NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

alemsa
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 00:37

Zabit je napisao/la:
09 maj 2020, 00:35
kod nas dosta ljudi ima to, ali ja u 20 godina zivota tamo nisam vidio da neko kalas nosa na prsima i ulazi u prodavnicu da kupi hljeb. A vamo sam u par godina vidio sa onim AR-15 ulaze, redovno vidjam pistolje stavljeno maksuz da se vidi da se ima. Bolesno kurcenje
Ahahaha ljepota :ljepota: To su sve chl holders, znaci da si bezbjedan :kafa:

Da nisi u Arizoni, Arizona je majka najbolji zakoni

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 09 maj 2020, 00:39

alemsa je napisao/la:
09 maj 2020, 00:37
Zabit je napisao/la:
09 maj 2020, 00:35
kod nas dosta ljudi ima to, ali ja u 20 godina zivota tamo nisam vidio da neko kalas nosa na prsima i ulazi u prodavnicu da kupi hljeb. A vamo sam u par godina vidio sa onim AR-15 ulaze, redovno vidjam pistolje stavljeno maksuz da se vidi da se ima. Bolesno kurcenje
Ahahaha ljepota :ljepota: To su sve chl holders, znaci da si bezbjedan :kafa:

sjeverna Virdžinija

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 01:22

alemsa je napisao/la:
09 maj 2020, 00:37

jel to to
¸

slika

slika

:rol:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 02:16

Ljepota sto covjek automat po ulici nosa :tokralju:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 03:06

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 02:16
Ljepota sto covjek automat po ulici nosa :tokralju:
Sve po zakonu covjece, meni ne smeta, mene ne dira. :kafa:

Live n let live

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 10:44

Pq kad ti je normalno da lik nosi automatsku pusku u javnosti jer mu je qrcu cejf onda nam to govori da ni ti nisi cist u glavi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 11:17

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 10:44
Pq kad ti je normalno da lik nosi automatsku pusku u javnosti jer mu je qrcu cejf onda nam to govori da ni ti nisi cist u glavi.
:rol: pa ako mu zakon to dozvoljava, moje misljenje je nebitno. Ja je ne bi nosio, ali mi ne smeta necije pravo. Ljudi su razliciti, al' sve dok se ponasaju po zakonu sta ja imam s tim. Moras biti vise tolerantan i flexibilan, samo sto ti ne bi nesto uradio ne znaci da neko nema potpuno pravo na to.

Za ove slucajeve nagledo sam se dosta ovakvih gdje je na prvu bilo "100% nevin, rasizam itd." Kao Michael Brown prve reports da je momak digo ruke i rekao don't shoot a murijas puco, jos poceo bjezat ovaj mu u ledja puco, znaci streljo ga u sustini, execution style, rek'o je.bo mater rasista policija, diskriminacija itd. Kad dan kasnije boom video kako je ovaj pljacko benzinsku, pa boom kako se zaletio na policajca, pa boom kako je pokuso otet pistolj drotu pa boom kako mu nije pucano u ledja. Pa boom policajac zrtva, upropasten covjeku zivot prav-zdrav jer je radio svoj posao. Evo i za ovog na prvu linchovanje nevinog crnca koji je samo djogiro a sad izlaze stvari da je bio u cizmama, da je imao cekic na sebi, da je bio 14 milja od kuce, ima dosje izmedju ostslog i pljacku. Ko ide djogirati 14 milja od kuce a da nije neki park, sta ti imas s Cengic vile ici djogirati u Hadzice, mos mozda na vrelo bosne da vidis labudove ima logike. Na kraju ce ispast da je i bio lopov, nek ispitaju sve :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 11:32

Ako je po zakonu ne znaci da je ok nego da je zakon kur.cev. Zamisli recimo sutra lupam zakonski bude legalno tenka nabavit. Tebi bi isto bilo sasvim normalno da ti neki bolid proed kuce tenkom prodje jer eto moze mu se?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 11:41

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 11:32
Ako je po zakonu ne znaci da je ok nego da je zakon kur.cev. Zamisli recimo sutra lupam zakonski bude legalno tenka nabavit. Tebi bi isto bilo sasvim normalno da ti neki bolid proed kuce tenkom prodje jer eto moze mu se?
Kur.cev po tvom misljenju, stavu i dozivljaju, ali to ne znaci da je po svacijem. Ti nisi nadlezni niti da sprovodis niti da uskracujes nekome prava. Imas pravo da ne radis nesto sto se ne uklapa u tvoj mentalni sklop, i ti nemoj, ali ti nemas nista s tim sto neko drugi bi, naravno u skladu sa svojim pravima i zakonom. Kazem ti tolerancija i flexibilnost

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 11:44

A to sto neko s takvim oruzjem u javnosti nabija traume djeci i ljudima okolo? Ti bi fakat ucio svoje dijete da je ciko koji nosi AR15 dok ide u granap kupit hljeb i mlijeko apsolutno normalna osoba? Pistolje i lovacko oruzje mogu shvatit mada ne podrzavam al ovakvo nesto nije normalno da Bog kaze.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 maj 2020, 11:50

pa te zakone donosi NRA lobi :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 maj 2020, 11:53

Pogledaš film Ludi za oružjem od Michalea Moora i sve ti je jasno.
Debilan narod sa još debilnijim zakonima .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 12:08

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 11:44
A to sto neko s takvim oruzjem u javnosti nabija traume djeci i ljudima okolo? Ti bi fakat ucio svoje dijete da je ciko koji nosi AR15 dok ide u granap kupit hljeb i mlijeko apsolutno normalna osoba? Pistolje i lovacko oruzje mogu shvatit mada ne podrzavam al ovakvo nesto nije normalno da Bog kaze.
Podrzavam necija prava i zakon 100% u potpunosti. Ja je ne bi nosio, i moje misljenje je nebitno, ali podrzavam necije pravo da radi bilo sta u skladu sa svojim pravima i zakonom. Kako se ja ne slazem s tim, sutra ce biti moje pravo upitanju s kojim se slazem a neko drugi se ne slaze. Da li kapiras? Moras biti dovoljno tolerantan da podrzis necije pravo na nesto bez obzira na svoj stav prema tome, da bi i tvoje pravo bilo podrzano, bez obzira slagalo se s necijim drugim stavom.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 12:15

Kakvo je to pravo kojim ugrozavas i traumiras pun kur.ac ljudi?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2020, 13:25

Drugi amandman :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 maj 2020, 13:40

Ovaj neumoran, opet ako nije kako on misli onda je retardirano bolesno i nazovi šta još hoćeš.. Školuje te alem sine o zakonu i pravima, a ti uporan u moralnim načelima. Ne pije to baš puno vode, jer, znaš zašto? Evo nacrtat ću ti; JE.BENI ZAKON IM DOPUŠTA TO!
1921

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 09 maj 2020, 13:48

U toj istoj drzavi je normalno da odes na drugi kraj svijeta, poubijas ljude da bi zastitio svoju drzavu, vratis se kuci i tamo te slave kao narodnog heroja.

I onda vas cudi sto je dozvoljeno oruzje.

Ono sto je za njih normalno za normalnog covjeka je to neshvatljivo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2020, 13:50

kamo srece da i kod nas ima takav zakon da mogu open carry AR15, dok je migranata ne bih do binga otisao bez nje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 maj 2020, 13:51

miki_92 je napisao/la:
09 maj 2020, 11:50
pa te zakone donosi NRA lobi :rol:
Normalno, zna se ko komanduje, 55 miliona kauboji potrosili na izbore

In the US, there are approximately 50,271 more gun stores than McDonald's.
:rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 13:59

GeriOldman je napisao/la:
09 maj 2020, 13:40
Ovaj neumoran, opet ako nije kako on misli onda je retardirano bolesno i nazovi šta još hoćeš.. Školuje te alem sine o zakonu i pravima, a ti uporan u moralnim načelima. Ne pije to baš puno vode, jer, znaš zašto? Evo nacrtat ću ti; JE.BENI ZAKON IM DOPUŠTA TO!
Jao izvini sto mi je bolesno vidjet polupismenog debila koji ne zna tablicu mnozenja na ulici sa automatskom puskom. Kako me samo nije stid. Pustit fino te ljubitelje oruzja na neku poljanu i nek se fino svi izrokaju da normalan svijet zivi bez trauma da ga neki takav bolid nece izrokat jer je previse igrao GTA.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.