https://fkzeljeznicar.ba/nermin-vazda-i ... ici/41546/
Evo intervju za tebe Brko

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaka cast za zvanicnu stranicu. Zadnjih mjesec dana su se bas popravili, samo nek nastave ovako..LjoZee je napisao/la: ↑04 maj 2020, 16:20
https://fkzeljeznicar.ba/nermin-vazda-i ... ici/41546/
Evo intervju za tebe Brko![]()
Vidim bruda da si uporan sa ovom temom ,stvarno nisam upućen ako bi nam mogao reci kakav su imali dogovor? a ono sto si spominjao za krov to znam da je ikako bilo moguće da nas naguze to bi savez uradio i znam da je Dzindo veliku ulogu tu uradio da ipak bude .
Ma meni je sve bilo jasno nakon prvog intervju onog bijednika Vice ,znaju da bi popušili i Evropu .
KANA je napisao/la: ↑04 maj 2020, 20:26Vidim bruda da si uporan sa ovom temom ,stvarno nisam upućen ako bi nam mogao reci kakav su imali dogovor? a ono sto si spominjao za krov to znam da je ikako bilo moguće da nas naguze to bi savez uradio i znam da je Dzindo veliku ulogu tu uradio da ipak bude .
Brate ne moraš mi objašnjavati skontao sam davno na šta aludiras ali nisam htio ništa da govorim ali vidim da ponovo ovo potežeš.Nego ne svidja mi se način kako namećeš ovu temu ako nešto znaš reci nam a ne ovako .Plavac87 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:16KANA je napisao/la: ↑04 maj 2020, 20:26Vidim bruda da si uporan sa ovom temom ,stvarno nisam upućen ako bi nam mogao reci kakav su imali dogovor? a ono sto si spominjao za krov to znam da je ikako bilo moguće da nas naguze to bi savez uradio i znam da je Dzindo veliku ulogu tu uradio da ipak bude .
Gospodine @Kana, vi ste upućeni, malo. Nemojte ovo shvatiti pogrešno, isto je kao i sa većinom navijača, osim što vi za nijansu više imate kontakta sa ljudima koji znaju nešto malo više.
Ovdje je posrijedi jedna druga stvar.
Uzimimo u obzir da smo za vrijeme "hadžije" ( ako ste primjetili znake navoda, znajte da ih namjerno postavljam ) svaki ugovor objavljivali, hvalili se, reprezentovali med, mlijeko, idilu i europski sistem vrijednosti. Dobro, ne sada odista baš svaki ugovor, tu i tamo bi se provukao koji transfer od milion, kredit pod hipotekom ili koliko su nas koštali "sporazumni raskidi". Shodno toj "ustaljenoj proceduri" hvaljenja najboljih koji su ikada hodali planetom zemljom, živo me interesuje kako nikada nismo saznali, bar od dobro obaviještenih insajdera kada već nismo oficijelno, za jedan tako odista obiman i dugoročan ugovor, da ga tako nazovem.
Zato, gospodine @Kana, čast kupljenja lovorika bih prepustio "boljima" od sebe. Čekamo da saznamo, na koliko godina i pod kojim uslovima, smo drugoj strani dužni izdavati NAŠ stadion, te zašto nismo obaviješteni i ko im je dao to pravo.
Pitajte ih. Vjerovali smo im, zar ne.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:33Kakav ce nam cirkus od lige i saveza biti kada ovaj kriminalac dodje na celo a Beginjo Lopovinjo postane pocasni predsjednik saveza. Lakrdija, fuj...