NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Brokula
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la Brokula » 02 maj 2020, 04:11

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 maj 2020, 14:15

slika

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 02 maj 2020, 22:32

slazem se da je Kareem GOAT

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 04 maj 2020, 01:52

Rodman o skokovima:

"Doživio sam toliko emotivnih trenutaka dok sam igrao za Pistonse. Postavio sam timski rekord 4. marta 1992. godine kad sam uhvatio 34 skokova protiv Indiana Pacersa. Rekord koji sam oborio je bio postavljen od Bob Laniera dvadeset godina prije. Bob Lanier je bio centar od 210 cm i 120 kilograma, jedan od najvećih ljudi u ligi. Kad sam saznao o tome bio sam toliko ponosan, slomio sam se i zaplakao."

"Ko želi da skače? Niko. Ko želi da poentira? Svi. Vidio sam to kad sam došao u ligu, jasno kao dan. Vježbe hvatanja skokova nisu bile zabavne. Nije zabavno kad ti se svi penju na leđa dok se ti pokušavaš dupetom izboriti za prostor i zadržati ruke slobodnim za uhvatiti loptu. Ovo je bila skoro zaboravljena vještina kad sam se ja pojavio. Samo nekoliko momaka je bilo zainteresovano za nju."

"Ja nisam poput Wilt Chamberlaina: igrače koje je on gledao odozgo ja gledam odozdo. Sa 200 cm i 100 kilograma jedan sam od najmanjih krilnih centara u ligi."

"Kad god bi neko propitkivao moje sposobnosti poentiranja, Chuck Daly je imao običaj reći: Dennis se uopšte ne mora upisati u strijelce da bi napravio ključnu razliku u utakmici."

"Skakanje je: želja, energija, težak rad, talenat, inteligencija - sve to. Postoji također nešto instiktivno u tome. Mislim da moraš imati osjećaj gdje će lopta završiti."

"U sezoni 1991 - 1992 imao sam 20 ili više skokova u 39 utakmica. Razmislite o tome: više od pola sezone sa barem 20 skokova."

"Treniram svoj um da vjeruje da mi je potreban svaki skok kako bi ostao u ligi. Ako ne uhvatim loptu, vraćam se u Dallas, nazad na ulicu, nazad u taj pakao."

"Teže je sa 32 nego sa 26."

"Neki momci se sjajno pozicioniraju ali nisu u stanju odrediti kad je tačan momenat da skoče da im život ovisi o tome. Pustim ih da se pozicioniraju i onda ih od pozadi pojedem žive."

"Kad završim sa 11 skokova osjećam se kao ****. Više mi se uopšte ne igra."

"14(skokova) je fenomenalna utakmica za mnoge ljude. Objesit će je na zid. Kako ja gledam na to, onog momenta kad budem zadovoljan sa 14, nisam udaljen daleko od tog da se zadovoljim sa 11 ili 10."

"Te godine sam dogurao do All - Star utakmice sa prosjekom od 18.7 skokova. Govorkalo se oko 60 utakmica u sezoni da bi mogao postati prvi čovjek u dugo vremena sa 20 i više skokova prosječno. Ušao sam u zadnji mjesec sezone sa preko 19 skokova ali sam posustao na kraju."

"Michael(Jordan) je rekao da vjeruje kako mogu hvatati 10 ili 11 skokova u ovoj ekipi. Mogao bi to primiti kao uvredu - 10 ili 11 skokova je za mene dobro poluvrijeme - ali znam na šta je mislio. Mislio je da ne moram imati više od 10 ili 11 skokova da bi pravio razliku u ovoj ekipi."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 maj 2020, 21:20

Kendall Jenner starting 5:

PG - D’Angelo Russell
SG - Devin Booker
SF - Ben Simmons
PF - Kyle Kuzma
C - Blake Griffin

6th man- Jordan Clarkston
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2020, 21:01

filip13 je napisao/la:
02 maj 2020, 14:15
slika
Sta reci za čovjeka koji i dalje pati ? Ja samo ne znam kako je Chicago dozvolio da ga pozove da on vodi All star Game u Chicagu kao eto on je iz Chicaga hahahah
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 05 maj 2020, 21:12

I pored svega MJ ga smatra drugim najboljim PG u historiji što govori o karakteru i veličini.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 maj 2020, 09:28

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 07 maj 2020, 16:35

slika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 07 maj 2020, 16:47

Treba ubaciti gore jos : 70-Win teams Kobe 0 Jordan 0 James 1

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 maj 2020, 16:49

Kako ce Kobe i Jordan pobijediti 70-win teamove kada se nisu takmicili protiv istih(ustvari MJ bio lider jednog)?

Patetični ste
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 07 maj 2020, 16:51

Edviin je napisao/la:
07 maj 2020, 16:47
Treba ubaciti gore jos : 70-Win teams Kobe 0 Jordan 0 James 1

slika

Ti si dole zadnji u ovom nizu na memeu
Otkrio si stvari van svemira
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 07 maj 2020, 17:18

Brao role, dobra slika, svaka cast.

Boston, ja mislim da si si sam odgovorio na pitanje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 maj 2020, 21:02

Za mog druga @epa, mani se liberalaca i progresivaca to su kraljevi podvala, licimjerstva itd.

Eto ko je nazvo policiju rekao je da pocinioc bio crnac u bijeloj majci. Likovi otisli da ga traze, i nadju u blizini ovog neduznog covjeka koji je igrom slucaja crnac i u bijeloj majci, koincidencija, upucan je nakon natezanja s puskom/sukoba. Nikakav rasizam, nesretni slucaj sukoba

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 maj 2020, 21:12

Ne znam gdje sam spominjao rasizam, je.be mi se jel lik crnac, bijelac il zutalj. Dva idiota su ga napala iz cista mira i ubila bez da su odgovarali. Bolestan si ako takvo nesto opravdavas nesretnim slucajem i smatras da ne trebaju odgovarat.

Ovo leftist manipulation je tek dodatni dokaz mentalne zaostalosti ovog lika. Sta trebaju ljudi bit pristalice covjeka koji bi sipao dezinfekciono sredstvo u krv i kojem je normalna stvar da polupismeni bolid hoda ulicom s oruzjem?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 maj 2020, 21:17

Epidaurus je napisao/la:
07 maj 2020, 21:12
Ne znam gdje sam spominjao rasizam, je.be mi se jel lik crnac, bijelac il zutalj. Dva idiota su ga napala iz cista mira i ubila bez da su odgovarali. Bolestan si ako takvo nesto opravdavas nesretnim slucajem i smatras da ne trebaju odgovarat.
Nigdje nisam rekao da ne trebaju odgovarati, sve nek se ispita i ako su ovi ljudi krivi nek ih osude na dozivotno. Meni je samo cinjenica da ljudi nisu uhapseni na licu mijesta (a nisu bjezali s lica mijesta) govori da se ne radi o hladnokrvnom/planiranom ubistvu. Inace bi bili automatski uhapseni, da je Donald Trump u pitanju a ne neki seljacici iz Georgije (odakle su vec). To cvrsto vjerujem da je zakon toliko pravedan da ce hapsit bilo koga ako postoji i trenutak sumnje. Kao Zimmerman-a, sto je ubio Martina, kasnije se dokazalo da nije kriv.

Trump je bolji od svakog kandidata kojeg su imali/imaju liberalci, i 16' i sad.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.