FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 08 maj 2020, 15:21

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 maj 2020, 15:18
Stroj1946 je napisao/la:
08 maj 2020, 15:15
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 maj 2020, 15:14
Kako ste vi nezahvalni...Covjek mozda i dodje,sta znas,a ono vec pljuje upravu i govori kako nam ne treba najveci talenat akademije vec Hadzic.Fuj kako ste zaostali ..Ko da je Hadzic jedini igrac. ista situacija ko i na zimu,nema pojacanja kmeeee kmeee kada sam rekao da dolazi Susic svi svrsavali na njega ludnicaaa,a ti isti 3 dana prije toga govorili Sabrino kurvo itd itd.Ljudi dragi sta je vama??????Kakva nas pojacanja na ljeto ocekuju a on sere u maju..A i rekao sam,AKO NE DODJE HADZIC OSTAT CE OREMUS....NECE BITI MANJKA IGRACA.......
I ti ne laprdaj :kafa:
Ne kazem za tebe,ti si govorio za nesto drugo,tj nadovezao si se na mortema,iako je tvoje misljenje po meni banalno,postujem ga.Odnosilo se na Amca.Ja se izvinjavam ako je taj covjek fakat mislio da Đokanović igra,ili je sarkastican..
Ama dobro te je ba :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 maj 2020, 16:17

Istog sam misljenja kao i @Zip.
Titula ama bas nista ne znači u ovoj kukuruz ligi, samo zbog broja i tjt. Evropa je sve, sticanje iskustva, dobar izlog za igrače, popravljanje koeficijenta, promocija kluba a i pare. Samo konstantnim igranjem jakih tekmi u Evropi mi se mozemo nadati iskoraku.

Ako se malo realno sagleda situacija,mi jesmo izgledali kao top ekipa,ali ko nam garantuje da bi nastavili u tom ritmu ? Vjerovatno je kod nekih doslo do pada forme a bili su u naletu, vjerovatno bi doslo do povreda nekih, a razlika izmesju 3-4 kluba nije velika. Niko nam ne garantuje da cemo mi i dalje biti top ekipa i da bi nastavili u istom ritmu i na kraju krajeva da bi odbranili titulu. Mozda to ne bi bile ni komsinice,mozda bi se Zrinja ukljucio iz pozadine.
Ako ce proglasit kraj meni licno odgovara to pa ne moraju nam ni pripisat titulu i to je to, ali se lagano pocet spremat za LP i top ova sezona.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2020, 16:26

Od nastavka lige 100%. nema nista, ali vjerovatno ni od proglasenja prvaka. Organizacija lige pod ovim uslovima, vecini klubova nije moguca radi nedostatka sredatava.
Igrat cemo ligu prvaka, uzeti pare kao da smo prvaci, meni je to nelose nakon svega.
Volio bih da grijesim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 16:33

ajdohordas je napisao/la:
08 maj 2020, 16:17
Titula ama bas nista ne znači u ovoj kukuruz ligi, samo zbog broja i tjt. Evropa je sve, sticanje iskustva, dobar izlog za igrače, popravljanje koeficijenta, promocija kluba a i pare. Samo konstantnim igranjem jakih tekmi u Evropi mi se mozemo nadati iskoraku.

Ako se malo realno sagleda situacija,mi jesmo izgledali kao top ekipa,ali ko nam garantuje da bi nastavili u tom ritmu ? Vjerovatno je kod nekih doslo do pada forme a bili su u naletu, vjerovatno bi doslo do povreda nekih, a razlika izmesju 3-4 kluba nije velika. Niko nam ne garantuje da cemo mi i dalje biti top ekipa i da bi nastavili u istom ritmu i na kraju krajeva da bi odbranili titulu. Mozda to ne bi bile ni komsinice,mozda bi se Zrinja ukljucio iz pozadine.
Ako ce proglasit kraj meni licno odgovara to pa ne moraju nam ni pripisat titulu i to je to, ali se lagano pocet spremat za LP i top ova sezona.
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 maj 2020, 16:46

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 16:33

I ti si Morteme počeo srat a stolica ti se uveliko trese. :kafa:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 08 maj 2020, 16:51

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 16:33

:hmmmmm:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 17:01

Kako ti bolan bolan titula ništa ne znači

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2020, 17:07

Ma znači titula, da smo je uzeli ove godine poravnali bismo se s konama po broju titula i kupova. Dogodine uzmemo duplu i poništimo im i one superkupove koje samo oni broje.

Al slažem se s @ajdom u drugom dijelu posta. Mi imamo dva i po boda prednosti, ne tri. Protiv Mladosti smo jedva dobili tekmu. Još 2-3 onakve predstave i gotov si. Niko ne zna u kakvoj formi bi ko bio ako bi se nastavilo. Padnu 3-4 bitna igrača i šta onda?
Sad za sad je bitan nastup u LP, koeficijent. Uz malo sreće sa žrijebom, možemo glat do PO EL.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 maj 2020, 17:13

Nastavit ce se liga, ne znam cemu ovaj pesimizam

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2020, 17:18

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 17:01
:shock: Kakvih ovdje likova ima. Cuj ne znaci titula. Pa valjda se zbog toga nerviras citavu godinu. Hebo evropu 2 - 3 predkola i cao. Titula je nesto sto ostaje upisano zauvijek. Lafo pojedinom ne znaci, a prvi bi poletili pred Vjecnu.

Dajte titulu nama kojima znaci :D

P.S Morteme ovo se ne odnosi na tebe, nego sam se onako nadovezao na ovo blago sokiran.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2020, 17:25

Znaci titula,ali i europa. Ma nastaviti ligu i cao,ako neces igrati izbacen si iz takmicenja i to je to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 17:27

Lik je napisao/la:
08 maj 2020, 17:18
MortemHz je napisao/la:
:shock: Kakvih ovdje likova ima. Cuj ne znaci titula. Pa valjda se zbog toga nerviras citavu godinu. Hebo evropu 2 - 3 predkola i cao. Titula je nesto sto ostaje upisano zauvijek. Lafo pojedinom ne znaci, a prvi bi poletili pred Vjecnu.

Dajte titulu nama kojima znaci :D

P.S Morteme ovo se ne odnosi na tebe, nego sam se onako nadovezao na ovo blago sokiran.
Fakat brate, ne mogu da pojmim da navijač nekog kluba može napisati to. Poštujem svačije mišljenje ali ne mogu da shvatim to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 17:29

Tačno ću napraviti anketu da vidim šta generalno mislimo :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2020, 17:29

Titula mi neće značit tek kad budemo kao PSG, kad pitanje bude samo u kojem kolu je potvrđujemo. Tad ću gledat samo Evropu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2020, 17:31

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 17:29
Tačno ću napraviti anketu da vidim šta generalno mislimo :D
Daj anketu da vidimo koliko nas je normalnih :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 maj 2020, 17:43

Ma samo pehar. Pehar i titula su musaf, Kur'an i Biblija.
- FKS -

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 maj 2020, 18:05

**** title ko to jos gleda :-)
Siguran sam kakvu god odluku da donesu nas ce ostetiti.
You are someone else I am still right here

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 maj 2020, 18:09

Previse je ovih pitanja na koja klubovi moraju odgovoriti. Mislim da vecina klubova u nasoj ligi, nece moci ispuniti ove uslove.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 maj 2020, 18:11

Nanananaaaaaa nananaaaaaaaaaa
NOVI PRVAK JE SA KOSEVAAAA
NEMA NAZAD

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 08 maj 2020, 18:39

MortemHz je napisao/la:
Hebo titulu bitno je ispasti u prvom pretkolu Ls dostojanstveno ....
najvaznija utakmica godine za simpatizere Sarajeva ..skljoc blic poce kisa izadjemo u 65 minuti ..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.