Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lily
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Lily » 01 dec 2010, 22:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi Juventusovi igrači se jedva poznaju. :D
Stopili se sa snijegom. :mrgreen: Bas su smijesni su s onim kapicama/trakicama sta li je vec ono, al' razumljivo.. ja se ledim samo gledajuci. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 dec 2010, 22:42

Lily je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi Juventusovi igrači se jedva poznaju. :D
Stopili se sa snijegom. :mrgreen: Bas su smijesni su s onim kapicama/trakicama sta li je vec ono, al' razumljivo.. ja se ledim samo gledajuci. :roll:
Sve me neka jeza hvata. Placebo efekat. :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 dec 2010, 22:50

Mene nije, ja bi se volio igrat ganje i žmirke na onom stadionu, onako bijel, extra :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2010, 23:00

slika hahahaha
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2010, 23:21

Ma i da se gleda kvalitet, opet ovaj plagijator(Merlin) ne bi imao nikakvih šansi za osvajanje najsmješnijeg muzičkog festivala na svijetu. Pa nisu Talijani glupi što su odavno digli ruke od ovog "Malog (političkog) šlagera". Naravno, mi i dalje pokušavamo nešto i nadamo se toj pobjedi, a ne znam samo kako bismo skupili novac kada bismo, igrom slučaja, pobijedili? Dino, kani se ti Eurosonga, a drži se onoga što najbolje znaš - plagiranja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 dec 2010, 23:27

Dino, kani se ti Eurosonga, a drži se onoga što najbolje znaš - plagiranja.
Malo je previse podariti mu taj "epitet", ipak je on neka ikona ovdje kod nas, ali da mu je vecina pjesama nigdje veze, i da je slavu izgradio poslijeratnom dodvoravanju ljudima, to stoji..

Slazem se da je ovo smijesno takmicenje, i da ne donosi nikakav profit nego bas suprotno.. Jedino promocija drzave je nesto pozitivno od tog takmicenja..

Realno, po meni, uvijek ce pobjediti najkvalitetnija pjesma (osim onih teskih rokera, ali recimo da je to bio revolt omladine Evrope na sladunjave pjesme koje se biraju svake godine), a to Dino Merlin ne moze imati..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2010, 23:31

Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.

Kada je kvalitet pjesama na Eurosonga u pitanju, rekao bih da su sve smeće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 dec 2010, 23:35

kako nisu smece, kad 6 mjeseci nakon eurosonga niko se ne sjeca niti pobjednika niti pobjednicke pjesme... ali ozbiljno ono samo troskove stvara a nikakve ama bas nikakve koristi, jedino sto ce dino malo otici vidjeti njemacke..

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 dec 2010, 23:37

e2_ze je napisao/la:kako nisu smece, kad 6 mjeseci nakon eurosonga niko se ne sjeca niti pobjednika niti pobjednicke pjesme... ali ozbiljno ono samo troskove stvara a nikakve ama bas nikakve koristi, jedino sto ce dino malo otici vidjeti njemacke..
a nije se nagledao hudnjak do sada :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 dec 2010, 23:41

Monolog je napisao/la:Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.

Uuuu nemoj me "u" Bijelo Dugme.. :D
Ako može bez tog "možda", jer oni su i dalje najveca (najpopularnija) rock grupa bivse Jugoslavije... Volio je on ukrasti, ali isto tako je imao neke trenutke inspiracije kada je smisljao nemoguce..

Meni su iskreno Molitva, Lejla, Wild Dance, realno dobre pjesme.. ali eto svako ima svoje misljenje..

Pobjeda nam ne treba, samo da je drugi biti, ali sa Merlinom nema sanse (ne zna pjevati, a za text zaboli raju neka stvar)...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 dec 2010, 23:46

jao Ekrema, profesor drzi predavanje :D :lol:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 dec 2010, 23:48

nevjernik je napisao/la:jao Ekrema, profesor drzi predavanje :D :lol:
HAHAHAHAHAHA. Nema jačeg lika na svijetu ! :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 dec 2010, 23:49

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Pa dobro, i "Bijelo Dugme" su bili/možda i ostali/ ikona ovog podneblja, ali to ne mijenja činjenicu da je Brega volio ukrast' neku stvar, više neg' hljeba se najest'.

Ako može bez tog "možda", jer oni su i dalje najveca (najpopularnija) rock grupa bivse Jugoslavije... Volio je on ukrasti, ali isto tako je imao neke trenutke inspiracije kada je smisljao nemoguce..

Meni su iskreno Molitva, Lejla, Wild Dance, realno dobre pjesme.. ali eto svako ima svoje misljenje..

Pobjeda nam ne treba, samo da je drugi biti, ali sa Merlinom nema sanse (ne zna pjevati, a za text zaboli raju neka stvar)...
najveca nisu,niti ce kada biti...to je mjesto rezervisano za veliki ekv i velikog milana... ;) ;)
sto se tice eurosonga,neko je rekao da je to trosak i jeste,od toga nikakve koristi nemamo,,mogu to podrzavati razne norveske,francuske finske ali mi ne...to je previse ovde...ionako nema plata,i sad i za bine i pjevace sa eurosonga davati milione...neka hvala,sto dalje od nas.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 01 dec 2010, 23:50

OTNYS_YNWA je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:jao Ekrema, profesor drzi predavanje :D :lol:
HAHAHAHAHAHA. Nema jačeg lika na svijetu ! :lol:
Najludji na svijetu :lol:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

MotherFucker
Kontakt:

Post Postao/la MotherFucker » 01 dec 2010, 23:55

oj ekrema oplakah, katanik...
al lik prica ko da on to stvarno sve zna :)
il sida se prenosi ako ga ne operes il ako ona ne opere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 dec 2010, 23:57

Sexologija sa Ekremom Jevricem :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 dec 2010, 00:06

T-MAC je napisao/la:

najveca nisu,niti ce kada biti...to je mjesto rezervisano za veliki ekv i velikog milana... ;) ;)
sto se tice eurosonga,neko je rekao da je to trosak i jeste,od toga nikakve koristi nemamo,,mogu to podrzavati razne norveske,francuske finske ali mi ne...to je previse ovde...ionako nema plata,i sad i za bine i pjevace sa eurosonga davati milione...neka hvala,sto dalje od nas.. ;)
Dokazi i onda reci "nisu, niti ce ikada biti".. Ja kazem JESU, zbog prodanih ploča, koncerata, pjevackih velicina.. Meni nema na svijetu drazeg pjevaca od Tife.. Od EKV-a svaki 20 covjek zna pjesmu, a od Bijelog D. svako zna po 5.. U tome je razlika.. A o kvaliteti pjesama necu da pricam, jer je to subjektivna stvar.. Ali najveca rock grupa Jugoslavije je 100% Bijelo Dugme..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 dec 2010, 00:10

[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2010, 00:17

Dokazi i onda reci "nisu, niti ce ikada biti".. Ja kazem JESU, zbog prodanih ploča, koncerata, pjevackih velicina.. Meni nema na svijetu drazeg pjevaca od Tife.. Od EKV-a svaki 20 covjek zna pjesmu, a od Bijelog D. svako zna po 5.. U tome je razlika.. A o kvaliteti pjesama necu da pricam, jer je to subjektivna stvar.. Ali najveca rock grupa Jugoslavije je 100% Bijelo Dugme..
vidis...i meni je tifa jako drag i smatram ga jednim od najboljih vokala na ovim prostorima,mozda cak i ima najbolje glasovne sposobnosti od svih...
ali tifa nije bjelo dugme..bjelo dugme su bebek i brega...kad se prica o dugmetu,vecina ga znaju po bebeku i bregi..a alen i tifa su ostavili trag u drugim grupama...alen je derao u jagodama a tifa u vatrenom poljupcu i u svom bendu..
kod ekv-a je bio problem sto nisu bili na vrijeme shvaceni i sto nisu ni priblizno trajali kao dugme i tome je razlika..cim su indexi krenuli sa rockom dugme se ukljucilo i to im je pomoglo da steknu ogroman broj publike..i radi toga vecina ljudi zna pjesme od dugmeta..a opet brega je gajio taj neki pravac rocka,da svima ugodi...kao sto zele jednom rece,brega je doveo rock na selo...i jos jedan razlog zasto veliki broj populacije zna pjesme od dugmeta..a iole polji poznavala rock muzike ti nece svrstati dugme kao najoblji bend....jer to mjesto je zaduzeno za ekv i azru.. ;) ;)
edit:
plus sto je milan bio i ostao bolji tekstopisac od brege ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 dec 2010, 00:23

T-MAC je napisao/la:
vidis...i meni je tifa jako drag i smatram ga jednim od najboljih vokala na ovim prostorima,mozda cak i ima najbolje glasovne sposobnosti od svih...
ali tifa nije bjelo dugme..bjelo dugme su bebek i brega...kad se prica o dugmetu,vecina ga znaju po bebeku i bregi..a alen i tifa su ostavili trag u drugim grupama...alen je derao u jagodama a tifa u vatrenom poljupcu i u svom bendu..
kod ekv-a je bio problem sto nisu bili na vrijeme shvaceni i sto nisu ni priblizno trajali kao dugme i tome je razlika..cim su indexi krenuli sa rockom dugme se ukljucilo i to im je pomoglo da steknu ogroman broj publike..i radi toga vecina ljudi zna pjesme od dugmeta..a opet brega je gajio taj neki pravac rocka,da svima ugodi...kao sto zele jednom rece,brega je doveo rock na selo...i jos jedan razlog zasto veliki broj populacije zna pjesme od dugmeta..a iole polji poznavala rock muzike ti nece svrstati dugme kao najoblji bend....jer to mjesto je zaduzeno za ekv i azru.. ;) ;)
edit:
plus sto je milan bio i ostao bolji tekstopisac od brege ;)
Cola, Hari, Toni Cetinski, Tose Proeski? :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.