Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tcity055
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tcity055 » 08 maj 2020, 01:43

zagor1987 je napisao/la:
08 maj 2020, 01:36
HongKong je napisao/la:
07 maj 2020, 23:44
Prvenstvo se treba nastavit ili ako se prekine sezona proglasiti nevazecom, ekipe koje su prosle godine isle u Europu idu i ove, ne ispada niko, ne ulazi niko i to je to. Ipak najbolja opcija da se nastavi, ali cisto sumnjam, takodjer sumnjam i da ce se sezona proglasiti nevazecom. Najvise zbog Borca koji bi bio dobitnik u toj situaciji. Prvi put se slazem s Azmirom.
Nemoj da se tjesis nece se ponistiti liga. Tesko je tebi to skontat jer si plitak,al vrlo je jednostavno i logicno da kad odigras sa svima po 2 meca da niko normalan nece ponistiti ligu,al kontam ja vas tj znam to je neka specificna mitomanska logika al da se ne nadas da ce ponistiti. Sva sreca pa su odigrana 22 kola inace se opstat od mitomana nebi moglo
A što se onda KUP ne bi okončao sve čisto sava četiri kluba sa prostora Federacije. Ali, očigledno da Zeljković iako još nije Predsjednik već sada odlučuje o svemu. Ovaj način razmišljanja nas vodi u nestanak. Puno su novca i znoja potrošili ova 4 kluba da bi došla do polufinala i sada ih jedan hoštapler Zeljkovič (koji je odjednom nikao u fudbal) ponižava.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 maj 2020, 01:44

slika

Evo prijedloga, ali odbijeno.
Valjda ne obrisu sliku zbog natpisa yebat ga :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 maj 2020, 01:45

Kup sistem da se odluci za prvaka il ostanak je gora ideja nego ponistavanje. DA izjednacis Zvijezdu sa 8 i Slobodu s 21 i Sarajevo s 45 i Borac s 36...

Ne moze se svima ugodit al ne mozes ni neciji rezultat kroz sezonu tek tako degradirat..(makar on za 3 boda bio bolji od druge ekipe )
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 01:49

Sviuodbranu je napisao/la:
08 maj 2020, 01:36
delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 01:32
08 maj 2020, 00:33
Kod nas je problem sto se svakom mora ugadjati i sto se zbog jednog kluba ili dva komplikuju tri sezone unaprijed.
Ono sto sam sto posto siguran, govorim za ovaj forum koji pratim od 2013,da je bilo koji klub na mjestu Sarajeva,drugacija bi bila prica.
Da je Zeljo 1,bila bi prica nema ovo smisla, prekidaj blabla.
Francuzi su po tom pitanju zakon, zasto da svi ispastaju hajmo 2 liga. Velikan ko Lion moze sada svirat ku rcu caooo AAA bod im fali...tamam gol razlika da je pitanju. Mrs
Sarajevo prvak, drugi treci evropa i cao. Turnir u kupu na Kosevu zavrsiti sve u 7 dana i zdravo.
Za opstanak zadnja 4 kup sistem i kome kapa kome saka pa tamam i Sloboda ispala.
Sada siriti ligu, komplikovati jer moramo sve bas sve kopirati od nekoga nema mozga nista sami uraditi.
Znaci praviti za opstanak kup sistem,a to isto za prvaka ignorisati,koja je logika tu ?
Eto vidis o tome ti pricam, nikako ne mozes svima ugoditi. :mrgreen:
Svaka opcija za nastavak igre, je uredu.Cak i opcija za stanje kakvo jeste poput francuza.
Nikakav prekid,ponistenje sezone, prosirenje lige i td po meni nije potrebno. Pravimo cirkus bezveze.
Brate ili ponistis sezonu kao da se nije igrala,ili je nastavis do kraja,ne mozes nesto na pola ni tamo ni vamo ,o tome ja pricam, brate nama Sarajevo 2 boda bjezi ,ima **** 33 boda u igri i sad ti zelis da se mi pomirimo sa tim da oni osvoje takvu titulu ? Nije uredu jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 maj 2020, 01:53

Jesi siguran da bi vecina podrzavala da se igra da ste vi prvi...Licno sumnjam, moze bit da grijesim.
Da se mene pita ja bi nastavio vec ovaj vikend pa sta bude.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 08 maj 2020, 01:55

Ako klubovi (čitaj Borac) sa ovim novcem nisu spremni da osiguraju nastavak takmičenja onda Savez neka lijepo vrati novac FIFI i UEFI i čekamo bolje dane za nastavak fudbala kada se za godinu dvije pronađe ta vakcina.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2020, 01:58

Ja sam bio da se nastavi,al sad bi volio da se prekine da zavrse ovi gmazovi u Jagomiru,da kukaju narednih 100 godina kako je Udba vaskrsnula,kako se cijeli svijet cak i Korona urotila protiv plavih sampionskih ambicija ili bi ponistio sezonu i u evropu da idu klubovi od prosle godine pa eto mitomani birajte sta vam je draze

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 maj 2020, 02:01

tcity055 je napisao/la:
08 maj 2020, 01:55
Ako klubovi (čitaj Borac) sa ovim novcem nisu spremni da osiguraju nastavak takmičenja onda Savez neka lijepo vrati novac FIFI i UEFI i čekamo bolje dane za nastavak fudbala kada se za godinu dvije pronađe ta vakcina.
Nikoga ne zanima misljenje dojenceta cicoja cicija.
Neka objasni prvo cicoja poslovanje kluba i one tuzbe od 100 000 km pa mozemo dalje razglabat...Tvoja nazor prcvara od kluba ne zanima nikoga.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 02:02

08 maj 2020, 01:53
Jesi siguran da bi vecina podrzavala da se igra da ste vi prvi...Licno sumnjam, moze bit da grijesim.
Evo vidis zbog ovih likova kao sto je ovaj zagor cemo i srusiti savez ako im gurnu u ruke laznu titulu :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2020, 02:03

tcity055 je napisao/la:
08 maj 2020, 01:55
To je sitan novac jel znas koliko ce trebat para da se izvoji za tekmu bez publike? Jel znas da mali meljo ide u bankrot ako se bude moralo igrat bez prihoda ikakvih?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2020, 02:05

delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 02:02
08 maj 2020, 01:53
Evo vidis zbog ovih likova kao sto je ovaj zagor cemo i srusiti savez ako im gurnu u ruke laznu titulu :mrgreen:
Tqko je mi smo UDBA,drzava, drzavni projekat i dobicemo i zemljiste kao vi besplatno,i stadion i laznu titulu da imate malo razloga da kmecite,al ako se nastavi liga svakako necete izgurat do kraja jer izdatci ce vam ogromni bit a publike nema

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 maj 2020, 02:06

delinjo je napisao/la:
Rokoko, Kana i ti kamenjate zgradu Saveza.
Mi ostali, finija raja jel, cuvat cemo strazu. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 maj 2020, 02:10

O laznoj titulu trenutno prvog kluba na tabeli nakon 2/3 prvenstva..pricaju oni koji traze titulu iz 45' u ligi koja je sluzi kao neka vrta doigravanja .
O rusenju saveza pricaju oni koji su se sa savezom tuzili prosle godine i izgubili i morali jos placat..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 02:11

LjoZee je napisao/la:
08 maj 2020, 02:06
delinjo je napisao/la:
Rokoko, Kana i ti kamenjate zgradu Saveza.
Mi ostali, finija raja jel, cuvat cemo strazu. :mrgreen:
Rado :mrgreen: :mrgreen:

Oni kakvi su,slavili bi ovu titulu ko da su je posteno osvojili :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 08 maj 2020, 02:22

Samo kmečite, "The Retardinjosi 1987" :urnebes:
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 maj 2020, 02:32

Postenje ? Pa prvo platite igrace pa pricajte o postenju! Nista jasnije nema od dvolicnosti. Sramota da momak od 20ak godina mora od menadzera i roditelja uzimati pare da moze goriva nasuti. I ono prica o postenju.

Da se ja pitam, svaki klub koji kasni vise od 45 dana sa platama igraca, automatski bi gubio licencu sve dok ne isplati. Pa bujrum, hoces skupe igrace, hoces da budes baja, budi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 03:01

Nije valjda Pantelija da si i ti progutao pricu o nekim laznim Malezijskim milionima :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 maj 2020, 03:15

delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 03:01
Nije valjda Pantelija da si i ti progutao pricu o nekim laznim Malezijskim milionima :D
Sta se tu ima gutati? Pitaj TSS kolika mu je plata i je li redovna. Ili anela hadzica koji ce doci? Nije bas da takve ddovodis sa laZnim parama ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 03:18

Pantelija je napisao/la:
08 maj 2020, 03:15
delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 03:01
Sta se tu ima gutati? Pitaj TSS kolika mu je plata i je li redovna. Ili anela hadzica koji ce doci? Nije bas da takve ddovodis sa laZnim parama ;)
Hoce li ko Zahirovic doci :mrgreen: :mrgreen:

Pa ako je po tome onda mi najbolje stojimo,placamo najboljeg igraca lige,pa jel :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 maj 2020, 03:21

Taj prvo ne znam po kom osnovu je najbolji nakon sto je odigrao malo vise od pola sezone, ne vidim po cemu je ispred rahmanovica "čajnoslu". Kao drugo, nas peti ili sesti po primanjima ima njegovu platu.

Da je igracina stoji, da ima primanja velika nema. A ni redovna. I placavga firma onog sto vam fan shop drzi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.