Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Pa ako mu se pije neka pije, nikoga ne mozes natjerati ni na sta ako smatras da treba, ako ti je neko blizak posavjetuj ga da to ne radi, ako nece kupi mu litar neka crkne.delinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:24Ma vjera je odlicna stvar ako je ispravno praktikujes i u svoja 4 zida,manje vise svaka vjera te tjera da budes bolji covjek,ali to treba biti privatna stvar,sinoc kad je bio onaj dernek citam kao ,kako moze piti za Ramazan ? Pa nek pije ,ima valjda pravo na to !
Ja ne pijem vec 7 godina, i vjera nema nista sa tim, nego zdravlje.
Svaki covjek ako hoce vjeru, neka krene od sebe, i pazi na sebe.
Meni samo smeta pretjeran izljev primitivizma i vrijedjanja "vjernika "od pojedinih ovdje.
Ti ako neces nemoj, ali nemas pravo da vrijedjas i pljujes onog koji hoce i komplet vjeru zbog nekih svojih ubjedjenja.
Sekularizam je u politici dobra stvar asd, medjutim na balkanu kao i sve drugo poprima drugaciji oblik.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pa privatna stvar i nista drugo,to sto ti pijes ili ne pijes meni nista ne znaci ,niti si mi zbog toga bolji ili losiji covjek...nemoj mi nametati da radim ono sto ti mislis da je ispravno i to je to...Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 maj 2020, 01:52Pa ako mu se pije neka pije, nikoga ne mozes natjerati ni na sta ako smatras da treba, ako ti je neko blizak posavjetuj ga da to ne radi, ako nece kupi mu litar neka crkne.delinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:24Ma vjera je odlicna stvar ako je ispravno praktikujes i u svoja 4 zida,manje vise svaka vjera te tjera da budes bolji covjek,ali to treba biti privatna stvar,sinoc kad je bio onaj dernek citam kao ,kako moze piti za Ramazan ? Pa nek pije ,ima valjda pravo na to !
Meni samo smeta pretjeran izljev primitivizma i vrijedjanja "vjernika "od pojedinih ovdje.
Ti ako neces nemoj, ali nemas pravo da vrijedjas i pljujes onog koji hoce i komplet vjeru zbog nekih svojih ubjedjenja.
Sekularizam je u politici dobra stvar asd, medjutim na balkanu kao i sve drugo poprima drugaciji oblik.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Zar neko nesto moze nametnuti bilo komedelinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:01Pa privatna stvar i nista drugo,to sto ti pijes ili ne pijes meni nista ne znaci ,niti si mi zbog toga bolji ili losiji covjek...nemoj mi nametati da radim ono sto ti mislis da je ispravno i to je to...Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 maj 2020, 01:52Pa ako mu se pije neka pije, nikoga ne mozes natjerati ni na sta ako smatras da treba, ako ti je neko blizak posavjetuj ga da to ne radi, ako nece kupi mu litar neka crkne.delinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:24Ma vjera je odlicna stvar ako je ispravno praktikujes i u svoja 4 zida,manje vise svaka vjera te tjera da budes bolji covjek,ali to treba biti privatna stvar,sinoc kad je bio onaj dernek citam kao ,kako moze piti za Ramazan ? Pa nek pije ,ima valjda pravo na to !

Bas tako ako neko ne vjeruje nema pravo "nametati "ili pametovati bilo kome i vrijedjati sve okolo zbog svojih bolesnih stavova.
Ma buraz imam ja komsiju vidi me na Dzumi non stop ,onda vidi stori na fb u kafani da se popije,i pocne mi pametvati kako Dzuma i alkohol,**** mater kontam mozda si upravu ali sta tebe boli ****Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:04Zar neko nesto moze nametnuti bilo komedelinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:01Pa privatna stvar i nista drugo,to sto ti pijes ili ne pijes meni nista ne znaci ,niti si mi zbog toga bolji ili losiji covjek...nemoj mi nametati da radim ono sto ti mislis da je ispravno i to je to...Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 maj 2020, 01:52
Pa ako mu se pije neka pije, nikoga ne mozes natjerati ni na sta ako smatras da treba, ako ti je neko blizak posavjetuj ga da to ne radi, ako nece kupi mu litar neka crkne.
Sekularizam je u politici dobra stvar asd, medjutim na balkanu kao i sve drugo poprima drugaciji oblik.![]()
Bas tako ako neko ne vjeruje nema pravo "nametati "ili pametovati bilo kome i vrijedjati sve okolo zbog svojih bolesnih stavova.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma moze biti i on radi gore stvari ali takav je narod kod nas kada ne bi na usta na guzicu bi. Znas ono kuca mu popucala nakrivila se a on dobacuje komsiji sto mu je prljavo dvoriste.
U pravu je komšija, ja bih te još i hodži prijavio da ti zabrani da uđeš u džamiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja balansiram Virto

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najveci smeker na ex yu prostoru.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Legitimni nasljednik Tošeta
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- LlullSergio
- Kontakt:
Jos da je 15 cm viši..
- LlullSergio
- Kontakt:
Pod postanete jedno mislim da te jеbe u dupe?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Lizao bih ga.
Samo mi se ne sviđa ova nova frizura, zašto je se morao farbati.

Samo mi se ne sviđa ova nova frizura, zašto je se morao farbati.

Orbana jest zayeban 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Brt otkud znaš da je janje.
I Gorica mirna begi, trebo je Haldan doći da digne atmosferski pritisak sa Šerifom. Koke je svakako gore.
I Gorica mirna begi, trebo je Haldan doći da digne atmosferski pritisak sa Šerifom. Koke je svakako gore.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.