NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
uh jebote ja nba igrača,čuj musa,pa on nije dokazao ni da u eurolgi moze igrati bitnu ulogu,cuj ne smiju izgubiti od rusa,poredis nas od dva miliona i jednu rusiju,haloo
Al odakle brat u raspravu ubaci jednog od najneefikasnijh igraca u ligi
taj sto je imao loptu u rukama,imao je,ekipe u kojima je on bitan lik vidjeli smo kako zavrsavaju.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ovdje se spominju all nba petorke,ne vidjeh da se u ovoj raspravi spominjao prosjek poena ,mozda je neko jednom spomenuo,i to je sve
Prvo lik nije nigdje 25ppg igrac,drugo vidjeli smo njegovu vrijednost u ovom tradeu sa GSW,lik je svoje ekipe vodio nigdje za razliku od Jokica koji je kao vodja vec par sezona sa Denverom u vrhu zapada,za nesto vise u PO ce im trebati bolje opcije od toplo/hladnog Murraya i polu raspalog Millsapa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Znaci Dumars i Dennis Johnson npr su veci i bolji igraci od Hardena i Iversona?
a divac ,rađa su kao u nba bili prvaci?
jokic je sa 20 otisao u najjacu ligu na svijetu i vec u 4. sezoni bio u najboljoj petorci lige,ako to nije nešto,onda ništa,izvinjavam se na ovolikom off topicu
ok ako nije to znak,kad osvoji 4 mvp titule,bude 2 puta mvp finala,dva puta osvoji titulu prvaka nba,onda ce biti ravan divcu,rađi,možda,samo možda
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iverson da je valjo cemu osvojio bi u Europi sa Besiktasom. Harden je obicno napucavanje statistike.
Ginobili je veci i ostvareniji igrac od Hardena, sto automatski znaci da je i Danilovic bolji. Pa i ova dvojica. Sve logicno.
- LlullSergio
- Kontakt:
Uvijek nadasve zanimljive rasprave lumanija i filipa 

tako je neka odigra 7-10 sezona dobro,neka sa Srbijom nesto napravi tek tada ide u raspravu sa istim.
i Lazni Grk nije u grckoj najbolji,oni ga jos stavljaju iza Galisa

Donnie Darko je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:55Iverson da je valjo cemu osvojio bi u Europi sa Besiktasom. Harden je obicno napucavanje statistike.
Ginobili je veci i ostvareniji igrac od Hardena, sto automatski znaci da je i Danilovic bolji. Pa i ova dvojica. Sve logicno.

Donnie Darko je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:55Iverson da je valjo cemu osvojio bi u Europi sa Besiktasom. Harden je obicno napucavanje statistike.
bice bolje ,vjeruj mi...
kako ko,neko ga stavlja i za jednog nd najboljih evropljana ikad,sto nije cudno kad se zna da je vec bio mvp najjace lige na svijetu,valjda mu minus veliki sto u evropi nije nista osvojio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.