FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 08 maj 2020, 11:05

johntravolta123 je napisao/la:
08 maj 2020, 09:41
Nesto sumnjam u dovodjenje desnog beka(s tim da sam za da se dovede na to mjesto top igrac)
Imamo trojicu pod ugovorom:
Heba
Hodzic
Sabanovic
+
Djokanovic
Oremus

Koji su to igrali prije i mogu igrat tu poziciju...

Jedino bi Spica za prvih 11 trazio, ako ne bude nekih odlazaka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 maj 2020, 11:11

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 maj 2020, 10:59
Zukanovic je napisao/la:
08 maj 2020, 10:45
Kako izgleda nece Anel kod nas. prije corone bi dosao za 99% ali sada tesko. sto sada ima bolji opcija za njega.
Kako sam cuo,ima 3 ponude na stolu,ova zadnja je izgleda bolje od nase..Ma da to nista ne znaci,on ce sjesti opet sa nama na stol i viditi.Mozda mu mi mozemo ponuditi iste uslove kao i taj tim,a u toj situaciji vjerujem da bi dosao kod nas jer mu je Sarajevo draze od tog kluba..E sad tu opet razni faktori(koja je to zemlja,kakav je to klub,da li mi mozemo mu uopste ponuditi uslove iste ili cak bolje kao taj klub itd itd.)
Sve i da ne dođe,bože moj,tu je i Oremus neka se dokaze,tu je mali Đokanović,a i masina Susic
Imao sam juce intervju za njim. ja ga razumijem sto sada transfermarkt nije vise isti i za take igrace ima sada vise opcija. on bi volio u Austriji da zavrsi karijeru. i ja mislim on ne mora doci ne bi bio neki velki + sto imamo dosta igraca kako vez receno na toj poziciji. mozda bolje te pare dati igracu koji mi nemamo i nama treba. ako doce dobrodosao

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 maj 2020, 11:14

Trebamo pametno uci u prelazni rok, sigurno nece biti niti imamo para za bacanje.
Hadzic je ekstra igrac bez daljneg za nasu ligu, igrac sa kojim mozes napadati grupne faze EL/LP ali ne bi valjalo spiskati budzet na nega a samim tim onda bi ostale nepokrite potrebnije pozicije. Na DMF imamo dosta igraca, zato bi bolje bilo, da za te pare dovedemo klasu u vrhu napada.

Na DMF se moze Djokanovic koristiti da momak sazrije uz Susica, a imamo tu i Oremusa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 08 maj 2020, 11:20

Oremus je bolji fudbaler od Hadzica, ali poenta je ta sto je neko ranije pisao da on odlazi na kraju sezone. Ima li nekih konkretnijih informacija?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2020, 11:27

Slozio bih se da je nerealno dovođenje desnog beka jer ih imamo 3,ali realno nijedan nije po meni odlican.Hebibovic je odlican u napadu,ali mi je nekako labav u odbrani i ne zna se postaviti..Naravno nije on kriv,Husref ga je stavio na poziciju desnoga beka iako po meni on je odlicno desno krilo i solidan desni bek
@Zukanovic potpuno razumljivo sa njegove strane,jer je Austrija puno bolja drzava za ziviti nego BiH..
@Napapijri to je do kluba,imamo opciju produzenja ugovora,i vjerujem da cemo produziti ugovor ako se ne dogovorimo s Hadzicem..
Iskren da budem najvise bi volio da gurnemo Đokanovića u vatru..Mali je pravo dobar igrac
@ElCartel11 pa gledaj,nece biti puno pojacanja na ljeto,bit ce to u vrh glave 3,4 igraca.1 onaj bas pravi istinski kapitalac,i jos dva igraca koji su se dokazali u inostranstvu..Razmatra se jos jedan igrac iz nase lige,ali mislim da nista od toga nece biti.Jedini novi info je da ce nam mozda Fanimo doci,ali naravno ne za prve postave vec da bude rezerva..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 maj 2020, 12:12

Izgleda da ce se nastaviti na silu, znat cemo u ova 2 3 dana. A hebi je karijera spasena postavljanjem na desnog beka gdje fantasticno koristi prostor koji mu se ostavi. Moderni bek. Svakako bi se rijesio hodzica mozda i Sabana i doveo beka. Ali prioritet su stoperi i bolji igrac od Ahme, plus vidjeti ko sve odlazi na kraju. Mislim da ce biti prometno ovo ljeto.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 12:13

Ne gotivi Vinko previše Đokanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 12:29

Ako naši ne urade nešto ići ćemo u ligu prvaka ali ćemo ostati bez titule.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 maj 2020, 12:54

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 12:29
Citam sad ovi klubovi sto su u kupu hoce da odigraju te utakmice, ako se kup odigra onda nek ide titula nama.
Bordo bijeli za život cijeli!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2020, 12:56

Benjolos je napisao/la:
08 maj 2020, 12:54
MortemHz je napisao/la:
Citam sad ovi klubovi sto su u kupu hoce da odigraju te utakmice, ako se kup odigra onda nek ide titula nama.
Bit će opcija sa najmanje talasanja i da je što više klubova zadovoljno, odnosno, da se ne buni.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2020, 12:57

MortemHz je napisao/la:
Nije im prvi put, svakako uvijek sve rade protiv nas tako da nista ne cudi da ti uzmu titulu

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 maj 2020, 12:58

Nastavlja se cirkus.... :bih:

P.S. Sto ce nam Hadzic kad imamo Djokanovica ..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2020, 12:58

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2020, 12:56
Benjolos je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Bit će opcija sa najmanje talasanja i da je što više klubova zadovoljno, odnosno, da se ne buni.
Najmanje talasanja je da se nastavi ili da nama daju titulu u tom slucaju samo plavi gmazovi ce talasat

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2020, 13:07

MortemHz je napisao/la:
Puno vise trenutno znaci LS nego titula, bar meni. LS donosi pare, titula samo da bi mogo zezati komsije( ne umanjujem vrijednost gluho bilo)

Kako god bilo, mislim da je steta sto se liga zaustavila jer smo pravo dobro i mocno krenuli u nastavak lige.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 08 maj 2020, 13:13

Benjolos je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nema sanse da se to desi.Iz RS-a su izricito ako se prekida prekida se sve.Ovo su zelje ova 4 kluba

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 maj 2020, 13:44

MortemHz je napisao/la:
Od onih mutavaca u upravi ne treba puno očekivati. To su svakako debil do debila...

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 08 maj 2020, 14:52

Zukanovic je napisao/la:
08 maj 2020, 11:11
08 maj 2020, 10:59
Zukanovic je napisao/la:
08 maj 2020, 10:45
Kako izgleda nece Anel kod nas. prije corone bi dosao za 99% ali sada tesko. sto sada ima bolji opcija za njega.
Kako sam cuo,ima 3 ponude na stolu,ova zadnja je izgleda bolje od nase..Ma da to nista ne znaci,on ce sjesti opet sa nama na stol i viditi.Mozda mu mi mozemo ponuditi iste uslove kao i taj tim,a u toj situaciji vjerujem da bi dosao kod nas jer mu je Sarajevo draze od tog kluba..E sad tu opet razni faktori(koja je to zemlja,kakav je to klub,da li mi mozemo mu uopste ponuditi uslove iste ili cak bolje kao taj klub itd itd.)
Sve i da ne dođe,bože moj,tu je i Oremus neka se dokaze,tu je mali Đokanović,a i masina Susic
Imao sam juce intervju za njim. ja ga razumijem sto sada transfermarkt nije vise isti i za take igrace ima sada vise opcija. on bi volio u Austriji da zavrsi karijeru. i ja mislim on ne mora doci ne bi bio neki velki + sto imamo dosta igraca kako vez receno na toj poziciji. mozda bolje te pare dati igracu koji mi nemamo i nama treba. ako doce dobrodosao
Zar se ovdje neki dan nije slavilo da je sve zavrseno i dogovoreno? Ne znam sto letimo pred rudu i pricamo unaprijed svari pa na kraju ispadamo smijesni.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2020, 15:14

Kako ste vi nezahvalni...Covjek mozda i dodje,sta znas,a ono vec pljuje upravu i govori kako nam ne treba najveci talenat akademije vec Hadzic.Fuj kako ste zaostali ..Ko da je Hadzic jedini igrac. ista situacija ko i na zimu,nema pojacanja kmeeee kmeee kada sam rekao da dolazi Susic svi svrsavali na njega ludnicaaa,a ti isti 3 dana prije toga govorili Sabrino kurvo itd itd.Ljudi dragi sta je vama??????Kakva nas pojacanja na ljeto ocekuju a on sere u maju..A i rekao sam,AKO NE DODJE HADZIC OSTAT CE OREMUS....NECE BITI MANJKA IGRACA.......

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 maj 2020, 15:15

08 maj 2020, 15:14
Kako ste vi nezahvalni...Covjek mozda i dodje,sta znas,a ono vec pljuje upravu i govori kako nam ne treba najveci talenat akademije vec Hadzic.Fuj kako ste zaostali ..Ko da je Hadzic jedini igrac. ista situacija ko i na zimu,nema pojacanja kmeeee kmeee kada sam rekao da dolazi Susic svi svrsavali na njega ludnicaaa,a ti isti 3 dana prije toga govorili Sabrino kurvo itd itd.Ljudi dragi sta je vama??????Kakva nas pojacanja na ljeto ocekuju a on sere u maju..A i rekao sam,AKO NE DODJE HADZIC OSTAT CE OREMUS....NECE BITI MANJKA IGRACA.......
I ti ne laprdaj :kafa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2020, 15:18

Stroj1946 je napisao/la:
08 maj 2020, 15:15
08 maj 2020, 15:14
I ti ne laprdaj :kafa:
Ne kazem za tebe,ti si govorio za nesto drugo,tj nadovezao si se na mortema,iako je tvoje misljenje po meni banalno,postujem ga.Odnosilo se na Amca.Ja se izvinjavam ako je taj covjek fakat mislio da Đokanović igra,ili je sarkastican..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”