Husein pomahnito

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
100-200 KM taj ih bas dere, ili je bas bogata parohijaHeller je napisao/la: ↑05 maj 2020, 22:53Jaranu umro stari i mi na sahrani. On i buraz i pravoslavlje ko ja i islam. I ja tu blizu kad njemu buraz govoru a što me zapraši **** seb mater. Svi u blizini se okrećupita popa šta kako kad se završili kolko para, kae daje se po 100-200KM a on cvaju i kae uklopi se
![]()
Kako čitam, kontam kakvo klanjanjeFoSte95 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 22:45
Sad me podsjeti kod pravoslavaca isto ima liturgija jednom u godini kada se klanja u crkvi, i sada dosao ti drug od oca kod nas u goste (to je bilo tek poslije rata) sav u cudu. Bio ti on u crkvi i svi od jednom kleknuse dole , on nevjera. Kaze sta je ovo bolan kad su i kod nas poceli klanjati![]()
![]()
Čuo sam za toFoSte95 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 22:45
Sad me podsjeti kod pravoslavaca isto ima liturgija jednom u godini kada se klanja u crkvi, i sada dosao ti drug od oca kod nas u goste (to je bilo tek poslije rata) sav u cudu. Bio ti on u crkvi i svi od jednom kleknuse dole , on nevjera. Kaze sta je ovo bolan kad su i kod nas poceli klanjati![]()
![]()
Postoje djeca koja su odgojena u duhu vjere, i poboznosti i postoje...takvi ko ti. Sve se nosi iz kuce i kucnog odgoja. Tebe su recimo vaspitali da budes degen. Svaka im cast.
Odgojena aka. nametnuto im.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:22Postoje djeca koja su odgojena u duhu vjere, i poboznosti i postoje...takvi ko ti. Sve se nosi iz kuce i kucnog odgoja. Tebe su recimo vaspitali da budes degen. Svaka im cast.
Niko, imao sam slobodu da biram svoje svjetonazore i uvjerenja.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:25Pa ko tebi nametnu da budes ters i blesav.Okani se toga makar sada ne budi nenormalan.
Moze bezalkoholni Heineken gdje'oš.
Pretstavljas se kao sekularan, demokrata a ne prestajes prozivati ljude na vjerskoj i svakoj drugoj osnovi. Ti si odlucio tako da zivis, drugi su odlucili da vjera bude njihova vodilja, tebi je vodilja cvarak i tuzlak, nekome Muhamed a.s.i Isus(Isa.a.s.).Heller je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:35Niko, imao sam slobodu da biram svoje svjetonazore i uvjerenja.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:25Pa ko tebi nametnu da budes ters i blesav.Okani se toga makar sada ne budi nenormalan.
Samo hajde reci. Šta će ti vjeronauka u školi? Ti ćeš svoje dijete vjerovatno u Džamju slati gdje će se više informisati o tome nego u školi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:22Postoje djeca koja su odgojena u duhu vjere, i poboznosti i postoje...takvi ko ti. Sve se nosi iz kuce i kucnog odgoja. Tebe su recimo vaspitali da budes degen. Svaka im cast.
Nije Philipp DegenSviuodbranu je napisao/la: ↑05 maj 2020, 23:22
Postoje djeca koja su odgojena u duhu vjere, i poboznosti i postoje...takvi ko ti. Sve se nosi iz kuce i kucnog odgoja. Tebe su recimo vaspitali da budes degen. Svaka im cast.
Problem je što dođe mrtvi halid i pjeva na Bajramskom programu ili onaj hari čoban hari s onom "dragi Allah Džennet da", e dat će ti ..delinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:24Ma vjera je odlicna stvar ako je ispravno praktikujes i u svoja 4 zida,manje vise svaka vjera te tjera da budes bolji covjek,ali to treba biti privatna stvar,sinoc kad je bio onaj dernek citam kao ,kako moze piti za Ramazan ? Pa nek pije ,ima valjda pravo na to !
Ma kao sto kazes,ne pozove sam sebe,neko ga mora pozvati..i ti Bajramski programi su besmisleni,dovedes mi Bakira da mi prica o Islamu i Bajramu a pokrao sve zivo....prenositi Bajram namaz iz Begove i sasvim dovoljno...VolimTz je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:29Problem je što dođe mrtvi halid i pjeva na Bajramskom programu ili onaj hari čoban hari s onom "dragi Allah Džennet da", e dat će ti ..delinjo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 00:24Ma vjera je odlicna stvar ako je ispravno praktikujes i u svoja 4 zida,manje vise svaka vjera te tjera da budes bolji covjek,ali to treba biti privatna stvar,sinoc kad je bio onaj dernek citam kao ,kako moze piti za Ramazan ? Pa nek pije ,ima valjda pravo na to !
Yebem svakog ko ih pozove u bilo kakvu emisiju koja ima veze sa Islamom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.