Epidaurus je napisao/la: ↑09 maj 2020, 10:44
Pq kad ti je normalno da lik nosi automatsku pusku u javnosti jer mu je qrcu cejf onda nam to govori da ni ti nisi cist u glavi.

pa ako mu zakon to dozvoljava, moje misljenje je nebitno. Ja je ne bi nosio, ali mi ne smeta necije pravo. Ljudi su razliciti, al' sve dok se ponasaju po zakonu sta ja imam s tim. Moras biti vise tolerantan i flexibilan, samo sto ti ne bi nesto uradio ne znaci da neko nema potpuno pravo na to.
Za ove slucajeve nagledo sam se dosta ovakvih gdje je na prvu bilo "100% nevin, rasizam itd." Kao Michael Brown prve reports da je momak digo ruke i rekao don't shoot a murijas puco, jos poceo bjezat ovaj mu u ledja puco, znaci streljo ga u sustini, execution style, rek'o je.bo mater rasista policija, diskriminacija itd. Kad dan kasnije boom video kako je ovaj pljacko benzinsku, pa boom kako se zaletio na policajca, pa boom kako je pokuso otet pistolj drotu pa boom kako mu nije pucano u ledja. Pa boom policajac zrtva, upropasten covjeku zivot prav-zdrav jer je radio svoj posao. Evo i za ovog na prvu linchovanje nevinog crnca koji je samo djogiro a sad izlaze stvari da je bio u cizmama, da je imao cekic na sebi, da je bio 14 milja od kuce, ima dosje izmedju ostslog i pljacku. Ko ide djogirati 14 milja od kuce a da nije neki park, sta ti imas s Cengic vile ici djogirati u Hadzice, mos mozda na vrelo bosne da vidis labudove ima logike. Na kraju ce ispast da je i bio lopov, nek ispitaju sve