Ja bih Krstu stavio na gol , tako ja vidim ove lose komentare .
Bez uvrede , al prica : "Imao je podosta fula , ali ga bez dobre love ne bih pustio da ide dalje" .
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izjavio je nedavno, za Sportklub, da je sa Sarajevom, sve bio dogovorio, ali su mu ljudi iz tadašnje uprave, u minut do 12, poslali korigovani ugovor, sa manjom platom, što on, naravno, nije prihvatio.Umjesto naše lige, nekoliko dana kasnije, branio za Ludogorec na AnfielduHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:27A da nam je onda Borjan došao u paketu sa Benkom, kad ga Ludogorec pokupi i za par dana zaigra protiv Liverpoola.
Sad sam pročitao, ali je to bilo, čini mi se, nakon Ludogoreca, drugi put su ga naši pokušali dovesti. Sjećam se da je tada bila priča da bi došao, ali ugovor na samo pola godine. Tada se pregovaralo i sa Kelavom da dođe na posudbu.Historicar je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:45Izjavio je nedavno, za Sportklub, da je sa Sarajevom, sve bio dogovorio, ali su mu ljudi iz tadašnje uprave, u minut do 12, poslali korigovani ugovor, sa manjom platom, što on, naravno, nije prihvatio.Umjesto naše lige, nekoliko dana kasnije, branio za Ludogorec na AnfielduHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:27A da nam je onda Borjan došao u paketu sa Benkom, kad ga Ludogorec pokupi i za par dana zaigra protiv Liverpoola.![]()
Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.
I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.
To se podrazumijeva.skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
Ovo je valjda light proces inicijacije novog clana u virtualno bratstvo?skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
Tako su i mene dočekali prije 4 godine, samo čuvam tradiciju.Steven11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:36Ovo je valjda light proces inicijacije novog clana u virtualno bratstvo?skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56
Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
![]()
E ja cu to za 4 godine dici na visi nivo. Onima koji dodju...
AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.
MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:39AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
Nije nego je Nam najbolje, dosao covjek koji je zainteresovan za fudbal. Tan je dosao kad je trebalo ugasiti pozar i klub da prezivi ali bilo kakav napredak kluba ili iskorak kako to volimo reci nije bio moguc niti je Tan razmisljao o tome. Nam je dosao tacno kao level iznad Tana u smislu fudbala, razvoja ekipe i znacaja rezultata.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Od kad je Sabrina u klubu sve se promijenilo... Naprijed direktorice !
Uokviriti ovaj post.Orangina85 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:05Nije nego je Nam najbolje, dosao covjek koji je zainteresovan za fudbal. Tan je dosao kad je trebalo ugasiti pozar i klub da prezivi ali bilo kakav napredak kluba ili iskorak kako to volimo reci nije bio moguc niti je Tan razmisljao o tome. Nam je dosao tacno kao level iznad Tana u smislu fudbala, razvoja ekipe i znacaja rezultata.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Od kad je Sabrina u klubu sve se promijenilo... Naprijed direktorice !