto nisu ni priblizno trajali kao dugme i tome je razlika..cim su indexi krenuli sa rockom dugme se ukljucilo i to im je pomoglo da steknu ogroman broj publike..i radi toga vecina ljudi zna pjesme od dugmeta..a opet brega je gajio taj neki pravac rocka,da svima ugodi...kao sto zele jednom rece,brega je doveo rock na selo...i jos jedan razlog zasto veliki broj populacije zna pjesme od dugmeta..a iole polji poznavala rock muzike ti nece svrstati dugme kao najoblji bend....jer to mjesto je zaduzeno za ekv i azru..![]()
edit:
plus sto je milan bio i ostao bolji tekstopisac od brege
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hahahaha