Ovi LeBrontardi evoluiraju konstantno,znaju da Michaelu ne mogu igrački osporiti da je GOAT pa se onda služe alternativnim metodama

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sta kaze? Sigurno mu krivo jer su ga pustili u Orlando.
Jest, malo im sredjuje ugovre, malo trejduje. Bog na nebu, LeBron na zemlji.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 maj 2020, 23:04Ma Jordan smeće,nije ko LeBron da grli saigrače a onda ih trejduje...
Ovi LeBrontardi evoluiraju konstantno,znaju da Michaelu ne mogu igrački osporiti da je GOAT pa se onda služe alternativnim metodama![]()
@Epidaurus gdje Teletovic, kakav crni Lucic, Micov Saric ispred njeg, Bjelica je tu negdje s njim mada je Mirza dosta bolji suter
Nadji post gdje sam ikad popljuvao velikog Kobe Bryanta,uvijek respekt prema njemu.Pretpostavljam da ces sada kopati po postovima,ali sta god sam rekao lose je sigurno bilo radi izazivanja reakcije a ne mog stvarnog mišljenjaLillard je napisao/la: ↑09 maj 2020, 01:46Jest, malo im sredjuje ugovre, malo trejduje. Bog na nebu, LeBron na zemlji.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 maj 2020, 23:04Ma Jordan smeće,nije ko LeBron da grli saigrače a onda ih trejduje...
Ovi LeBrontardi evoluiraju konstantno,znaju da Michaelu ne mogu igrački osporiti da je GOAT pa se onda služe alternativnim metodama![]()
Jordan je bio smece, i mediji danas bi ga razapeli da igra u ovo doba.
I obrisi taj potpis. Hejtas covjeka cijeli zivot sad prosipas tu neku patetiku. Bljuje mi se.
BosniaBoston je napisao/la: ↑21 apr 2019, 21:48Kobe ne bi imao ni 20% statusa da nije bio trejdan u LA.Imao bi karijeru zdravijeg McGradya.Sreca pa je Shaq dosao u pravo vrijeme
Aj lecBosniaBoston je napisao/la: ↑13 maj 2019, 03:52Kobe da je igrao za neki small market cune bi izgradio 30% legacya koji trenutno ima.Bio bi zdravija i defanzivno bolja verzija mcgradya
Pa isto to pitanje mozes postaviti za mnogo igraca, prije svega za Magica i Birda, da li bi bili toliko popunarni da su zavrsili i igrali u nekim lijevim ekipama poput Clippersa i Pacersa, i da nisu bili prisutni za vrijeme LAL vs Celtics rivaliteta u 80im. Njima kao ne cini ogroman dio legacya igranje bas za te ekipe.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 maj 2020, 02:21Respektujem ga kao čovjeka(zanimljivo kako nisi izvukao postove gdje pisem da mi je simpatican),gotivim ga ali nije kvalitet ala MJ ili Bron,KAJ,Magic.
Da je igrao u Hornetsima da li bi bio ovako poznat haj mi reci objektivno
Onda ce i Giannis biti bolji od Brona tom logikom. Nije bas tako jednostavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.