SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
275200
Sunce ti poljubim ove moje ploce zadnje na tabeli haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- LlullSergio
- Kontakt:
TheChief je napisao/la: ↑07 maj 2020, 18:593. je bio nakon 5. kola.__Liedson__ je napisao/la: ↑07 maj 2020, 18:56Pa mislim da je epi bio prije ovog kola prvi u ukupnom poretku i onda još sinoć pobijedio, logično bi trebao imati još više poena prednosti u odnosu na drugo i trećeplasiranog. Naravno možda sam se i za*ebao.
Znate sta biste trebali pogledati. On je poslije onog 5. kola dobio bodove da je osmi, bar tako ispada po racunici,a tamo mu na rezultatima izbacuje da je 6. Kada ja udjem na quiz archive. E sad jedino ako tu nesto izbacuje drugacije pa ispada da je osmi onda okej. Ali ako je 6. bio u 5. kolu onda treba imati 4 boda vise.
Svaka čast na poštenju, ali ne brini brate. Kod mene u reportu je tačnije nego tu (na tom prizoru se ne obrade informacije najtačnije).LlullSergio je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:56TheChief je napisao/la: ↑07 maj 2020, 18:593. je bio nakon 5. kola.__Liedson__ je napisao/la: ↑07 maj 2020, 18:56Pa mislim da je epi bio prije ovog kola prvi u ukupnom poretku i onda još sinoć pobijedio, logično bi trebao imati još više poena prednosti u odnosu na drugo i trećeplasiranog. Naravno možda sam se i za*ebao.
Znate sta biste trebali pogledati. On je poslije onog 5. kola dobio bodove da je osmi, bar tako ispada po racunici,a tamo mu na rezultatima izbacuje da je 6. Kada ja udjem na quiz archive. E sad jedino ako tu nesto izbacuje drugacije pa ispada da je osmi onda okej. Ali ako je 6. bio u 5. kolu onda treba imati 4 boda vise.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hebali te let i dzoni taman kad sam uhvatio ritam. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Yebem i srce i krv, od dva ponudjena ja ofulam.
I jos nisam skonto ovo zadnje haha
I jos nisam skonto ovo zadnje haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta ovo zadnje, nisam ni ja skontao hahah ? Trebali smo valjda A pogoditi ili ?
I sta je sa Mezopotamijom
I sta je sa Mezopotamijom

zadnje sam lupio što brže sam mogao zbog tiera i promašim
nisam ni vidio da ima 50 sekundi
nisam ni vidio da ima 50 sekundi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Vala baš. I mene je to ubilo, a bio sam izbio na prvo mjesto tik pred to pitanje. Na pdf Primere nisam ušo 2 put u životu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mene su u skoli ucili da je mezopotamija kolijevka.....LlullSergio je napisao/la: ↑07 maj 2020, 21:15Sta ovo zadnje, nisam ni ja skontao hahah ? Trebali smo valjda A pogoditi ili ?
I sta je sa Mezopotamijom![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:
To za let3 i Džonija je najbolje pitanje bilo
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zadnje je dobro pitanje bilo. Nije teško kad se razmisli. Možda si i previše vremena dao ali si trebao naglasiti. Garant je raja požurila kontajući da nema vremena. 

41.21.1.
Hoćemol ovaj moj hipsterski pomjerit na 21:30 da ne čekamo do 10 da nije puno
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Kod mene u arhivi isto tako sad stoji da sam zavrsio 7. (odnosno 6. kad izbacimo Answera), a netom poslije zavrsenog kviza je stajalo da sam 8. Ne znam fkt o cemu se radi al je.bat mu mater prvi sam svakakoCaptain4 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:58Svaka čast na poštenju, ali ne brini brate. Kod mene u reportu je tačnije nego tu (na tom prizoru se ne obrade informacije najtačnije).LlullSergio je napisao/la: ↑07 maj 2020, 20:56

dobri su šljivini 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma na kraju sam sve znao i dođe mi to. Ja gledam i ne kontam. Mogao sam i prvi biti možda. Ali odgovaraju mi sljivini kvizovi, puno više.
41.21.1.
nisi, i ja sam promašio forumaše
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.