FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2020, 20:58

LjoZee je napisao/la:
03 maj 2020, 20:54
kerimatomic1921 je napisao/la:
03 maj 2020, 20:50
Nemam ja taj kredibilitet moj delinjo, ne naginjem cvrsto na jednu stranu. Ja sam postenjacina, uzimam samo ono dobro od ljudi, nastojim da zaboravim na greske. :kafa:
“Falite me usta moja” :zviz:
Presutit cu Ljoze ovo vjeruj mi,ima vise afera od Fikreta sa pripadnicima ljepseg spola :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 maj 2020, 21:04

03 maj 2020, 12:30
Delinjo se okrenuo obrazovanju, ne mlati praznu slamu ko mi. Jos malo pa ce dobiti i pocasnu titulu, prvi kvisko ss foruma.

Kane nema dugo, sljedece pojavljivanje ce biti jedna negativna atomska, od koje se necemo oporaviti bar 3,4 dana.

Sta je s Veselinovicem, 4 dana nije bacio golu sliku sa balkona. Jel dobro, zna li neko nesto vise?
rokoko je vec na XANAX-u radi mene, teska depresija ga uhvatila :rol: za Veselog na onom forumu tvrde da hoda oko stadiona i moli za platu, mi se ovdje zajebavamo sto se slika u gacama izgleda da ga je ova uprava golog ostavila :plac:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 maj 2020, 21:04

iguita je napisao/la:
03 maj 2020, 20:06
Ima li neko info oko regsitracije Blazevica.
Pojavila se neki dan informacija da je turska advokatska kancelarija koja zastupa Čelik, potvrdila FIFI da se Blaževiću duguje više od 7 plata. Nakon toga su iz press službe kluba rekli da u klub još nije stigla zvanična potvrda/dokumentacija tako da je ta još na čekanju ako se šta nije desilo već u medjuvremenu. Mada vjerujem da je samo pitanje vremena kada će to biti zvanično.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 03 maj 2020, 21:15

delinjo je napisao/la:
03 maj 2020, 20:58
LjoZee je napisao/la:
03 maj 2020, 20:50
Nemam ja taj kredibilitet moj delinjo, ne naginjem cvrsto na jednu stranu. Ja sam postenjacina, uzimam samo ono dobro od ljudi, nastojim da zaboravim na greske. :kafa:
Presutit cu Ljoze ovo vjeruj mi,ima vise afera od Fikreta sa pripadnicima ljepseg spola :mrgreen:
Oooo sta ima zavodnice, kurcem katran miješo. Opet si me uzeo u pilanu :guz:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2020, 21:18

03 maj 2020, 21:15
delinjo je napisao/la:
03 maj 2020, 20:58
LjoZee je napisao/la:

Oooo sta ima zavodnice, kurcem katran miješo. Opet si me uzeo u pilanu :guz:
Uvijek iz ljubavi,nikad iz pakosti :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 maj 2020, 21:29

Ja sam im'o jedan ideal, da igram u Zelji. Cijelu karijeru sam proveo u Zelji i iz tog razloga sam i nakupio toliko utakmica- Branimir Jelusic :tokralju: :salut:

Sretan rodjendan legendo

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 maj 2020, 21:40

Gledam i ono na Zeljinim ikonama, za Nermina Vazdu. Ne zna se sta je bolje, njegovo fudbalsko umijece, golovi, ili njegovo slavlje poslije svakog gola kao da je zabio u finalu lige sampiona. :bow: :opaopa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 maj 2020, 21:41

Da li Dino Begić želi vladati Savezom i poslije drugog mandata? Navodno planira postati počasni predsjednik sa velikim ovlastima

03. maja 2020.

Sportski Žurnal piše da se iza kandidature Elvedina Begića za počasnog predsjednika Fudbalskog saveza BiH krije želja za zadržavanjem vlasti u bh. savezu i nakon što mu istekne drugi mandat na funkciji predsjednika Saveza.

Kako piše Sportski Žurnal prema onome što može da se zaključi riječ je o klasičnoj podvali aktuelnog prvog čoveka FS BiH Elvedina Begića koji želi da zadrži apsolutnu vlast i moć odlučivanja, bez obzira što će u decembru ove godine završiti njegov drugi mandat na funkciji Predsjednika FS BiH.

To znači da će se bez obzira štu mu ističe mandat sve idalje pitati Elvedin Begić i u mandatnom periodu od 2020. do 2024. godine, piše Sportski Žurnal.

Predložene izmene Statuta to jasno potvrđuju, a i sama činjenica da o njima nisu raspravljali kantonalni, županijski, područni, kao ni entitetski savezi, govori da se “iza brda nešto valja” i da se od javnosti mnogo toga krije. Čim se od toga bježi i ne postoji transparentnost, opravdana je velika sumnja da se radi o spremljenoj podmetačini Begića koji pošto-poto hoće da zadrži fudbalsku vlast, smatraju iz Sportskog Žurnala.

Sve to “podvaljeno” je članovima Izvršnog odbora i poslano na tumačenje u Nion i Cirih, odnosno traženje “zelenog svjetla” za sprovođenje pripremljenih promena Statuta, a o svemu tome treba da se izjasni Skupština FS BiH na narednoj sjednici, piše Sportski Žurnal.

Begića su za počasnog člana FS BiH predložili predstavnici potpredsjednik NS USK Emin Begić, predsjednik PS BPK Goražde Muhidin Raščić, predsjednik FS KS Galib Kulovac i predsjednik FS ZEDO Muhamed Begagić.
Smeće lažljivo! Pred prošle izbore je isto govorio “otiš’o bih ja iz saveza ali mi ne daju”.
Pitanje na koje mnogi traže odgovor je - imate li želju za još jednim predsjedničkim mandatom na četiri godine?

- Nemam! Ali, u svakom slučaju, uvažavajući činjenice i potrebe da Savez nastavi s trendom uspjeha, želju delegata Skupštine, ostaje prostor za preispitivanje te odluke. Analizirajući izbore na kantonalnom nivou, stoji činjenica da ćemo imati značajan broj kvalitetnih kadrova koji u svakom trenutku mogu preuzeti funkciju predsjednika i nastaviti graditi Savez na postavljenim temeljima. Želim vjerovati da sve sredine žele kandidirati najbolje kadrove koji mogu odgovoriti funkciji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 maj 2020, 21:43

Brkooo je napisao/la:
03 maj 2020, 21:40
Gledam i ono na Zeljinim ikonama, za Nermina Vazdu. Ne zna se sta je bolje, njegovo fudbalsko umijece, golovi, ili njegovo slavlje poslije svakog gola kao da je zabio u finalu lige sampiona. :bow: :opaopa:
Meni je ta stranica na fb prejaka. Ne znam ko je vodi, ali mnogo informacija, slika pa i komentara starijih ljudi iz citave bivse Jugoslavije o podsjecanju na odredjene periode. Stvarno lijepo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 03 maj 2020, 22:02

Brkooo je napisao/la:
03 maj 2020, 21:29
Ja sam im'o jedan ideal, da igram u Zelji. Cijelu karijeru sam proveo u Zelji i iz tog razloga sam i nakupio toliko utakmica- Branimir Jelusic :tokralju: :salut:

Sretan rodjendan legendo

Pridružujem se čestitkama.

Odista je lijepo vidjeti navijače kako se prisjećaju bivših igrača, trenera i uposlenika kluba, na način da im odaju poštovanje. Tim lijepim gestom pokazujemo prvo kućnu kulturu i odgoj, a zatim sve ono što krasi Želju i njegove navijače, filozofiju zbog koje smo kroz istoriju bili voljeni gdje god da se pojavimo.

Poštovanje i zaslužena čast, za razliku od bivših samoprozvanih najboljih uprava i njihovih anonimnih moderatora, koji su pokušavali promijeniti našu istoriju, grubo vrijeđajući ljude koji su bili dio kluba i pomogli da Željo bude ono što je danas.

Najveći i najbolji klub u BiH.

Historia est magistra vitae.

Povijest je učiteljica života.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 03 maj 2020, 22:15

Gospodine @Braco, bojim se da je uzaludna vaša borba. Ne zbog same geste koja je odista hrabra i plemenita, već zbog činjenice da Begić opstaje zahvaljujući politici i korumpiranosti svih nivoa vlasti.

Iskoristio bih priliku i da pozovem samoprozvane "najbolje", da nam kažu kakav je ugovor potpisan sa savezom o korištenju NAŠEG stadiona Grbavica. Na koliko godina i pod kojim uslovima.

Poslije nam molim vas objasnite, KO vam je dao to pravo!?
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2020, 22:21

Plavac kako svakog nazoves gospodinom ,samo mene i kolegu Ljozeta nikad !!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 maj 2020, 22:28

Plavac87 je napisao/la:
03 maj 2020, 22:15
Gospodine @Braco, bojim se da je uzaludna vaša borba. Ne zbog same geste koja je odista hrabra i plemenita, već zbog činjenice da Begić opstaje zahvaljujući politici i korumpiranosti svih nivoa vlasti.

Iskoristio bih priliku i da pozovem samoprozvane "najbolje", da nam kažu kakav je ugovor potpisan sa savezom o korištenju NAŠEG stadiona Grbavica. Na koliko godina i pod kojim uslovima.

Poslije nam molim vas objasnite, KO vam je dao to pravo!?
Znam da pisanje na forumu neće ništa promjeniti, ali ne mogu da ne napišem neke stvari. Ne pišem protiv saveza samo zbog Želje, jer stvarno mi je muka od toga koliko kompletan bh. fudbal propada, a ovi planiraju da vladaju do sudnjeg dana. Kad im ističu mandati onda se služi metodama kao ovim iz prethodnog posta ili pomjeraju starosne granice u statutu da bi neki funkcioneri mogli duže ostati na funkcijama!

Stvarno jadno i žalosno kako nas farbaju, a sve se zna šta rade. Da, farbaju! Gospodin aerodrom je nedodirljiv i pored dokaza koji su izlazili u medijima od strane istraživačkih novinara i brojnih bivših funkcionera saveza koji su proglašeni nepodobnim i protivncima bh. fudbala jer su se usuduli reći istinu i suprostaviti se onom ko drži i nož i pogaču, tj. Begiću i kompaniji.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 03 maj 2020, 22:32

delinjo je napisao/la:
03 maj 2020, 22:21

Izvinjavam se gospodinu @Ljože, nije mi bila namjera da ga degradiram jer odista cijenim njegov zabavni i informativni doprinos temi.

A o vama je suvišno trošiti riječi gospodine @Delinjo. Šta više reći o džentlmenu koji mnogim ženama nije mogao biti prijatelj, jer su one molile da im bude ljubavnik. Nadamo se dobar.

@Kana oprosti.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2020, 22:36

Plavac87 je napisao/la:
03 maj 2020, 22:32
delinjo je napisao/la:
03 maj 2020, 22:21

Izvinjavam se gospodinu @Ljože, nije mi bila namjera da ga degradiram jer odista cijenim njegov zabavni i informativni doprinos temi.

A o vama je suvišno trošiti riječi gospodine @Delinjo. Šta više reći o džentlmenu koji mnogim ženama nije mogao biti prijatelj, jer su one molile da im bude ljubavnik. Nadamo se dobar.

@Kana oprosti.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

joj kakav si ti brat,nek si nam uljepsao zajednicu :mrgreen: :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 03 maj 2020, 22:38

Gospodine @Braco, rješenje leži u rušenju SDA čije je igrač Begić, naravno ne samo zbog njega već zbog stotina stranica sabranih djela. Kada ne bude imao zaleđinu, moći će se nešto konkretno učiniti. Do tada, bojim se da uzalud trošimo avaz.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 maj 2020, 23:10

"Uskoro će sportisti da krenu, očekujem da već prije kraja meseca zaigraju sportisti koji igraju na otvorenom. Takav je dogovor, da se fudbalska liga nastavi, košarka će takođe krenuti uskoro. Ono što je u zatvorenim prostorima biće naravno bez publike. Pa ćemo da vidimo, da pratimo", kazao je Vučić.

Ko da gledam ide ovmo sa publikom Jelen super liga.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 maj 2020, 23:50

Odista bi se želio zahvaliti gospodinu @Plavac87 na neumornoj borbi protiv odista velikih dušmana i neprijatelja našeg Želje!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 maj 2020, 23:54

selam alejkum i pozdrav braci iz topline trezora za izdasnu i nadasve jaku borbu protiv "prasak" placenika i more li jedan selam od plavca za raju u cosku trezora

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 04 maj 2020, 02:33

Gledajuci sda isprdak zahiragica na tvu, odmah pomislih kako istu retoriku koriste na forumu lobotomije. To su slicne persone kao onaj glavonja. Miske sda isprdak, njegovi pratioci sda sise, sve isto.

Halalite sto nije tema oko fudbala, al ponijelo me..

Ocekujem komentar mchale on je isto bosnjak sda isprdak... Da ne bude samo da ih ima tamo..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 21 gost.