FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se mene tice Oremus i nije nesto opravdao epitet pojacanja..Hadzic po meni bolji igrac,ali svako ima svoje misljenje naravno..Na ljeto se dovode:stoper(mozda otkup Serbecica mozda dolazak nekog drugog),desni bek,zadnji vezni,prednji vezni(Zinedin)i napadac.Prednji vezni nam ne treba ukoliko Rahman ostane,ali s obzirom da ima ponuda trebali bi ga prodati..Mjesto prednjeg veznog neka igraju Salcin i Zinedin..Oba sjajni igraci na kojima mozemo zaraditi dosta novca..Od hadzije ocekujem kapitalca na desnom beku i spicu,ostale pozicije dovesti neke igrace kvalitete Jukic,Milicevic i sl.S kapitalcem na desnom beku,i spicu mogli bi napasti europsku ligu bez problema
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kapitalac mora biti na stoperu, osim ako Serbecica ne otkupimo. Ova liga se od pamtivijeka osvajala prvenstveno zbog jake odbrane. Milicevic i Serbecic (ili kapitalac), u zamjeni Dupovac i neki junior. Ja ne bih bjezao od Adukora ako ikako moze, iako on nije kapitalac na toj poziciji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravu si,treba kapitalac i na stoperskoj poziciji,ma da Adukor nije puno obecavao,pa je odlicno igrao.Ako bude sve aBd dobro,otkupit cemo Serbecica..Ako krene liga(60%da nece) bit cemo jaci za Pidru na lijevome beku sto je odlicna stvar.Sa desnim bekom kapitalcem imali bi prejaku odbranu,sto je za nasu ligu najbitnije kao sto si i rekao,a to je bitno i za europu.S tim tipovima pojacanja,imali bi ubjedljivo najjaci tim u ligi,a i sad u to ne sumnjam.Mene najvise zanima kako ce se snaci Vinko u europi,jer je on trener koji puno obecava i karijera mu ide dobrim putem i ovo mu je test da vidi koliko moze.A vjerujem da moze itekako punoNapapijri je napisao/la: ↑07 maj 2020, 15:56Kapitalac mora biti na stoperu, osim ako Serbecica ne otkupimo. Ova liga se od pamtivijeka osvajala prvenstveno zbog jake odbrane. Milicevic i Serbecic (ili kapitalac), u zamjeni Dupovac i neki junior. Ja ne bih bjezao od Adukora ako ikako moze, iako on nije kapitalac na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Rule brat poziva na revoluciju.
Dje ste braco? Moradoh se "tuspasiti" da priupitam nesto na drugoj temi pa da vas pozdravim...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Golman stoperi i SPIC, to su 3 pozicije ko je su glavne u fudbalu. Samim tim i u pl bh.
Sto se tice ekipe ako svi ostanu trenutni nebi nikog dovodio mozda cak imamo komoditet da prodamo rahmanovica a da nikog ne dovedemo jer zidan salcin mogu tu igrat plus krste.
Jedino spica bi TREBALO dovest i to bas neku zvjer
E sad ako kojim slucajem bude odlazaka onda dovodit igrace na ta mjesta..
Sto se tice Vinka ocekivao sam od njeg malo cvrscu igru u odbrani nekako u ove 3 utakmice primamo olahko golove.. cinimi se (znam da je rano i da su tek 3 utakmice) da nam se puno stvara sansi. City borac imali su preko 7-8 sansi od kojih 4-5 sto posto.
Sto se tice ekipe ako svi ostanu trenutni nebi nikog dovodio mozda cak imamo komoditet da prodamo rahmanovica a da nikog ne dovedemo jer zidan salcin mogu tu igrat plus krste.
Jedino spica bi TREBALO dovest i to bas neku zvjer
E sad ako kojim slucajem bude odlazaka onda dovodit igrace na ta mjesta..
Sto se tice Vinka ocekivao sam od njeg malo cvrscu igru u odbrani nekako u ove 3 utakmice primamo olahko golove.. cinimi se (znam da je rano i da su tek 3 utakmice) da nam se puno stvara sansi. City borac imali su preko 7-8 sansi od kojih 4-5 sto posto.
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prije više od dva sata, počeo je online sastanak IO NSBIH, gdje se treba odlučiti, o nastavku prvenstva.Valjda ubrzo bude neka konkretna informacija.
Dok se iftareHistoricar je napisao/la: ↑07 maj 2020, 19:39Prije više od dva sata, počeo je online sastanak IO NSBIH, gdje se treba odlučiti, o nastavku prvenstva.Valjda ubrzo bude neka konkretna informacija.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Selam Beli.belosevic28 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 17:07Rule brat poziva na revoluciju.
Dje ste braco? Moradoh se "tuspasiti" da priupitam nesto na drugoj temi pa da vas pozdravim...![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
SEDMA VELICANSTVENA!!!
Cestitam braco!!!
Cestitam braco!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako bog da brate moj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
A hebo im sastanak mater vise. Ili proglašuj prvaka ili nastavljaj ligu. Počinje me nervirat ovo nisam dobar bez fudbala.
-
- Kontakt:
Nesto sumnjam u dovodjenje desnog beka(s tim da sam za da se dovede na to mjesto top igrac)
Imamo trojicu pod ugovorom:
Heba
Hodzic
Sabanovic
Imamo trojicu pod ugovorom:
Heba
Hodzic
Sabanovic
-
- Kontakt:
U RS, u posljednja 24 sata, 6 umrlih i 24 novozaražena.Teško će onaj njihov krizni štab popustiti, oko Premijer lige.
8 umrlih,25 zaraženih,čisto sumnjam ako ovako nastavi još 2-3 danaHistoricar je napisao/la: ↑08 maj 2020, 09:43U RS, u posljednja 24 sata, 6 umrlih i 24 novozaražena.Teško će onaj njihov krizni štab popustiti, oko Premijer lige.
Kako izgleda nece Anel kod nas. prije corone bi dosao za 99% ali sada tesko. sto sada ima bolji opcija za njega.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako sam cuo,ima 3 ponude na stolu,ova zadnja je izgleda bolje od nase..Ma da to nista ne znaci,on ce sjesti opet sa nama na stol i viditi.Mozda mu mi mozemo ponuditi iste uslove kao i taj tim,a u toj situaciji vjerujem da bi dosao kod nas jer mu je Sarajevo draze od tog kluba..E sad tu opet razni faktori(koja je to zemlja,kakav je to klub,da li mi mozemo mu uopste ponuditi uslove iste ili cak bolje kao taj klub itd itd.)
Sve i da ne dođe,bože moj,tu je i Oremus neka se dokaze,tu je mali Đokanović,a i masina Susic
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Gomis99, miguelramos, MSOZ101, Pablo11, Proximic i 119 gostiju.