Ne moze se naruciti ali posto si iz Cevljanovica mozes je licno preuzeti.Kupio sam u nekom selu blizu tebe zemlje za 20k,sve ravnica.Uskoro pravim vikendicu pa ako zelis mozes doci kod mene na rostilj ?
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
23
“Igra se praktično bez odbrana, kontakt rukama nije dozvoljen – u svom zenitu i po današnjim pravilima, mislim da bi ubacivao između 50 i 60 poena po utakmici, šutirao bi 75% iz igre.
23
Ma pajo botina teška. Da staviš 5 imena iz naše lige a da je protiv Lebron on bi našao način kako bi ovi uzeliDonnie Darko je napisao/la: ↑03 maj 2020, 18:29A Durant bi kao zaustavio Jamesa? Ili da pogodim, Jordan bi zaustavio i Jamesa i Kobea.

Težak slučaj je čovjek do boga

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Američki sportski agent David Falk, čovjek koji je tijekom karijere zastupao Michaela Jordana, smatra da bi u današnjoj NBA ligi MJ bio nezaustavljiv.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Jasno. Bron da je deset godina mladji bio bi najbolji ovdje, a i ovako je opet top5 lige sigurno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Igrači iz stare garde NBA govore da je prije bilo puno više rivalstva, zle krvi, svađa, antipatije među igračima, neobično im kad vide da se danas protivnici grle poslije utakmice, ljubav visi u zraku. Možda je to i pozitivna promjena?
- Donnie Darko
- Kontakt:
kakvi trebaju se mrzit ko shaq i kobe i onda padat u težu depresiju kad se desi nešto, i pitat u šta su bacili 10-15 godina prijateljstva
to je primjer kako treba
to je primjer kako treba
Slušao sam Ewinga kako priča o tome, da se on poznavao sa Jordanom i prije nego što su zaigrali u NBA ali kad su vodili duele u NBA playoffu nije tu bilo prijateljstva ni na terenu ni nakon što utakmica završi. Da je Xavier McDaniel iz nekog razloga mrzio Pippena i da je cijelu seriju igrao "naelektrisano" protiv njega.
Dovoljno je pogledati u Jordanovom dokumentarcu kako su izgledale serije sa Detroitom.Drape je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:51Slušao sam Ewinga kako priča o tome, da se on poznavao sa Jordanom i prije nego što su zaigrali u NBA ali kad su vodili duele u NBA playoffu nije tu bilo prijateljstva ni na terenu ni nakon što utakmica završi. Da je Xavier McDaniel iz nekog razloga mrzio Pippena i da je cijelu seriju igrao "naelektrisano" protiv njega.
Licno volim utakmice sa tenzijom, ali ono je bilo bas pretjerano. Kao sto je pretjerano sto sada igraci dobijaju tehnicke za ruzne poglede.
Jordan je bio ultimativni sportaš. Ono šta je rekao Ajzei nakon šta je čuo njegov komentar kad se nisu rukovali... ja sam im dao ruku godinu ranije.. i godinu prije te.. lako se izvlačit sad i pričat priče.
Na stranu njegova kocka koja ga je koštala bar još 2 moguća prstena, ono što je bio ko suigrač i sportaš, teško da može bolje od toga.
Vrhunski dokumentarac.
Na stranu njegova kocka koja ga je koštala bar još 2 moguća prstena, ono što je bio ko suigrač i sportaš, teško da može bolje od toga.
Vrhunski dokumentarac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ne bi Jordan Kobija zaustavio, kopija je bolja od originala...daj ne nasmijavaj me Jordan je u oba pravca dvije klase iznad Bryanta, a Jamesa je zaustavljao Kawhi ne vidim zasto ne bi i MJ.Donnie Darko je napisao/la: ↑03 maj 2020, 18:29A Durant bi kao zaustavio Jamesa? Ili da pogodim, Jordan bi zaustavio i Jamesa i Kobea.
To je negativna stvar, danas su sve sto bi rekli bete...nemaju muda da kazu ono sto stvarno misle jedni o drugima pa se to zapakuje u nekakav respekt a ne misle oni nista bolje jedni o drugima nego ovi stari, samo sto su stari to otvoreno isticali i na terenu i van njega, ovi nece, sve se radi za lajkove i svako zeli biti nekakva moralna vertikala pokazati neko lazno lice.
Slažem se, esencijalno smisao sporta i sportskog duha se gubi bez pravog rivalstva. Danas je jedino rivalstvo ko će se debilnije obući prije utakmice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zamisli da je Jordan presao u Pistonse nakon poraza kao sto je Zmija u Warriorse.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
KD je bolji defender od Magica.Shaq bio dobar..M.J odlican,John odlican help defender,a Svabo taraba.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 maj 2020, 12:49Nije to bas tako.Iako ovaj tim ispod ima Jordana kao najboljeg igraca svih vremena, odgovor je ustvari poprilicno lak.
Tim u kojem su Magic, Kobe, James, Duncan i Olajuwon je MILJAMA defanzivno ispred ovih dole gdje samo za Jordana mozes reci da je vrhunski igrac u oba pravca.
bila bi **** tekma,ali bi Magic ubio Johna u low postu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.