Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2020, 16:29

Rule_hz je napisao/la:
07 maj 2020, 16:25
Ko ba nastavlja? Srbi igraju da bi se stekli uslovi(svak sa svakim) tj preostala 4 kola i proglasenje hrvati i crnogorci odigrali 2 3 kola vise u nastavku. A mi jedini u regionu cak i vise smo zavrsili taj dio svak sa svakim i spadaju u drzave koje su stekle da proglase prvaka bez ikakvih drugih uslova. Ne znam sta nije jasno ovdje znam da vas boli ali visa sila(Bozija volja).
Srbi odnosno vecina u prvenstvu je birala da se odigra toliko. Nije Savez rekao: “Igrat cete 4 kola jos da bi ispalo svako sa svakim.”
Oni su to izabrali jer poslije im ide play-off i out koji ne bi imao svrhu jer su odlucili da niko ne ispada. Sto bi neko igrao play-out, a nece ispasti svakako? Gore ce pustiti 4. kola i Kup da se pravedno odluci ko ce u Evropu. Zvezda i Partizan su bili za da se igra do kraja kako i nalazu pravila.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 07 maj 2020, 16:35

Igraci su zdravi mladi ljudi:Nije im po 70-80 godina pa da strahuju hoce li u mezar prije vremena.
Na teren izaci i zavrsiti ovu sezonu kako Bog zapovjeda.
Kakva korona i bakraci.Nego ovde pise svak kako mu se **** dize i kako mu odgovara.
Vjecito muljanje i lovljenje ribe u mutnoj vodi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2020, 16:42

Mi smo realno zakasnili. Kad je pa veliki broj Saveza odlucio sta i kako dalje mi jos nista ne znamo. Nemamo plana, nemamo nikakvih opcija javno.
I klubovi su krivi. Sad je ispalo da je neko konkretno predsjednik Mladosti na tom online sastanku pricao jedno, a sad je okrenuo drugu pricu. Znaci na tom sastanku sve super, svi smo za i onda ovako kad je kasno kao necemo.
To je trebalo fino na toj konf. rijesiti. Sta ako se prekine, dajte da vidimo opcije. Sa druge stranice sta ako se nastavi kako cemo. Detaljno da se to raspravi. Jok kod nas to.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2020, 16:45

Pa sam i lale je izjavio da nije fazon u nastavku vec je to ogroman trosak za klubove, testiranja svake sedmice za 30 ljudi, tuneli, sama organizacija utakmica gdje bi ti se naslo 100 150 budala da odu gledat istu. Uz to ne mozes ocekivat nesto u jeku pandemije da odigras a da nemas kakvog interesa kao svi ostale drzave rv prava idt svasta,, svi bi mi voljeli da se mogu uslovi stvoriti za svaku tekmu ti treba samo oko 3.5 hiljade km za restove osoblja plus ostalo to ti jr oko 60 70 milja km za ovih 11 tekmi. Sve ima svoje vidjet cemo sta ce odluciti.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2020, 16:48

Savez ce pare dobiti da moze klubovima pomoci da se to sve organizuje. Samo Bog dragi zna gdje ce te pare zavrsiti pa se uzyebu cim treba uloziti u nesto sto se ne tice licno njih ili krajnjem slucaju reprezentacije.

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 07 maj 2020, 16:49

Za Velez znam da bi se svaku utakmicu prodalo barem 2-3000 online karata.Tako bi isto Zeljini I navijaci Sarajeva uradili.Za ove ostale nisam siguran.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 07 maj 2020, 16:51

Da se hoce nastaviti, ko bi ih slusao ako proglase kraj i trenutnu tabelu vazecom
Ali ako se prekine za par kola onda treba jasno da se zna da li vazi ova sad tabela gdje smo odigrali svako sa svakim ili nova u tom trenutku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2020, 16:57

Kao što @LjoZee reče, nemamo nikakav plan a rok se približava i opet se vjerovatno ništa neće danas desiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2020, 16:58

Ma bez obzira buraz tesko da ce oni to i uraditi, trebaju im pare kako god okrenes, 10 klubova po 100 hiljada to ti je milion km samo za te potrebe mada miim da vise kosta. Sto kazes ko zna gdje ce pare otici. A sto se tice online prodaje vjerujem da hoce, mi, vi, borac i velez jedini imamo tu armiju za te karte ialo bi to i vise. Ali jbg sta je sa ostalim. Tesko Boga mi plus nigdje sponzora plate i ostalo ko ce mu ga znati. Kako god bilo nek bude.
Bit ce zadovoljnih i nezadovoljnih.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 maj 2020, 17:00

Ev iskreno da mi kazu navijaci Zelje, Celika, Sirokog, Zrinjskog, Slobode.....itd.... Da je odigrano svak sa svakim i da njihov tim se nalazi na prvom mjestu tri boda prednosti od drugog, da li bi prihvatili da se sezona okonca bez proglasenja prvaka? Nekako cisto sumnjam da bi iko to prihvatio. Srbi upravo tako zele da zavrse svak sa svakim i to je to. Opet ponavljam i ponavljat cu ja bi i svega srca zelio da se nastavi liga. Ali isto tako ako se prekine sezona i ne proglasi prvak po meni je onda to kradja nad mojim klubom, jer nam je najcistija situacija od svih liga, da se ne ponavljam.
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 07 maj 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2020, 17:02

MortemHz je napisao/la:
07 maj 2020, 16:57
Kao što @LjoZee reče, nemamo nikakav plan a rok se približava i opet se vjerovatno ništa neće danas desiti.

Pa nema plana da ima davno bi se pripremilo to sve. Vidis da nema ni treninga nit planova za treniranje i slicno igracima i ugovor istice. Nece cekati da zavrse svohe odose. Milion je nerjesenih pitanja. Mislim da ce nasi prepisati neke odluke od uefe i to je to spremanje za novu sezonu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2020, 17:04

MortemHz je napisao/la:
07 maj 2020, 16:57
A nece, izgleda, ako je vjerovati Sinanovom portalu. Do 25. kao nece donijeti odluku.

@Tatamata1946
Nije to “ko bi ih slusao”.
Eno ti struke od direktora do trenera, igraca razlicitih klubova koji su nastavak zbog mnogih drugih razloga koji nisu vezani striktno za tabelu. Ne traze oni nastavak striktno samo zbog plasmana na tabeli i slicno. To ti dodje isto ko ovi radnici sto traze da rade firme, otvore se jer ne znaju ako ne rade nemaju odakle ocekivati da dobiju pare. Sta ces ti kad zatvore klubove na 5 mjeseci bez znacajnijih prihoda? Jos gore je u Prvoj ligi Federacije. Mogu komotno novi posao neki naci dok pocne.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 07 maj 2020, 17:05

Naš savez je dobio 4.3 miliona eura od uefe
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 07 maj 2020, 17:22

PappiPapp je napisao/la:
07 maj 2020, 16:29
OdmutNicaze1988 je napisao/la:
07 maj 2020, 16:18
Pantelija je napisao/la:
07 maj 2020, 16:14

Njemacka. Zastita igraca, uposlenika, testiranja, sve pokriva drzava a prvenstvo se nastavlja zbog tv prava kao i u italiji i engleskoj. Dakle novac.

Kod nas. Teatiranja malo sutra, tv prava i nema haman a veci trosak ce biti nastavak nego zarada ikakva

Volio bih svega mi da se nastavi al mojne porediti nas i njemacku sviju ti, degutantno je.
:clap: objasnio covjek.
Vi poredite nas i njemacku a nedavno ovdje neko napisa kako je francuska.
Ljudi te drzave imaju stadione najbolje a njihove svlačionice su sredjenije od 90%kupatila i domacinstava u nasoj drzavi i o cemu mi da pricamo dalje o nekom nastavku pod ovim uslovima.
Ti se raskide da dokazes nesto sto se ne moze dokazati.Sve zbog izvlacenja iz govana u koja ste sami upali.Daj prestani vise bola sramota te citati.
Da si upola realan navijac kao ja onda bi znao o cemu pricam cijelo vrijeme.Ali nebitno ti imas svoje vidjenje na nastalu situaciju a ja svoje pa eto vidjet cemo kroz par dana ko je u pravu a ko nije.
I nakraju ako ces biti sretan ispadanjem Čelika iz lige onda neka ti se zelje i ostvare druze jer mi kad tad moramo platiti grijes i stetu sto su drugi napravili nasem klubu.
Prijatno ;)
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 maj 2020, 17:23

Ma sta mu odgovaras dobice kurcinu lazni pastrmka a ne ispadanje u drugu ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 07 maj 2020, 17:26

avenija je napisao/la:
07 maj 2020, 17:23
Ma sta mu odgovaras dobice kurcinu lazni pastrmka a ne ispadanje u drugu ligu.
E radi ovakih gunjasa ce mi biti drago da ispadnete i zivotarite u kantonalnoj duuuuugo vremena.
I ti imas nick Avenija.Bolje ti je koristi nick Bukovina.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 maj 2020, 17:31

Znas kako ono ide poslovica stara narodna sa seljačinama mozes samo na seljački a sa gospodom gospodski, tako i prema tebi.
Sta treba neko pisati protiv Veleza radi takve seljacine koja je napravila lazni profil da pljuje po Čeliku. Tebe nabijem na qrac a Velezu sve najbolje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 07 maj 2020, 17:33

Bukovina.Bukva.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 maj 2020, 17:49

Koliko nas misli da se danas, na ovoj sjednici, nece nista specijalno desiti ?
Samo ce prolongirsti koliko mogu i onda cemo svi mk doci pred svrsen cin.

Sve isto kao sto rade i vlade.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 maj 2020, 17:50

Farmaceutska baracala, armija kafetin, najjaci smo :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.