Idolu nas sta je pisac htjeo da kaze? Tamani covjek kerove jer nema za kifle haha pa nije on kao ti da mora gledat hocel kavijar jest,dok ti miras gledat jel hljeb pola marke il marka i onda ti dodjes da ismijavas a igraci vam gladuju hahha bravo mitomaniRobust je napisao/la: ↑07 maj 2020, 15:37sta hoces reci da se ne tamane kerovi u Vijetnamu jel i idi nastavi nastavi lajati kao poslusan ker na prazne zidove u Titovoj av av av cekaj hoce li te sabra po glavi pomilovati
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo glupom štrumfu mogu bit smiješne fore tipa "pasojed". Kad im na temu uđeš, kmečanje za investitorom, svjesni su da im slijedi preživljavanje nakon ove situacije. Mislite da ćete vi privuć nekog Engleza što kavijar jede? Sad biste uzeli čovjeka što gov.na jede, samo da vas pogura.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Taj im je trener.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jedino ih on moze uzeti, duzni su mu. To ce i biti, vec ih uzima , malo po malo. I to za dzaba.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jesil govorio vicomajstore kad su vicini i njemu slicni rokali po nasem gradu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Rokali su i drugi, koje vi volite. Vas bratski klub.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:33Jesil govorio vicomajstore kad su vicini i njemu slicni rokali po nasem gradu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako se pocese lizati sa srbadijom mumini. Znam ih petoricu, seraniceve slike na storije okacili.

Mora neko i s braćom Srbima, sve škutore ste nam vi uzeli.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ostali su vam pajdasi iz zapadnog s kojima ste slavili bandicev penal
Nisam.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:33Jesil govorio vicomajstore kad su vicini i njemu slicni rokali po nasem gradu
P.S. Prekidaj Vico kralju, nece tebi Solak govorit kad ces lopte igrat. Samo prekid i da se ide pred vjecnu.
since 1973
Ovim prosjacima bas nesto ne ide ove godine...
Plate dijele svakih 6 mjeseci, ali to i nekako, nego ljudi dadose pare kupise trafo stanicu, a od nje ni traga ni glasa...
Eno trava dobila neku nedefinasnu boju od smrzavanja, a štrumfovi evo osam mjeseci trube kako je sve zavrseno sve je do Elektrodistribucije...
Pa pobogu , tužite ED, naplatite odstetu i ne morate vise maske prodavati kako bi se namakla neka markica...
Helem, tako nesto bi i sa Ayranijem, Ayayiem, helem nejse, co'jek evo pola godine putuje u BiH, ali nikako da doputuje...Trafo i Ayrani,Ayayi, ma ista stvar, sve zavrseno, ali niđe ih nema...
Plate dijele svakih 6 mjeseci, ali to i nekako, nego ljudi dadose pare kupise trafo stanicu, a od nje ni traga ni glasa...
Eno trava dobila neku nedefinasnu boju od smrzavanja, a štrumfovi evo osam mjeseci trube kako je sve zavrseno sve je do Elektrodistribucije...
Pa pobogu , tužite ED, naplatite odstetu i ne morate vise maske prodavati kako bi se namakla neka markica...
Helem, tako nesto bi i sa Ayranijem, Ayayiem, helem nejse, co'jek evo pola godine putuje u BiH, ali nikako da doputuje...Trafo i Ayrani,Ayayi, ma ista stvar, sve zavrseno, ali niđe ih nema...
Odista me zbunjuje ta njihova pasivnost.Vanja8 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 22:51Ovim prosjacima bas nesto ne ide ove godine...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako im ne ide? Pa jesu nas dva puta dobili? Tako smo se i mi nafurali kad smo vodili protiv Celtica. Tu je to negdje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Najveća greška Dejtonskog sporazuma - reintegracija grbavice, vratiti ljudima njihovo!!!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:33Jesil govorio vicomajstore kad su vicini i njemu slicni rokali po nasem gradu
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tvoje NE ucinilo te legendom

i jos jednomROMA78 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 02:33Najveća greška Dejtonskog sporazuma - reintegracija grbavice, vratiti ljudima njihovo!!!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:33Jesil govorio vicomajstore kad su vicini i njemu slicni rokali po nasem gradu
mentalita kg, ilijas, olovo, breza, kalesija

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.