NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Edviin
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la Edviin » 07 maj 2020, 23:33

Black Community gori zbog tog ubistva... Dze god pogledas na insta sve i jedna njihova poznata osoba samo o tome govori, a ima jih malo more...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 maj 2020, 23:48

Edviin je napisao/la:
07 maj 2020, 23:33
Black Community gori zbog tog ubistva... Dze god pogledas na insta sve i jedna njihova poznata osoba samo o tome govori, a ima jih malo more...
Ma logicno, na sve strane pumpaju, to je narativ liberalaca. Crncima nisu problem ni bijelci ni policija, problem je sto ih 75% rodjeno vanbracno gdje ih velika velicina ne znaju oca. Djete koje odrasta tako 20 puta vise ima sanse da zavrsi u zatvoru.

Eto coj'k crnac, zesci mozak objasnio sve. Kakav rasizam, police brutality itd. Nonsense

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 08 maj 2020, 00:17

Candace Owens ima meni zanimljivo razmisljanje, kad smo vec kod toga...
Ti zivis tamo znas bolje od mene, sve ima tu neku medijsku propagandu meni je to jasno, ali i Bijelci su si vise manje krivi sami za to sve, kolko 300/400 godina su bili slaves, pa ondah te sramotne zabrane za ljude crne boje, pa KKK i jos hiljadu drugih stvari i zbog toga sad oni okrecu tu pricu, da kad god se njima sta desi, da je to protiv njih zbog boje koze...
Ja razumijem zasto je to tako ali isto vjerujem da nije svaki cin protiv njih cin zbog boje koze a po drugoj strani treba priznati da jos dan danas imas naroda sto jim je temelj zivota white supremacy.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 00:34

Pa ima budala, imas i u Njemackoj ljudi sto se loze na Naciste, ali to nije generalna slika niti misljenje stanovnistva te drzave. Generalno bijeli covjek nema problem s njim na rasnoj osnovi, i bijelci koji su white trash ne prolaze bolje od crnaca koji su na istom zivotnom standardu. Po tim trailer parks, droga, kriminal je visok isto kao i po crnackim ghettima. To nije na rasnoj osnovi nego na nacinu zivota i mogucnosti. Crnac koji se bori u zivotu i uspjet ce. Imas crnackih naselja gdje su sve gospoda, kuce po pola miliona $, sto se za njih ne podstice rasizam, ljudi uspjeli radom i trudom. A ovome da je da pusi travu cijelu dan, prca ojebine, primi welfare, foodstamps, i krivi bijelca da mu neda da napreduje. Pa su poceli i izmisljat da je droga testiranje kad apliciras za posao (sto svako mora ako firma to zahtjeva) rasisticko jer ce crnci pasti, pa je California i ukinula testiranje :rol:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 08 maj 2020, 01:16

To je sigurno, svaka drzava, svaki narod ima svoje izrode, tako je bilo i tako ce biti.
Mediji naprave to sve vece nego sto jeste a i ljudi sami su veliko gorivo za to sve. Mislis da kod vas taj freedom of speech daje tu neku vecu tezinu na sve to? Kad pogledas u evropi je to malo drugacije, a kod vas ti izgleda imas pravo da kazes sta si mislis, sad neznam dze granica da si moras reci dosta, ali predpostavljam da je visoka.
Kad gledas siru sliku svega toga, taj slavery i sve to, vidis da su bijelci zbog selekcionirjanja napravali u puno stvarima crnce dominantnije od sebe, jer ti kad pogledas crnce u ameriki i crnce u afriki vidis da su ovi americki veci i jaci, i sve to ima prednosti za njih. Evo kad smo vec na nba stranici, pogledajmo u nba ligu i vidis sta ti znaci dominacija jedne rase.

A sta se tice tog testa, to je pa malo ne reci idiotizam, ja to nemogu vjerovati da su to napravili... Vidis to ti pokaze pravu snagu Black Community i rijeci zvane rasizam.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 03:04

slika

Eto uhapseni su, nisam ni sumnjo jer je hajka bila prejaka. Eh da vidimo kako ce se zavrsit sudski proces :kafa:

Moja procjena not guilty :kafa:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 08 maj 2020, 04:41

slika

Aleme
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 maj 2020, 07:28

Cekaj malo, jesam li ja dobro skontao.. Ova dvojica su na sred parka samovoljno (dakle nisu policija) pokusali sa sacmarom uhapsiti lika koji opisom izgleda kao neko ko je provaljivao u kuce?

Pa je l postoji iko na forumu da se ne bi pokusao odbraniti da ispred tebe iskoce neke budale sa sacmarom? Na osnovu cega bi oni mogli biti oslobodjeni za ubistvo, ne kontam?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 maj 2020, 10:20

:hmmmmm:
dscile je napisao/la:
08 maj 2020, 07:28
Cekaj malo, jesam li ja dobro skontao.. Ova dvojica su na sred parka samovoljno (dakle nisu policija) pokusali sa sacmarom uhapsiti lika koji opisom izgleda kao neko ko je provaljivao u kuce?

Pa je l postoji iko na forumu da se ne bi pokusao odbraniti da ispred tebe iskoce neke budale sa sacmarom? Na osnovu cega bi oni mogli biti oslobodjeni za ubistvo, ne kontam?

Ma pusti Alema i njegovo filozofiranje , debilna nacija i ende .
Frajer spominje crnce i geto , i to mu je sve što može reći...
Kenjaju naravno sa rasizamom u SAD-u , i čitavom svijetu ali imaju razloga , itekako imaju ...
Debilna država, likovi dolara nemaju a imaju 400 kila , jedino dobro je ako imaš imalo mozga možeš biti milioner bez problema...

Da je bio bijelac ova dvojica bi mu pomogla da se sakrije , nahranili bi ga i još bi mu dali dolara da ima ...
Čuj druge boje ti koža, bićeš moj rob !?!?
Nije im ni to bilo dovoljno, pa su ih ganjali po ulicama i viješali kao da je priredba da dijeca vide mrtvog crnca , da je to normalno ...

Poredi naciste , pa Njemačka poslije rata suđenje sve generale osudila , autoput je dan danas besplatan zbog Hitlera ...
U debilnoj Americi je normalno da odeš u drugu državu, da ubijaš ljude kako stigneš zbog "nekih" razloga , i kad se vratiš slave te kao ratnog veterana :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 maj 2020, 10:43

ko ide dzogirati u HTZ-ovkama

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 10:59

dscile je napisao/la:

Htjeli prodiskutovat s covjekom, ovaj ih napao i jbg nesretan slucaj ubistvo. Logika Trumpovih glasaca.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 maj 2020, 11:04

Našli mrtvog crnca sa 25 metaka u sebi .
Zvanično samoubistvo.
SAD ili ti ga USA
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 13:28

dscile je napisao/la:

U state of Georgia imas pravo na citizen arrest, povod zato su imali jer je zvana policija kojoj je receno da je lopov crnac u bijeloj majici. Znaci ima ga pravo kao gradjanin drzati dok ne dodje policija. Na videu se vidi da se Ahmaud zalijece na lika s puskom 2 put, udara ga i pokusava mu otet pusku, upucan ces biti 10 od 10 puta. Upucan je u natezanju oko puske, ko se normalan zalijece na lika s puskom? Justified zato nikad nisu ni bili uhapseni, ovo sad je pritisak medija, lik 30 godina radio s murijom, zna prava, dok Ahmaud ima kriminalni dosje, izmedju ostslog i kradju :kafa: I kad na sudu dokazu da nisu krivi, onda ce ovi reci da su oslobodjeni jer su bijelci, standard :kafa:

Ali vidjet cemo

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 13:43

Bolesnik. Apsolutni bolesnik.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 08 maj 2020, 13:45

Šerif stara škola, ganjao i Billy Kida

slika

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 13:49

Epidaurus je napisao/la:
08 maj 2020, 13:43
Bolesnik. Apsolutni bolesnik.
Nisam ti ja kriv sto se ne slazes sa zakonima :kafa: Nek pravda pobjedi kakva god ona bila, po mojoj procjeni based on everything that I saw, nisu krivi.

Meni da se ovako desilo stao bi i rekao u cemu je problem monci, ili bi pobjego ne bi se zaljeto na lika s puskom, da je Ahmaud ucinio isto bio bi ziv danas, a da su ga u tom slucaju roknuli bilo bi coldblooded ovako ne

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 13:52

Ja ne znam jesi li ti slijepa ili glupa osoba kad ne vidis ili odbijas da vidis da lik zaobilazi pick up i lika koji je izasao isrped njega na sred ceste. To sto je tebi normalno da likovi hoce nesto prodiskutovat s tobom naoruzani do zuba je tvoj problem. Nabijem na kur.ac drzavu gdje je citizen arrest normalna stvar. Jos mi onda prica civilizacijski vrh :urnebes: :urnebes:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 14:03

Epidaurus je napisao/la:
08 maj 2020, 13:52
Ja ne znam jesi li ti slijepa ili glupa osoba kad ne vidis ili odbijas da vidis da lik zaobilazi pick up i lika koji je izasao isrped njega na sred ceste. To sto je tebi normalno da likovi hoce nesto prodiskutovat s tobom naoruzani do zuba je tvoj problem. Nabijem na kur.ac drzavu gdje je citizen arrest normalna stvar. Jos mi onda prica civilizacijski vrh :urnebes: :urnebes:
I onda se zalijece na lika, 2 put, udara ga i pokusava mu otet pusku sto se vidi, pa svako ce te upucat u tom slucaju, ili ce opalit oruzje u najboljem slucaju, u natezanju oko istog.

Vrh vrhova u svakom smislu

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 08 maj 2020, 14:11

Kriviti žrtvu da je agresivno reagovala na civila koji ga je ničim izazvan od njegove strane želio zaustaviti i "propitati" prijeteći sa puškom je jednako ljigavo kao kriviti žrtvu silovanja da je sama kriva što se obukla izazovno.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 14:17

Drape je napisao/la:
08 maj 2020, 14:11
Kriviti žrtvu da je agresivno reagovala na civila koji ga je ničim izazvan od njegove strane želio zaustaviti i "propitati" prijeteći sa puškom je jednako ljigavo kao kriviti žrtvu silovanja da je sama kriva što se obukla izazovno.
Ma anologija ti je do jaja

Nije pucano dok se nije zaletio na lika, sto se vidi na videu. Niti mu je pucano s ledja, niti u stacioniranoj poziciji, pucano je u natezanju s puskom. Oruzje ce opalit u 100% slucajeva u takvim situacijama. Zalosno je sto je lik bio prav zdrav, ali na osnovu svega imali su povod sumnje da se rsdi o njemu jer im je receno tako.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.