a na prvenstvu 0-3LlullSergio je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:049-1 skor u toj grupi. Dobili nas samo Litvanci sa Sabonisom u Sarajevu.
Nema sta, sila smo bili. Pogotovo je Neno bio masina od igraca..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Let's talk about SIX baby!
- legenda reala
- Kontakt:
ma standardno za nas tih godina, kvalifikacije smo prolazili furiozno a na prvenstvima padali bez ispaljenog metka, 99 smo imali Talijane cijelo vrijeme i padamo pred kraj kasnije Italija postaje evropski prvak, mislim tako smo padali na svim Eurobasketima osim onog 2001 tu smo razbijani, 2003,2005 smo igrali sve egal utakmice i padali u zadnjim minutamaFowl95 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:18a na prvenstvu 0-3LlullSergio je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:049-1 skor u toj grupi. Dobili nas samo Litvanci sa Sabonisom u Sarajevu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
svaka mu čast valjalo je ovo sve napraviti da se rimujeLlullSergio je napisao/la: ↑07 maj 2020, 01:14Dejo genije Dejo majstore.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znam. Zato me i nervira pretjerano slavlje jer smo dobili Hrvate u Splitu i u Skenderiji, a izgubili kad nam je zapravo bilo plasmanski bitno.legenda reala je napisao/la: ↑07 maj 2020, 01:09ma standardno za nas tih godina, kvalifikacije smo prolazili furiozno a na prvenstvima padali bez ispaljenog metka, 99 smo imali Talijane cijelo vrijeme i padamo pred kraj kasnije Italija postaje evropski prvak, mislim tako smo padali na svim Eurobasketima osim onog 2001 tu smo razbijani, 2003,2005 smo igrali sve egal utakmice i padali u zadnjim minutamaFowl95 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:18a na prvenstvu 0-3LlullSergio je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:049-1 skor u toj grupi. Dobili nas samo Litvanci sa Sabonisom u Sarajevu.
Let's talk about SIX baby!
I onda nakon sto si gledao Nenu Markovica,Firica ,Mrsica dodjes u period kad ocekujes da Adin Vrabac bude igrac 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koliko je rentanje ili iznajmljivanje jednosobnog stana u Sarajevu? Zanima me i dnevna i mjesečna varijanta.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ljepši dres nego sad.
Uzivao sam sinoc gledajuci ovu utakmicu. Tacno se vidjela jugoslovenska skola kosarke, koju smo izgubili u zadnjih 15 godina.
Gordan Firić, kakav skolovan igrac

Dzevdo Alihodzic, borbenost za svaki skok i postavljanje pod kosem

Haris Mujezinovic i Samir Leric, odmjerenost u igri

Nenu Markovica necu ni komentarisati.
Al kakav duh i borba za sveti dres. Ovo treba pustati ovim sad reprezentativcima, zvjezdama instagrama.
Nije mi jasno kako nismo uspjeli razvijati ovaj jugoslovenski stil kosarke, sto je uradila npr. Srbija i Slovenija (manje vise).
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Zavisi gdje ces?
Dobrinja, Ilidža cca 300 KM.
Hrasno, Grbavica, Pofalići, Socijalno, Malta cca 350 KM.
Kosevsko Brdo, Koševo, Centar, Ciglane cca 400 KM.
Savjet, rentaj tamo gdje neces morati korisiti javni gradski prijevoz. Nema veze ako je skuplja kirija.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Taurus1999
- Kontakt:
Dodji na Dobrinju, nema migranata
- JarnoTrulli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Čovjek nepismen.Osim13 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 12:11https://www.klix.ba/vijesti/bih/sadik-a ... /200507067
Jel ovo neka neslana zayebancija
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad može diler biti ministar sigurnosti,a lopov ministar finansija što ne bi pedofil bio direktor doma za djecu bez roditelja.Bože sačuvaj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.