Fali ona Tifina, ja bih za nju glasao...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ma glasam ja...samo su bezze neke pjesme ubacili. Ako ce vec staviti navijacke pjesme sto stavljaju recimo "Jedina zastava moja" il neka slicna toj... ta se nikada nije pjevala od strane navijaca, jes mi draga , pustam je cesto i tak, al bezze. Hocu reci bolje da su odvojili navijacke pjesme i one pjesme koje se pustaju samo na stadionu, a gotov se nikad ne pjevaju.. Al eto mozda sereem, posto nemam sta pametno pisat oko kluba 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Il kad sam vidio da su stavili pjesmu "jutro je". Da li se to ikad zapjevalo na Koševu?Zagor je napisao/la: ↑02 maj 2020, 02:57ma glasam ja...samo su bezze neke pjesme ubacili. Ako ce vec staviti navijacke pjesme sto stavljaju recimo "Jedina zastava moja" il neka slicna toj... ta se nikada nije pjevala od strane navijaca, jes mi draga , pustam je cesto i tak, al bezze. Hocu reci bolje da su odvojili navijacke pjesme i one pjesme koje se pustaju samo na stadionu, a gotov se nikad ne pjevaju.. Al eto mozda sereem, posto nemam sta pametno pisat oko kluba![]()

Kad smo već kod te "jedina zastava moja" i E&FC, koji su valjda dobili rampu poslije odlaska Bukovice, ko li će sad pjevat na proslavama titula? Treba Merlina nafurat.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pjevalo se Jutro je, ne bas tako često, al znalo se zapjevat, zadnjih sezona mozda samo u par navrata se pjevalo. al opet moglo se puno boljih pjesama izabrat..skoroalen je napisao/la: ↑02 maj 2020, 03:28Il kad sam vidio da su stavili pjesmu "jutro je". Da li se to ikad zapjevalo na Koševu?Zagor je napisao/la: ↑02 maj 2020, 02:57ma glasam ja...samo su bezze neke pjesme ubacili. Ako ce vec staviti navijacke pjesme sto stavljaju recimo "Jedina zastava moja" il neka slicna toj... ta se nikada nije pjevala od strane navijaca, jes mi draga , pustam je cesto i tak, al bezze. Hocu reci bolje da su odvojili navijacke pjesme i one pjesme koje se pustaju samo na stadionu, a gotov se nikad ne pjevaju.. Al eto mozda sereem, posto nemam sta pametno pisat oko kluba![]()
![]()
Kad smo već kod te "jedina zastava moja" i E&FC, koji su valjda dobili rampu poslije odlaska Bukovice, ko li će sad pjevat na proslavama titula? Treba Merlina nafurat.Naravno, od naredne godine, ove se nećemo smjet okupljat na proslavi.

Sto brate.. Video link Merlina, druga kamera nasi igraci, treca odabrana skupina Hordi i iz svakog dijela SA i drugih gradova...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ne znam za vas, al meni bez proslave titule, nema tog osjecaja nekog. Jer godinu dana se nerviras i onda ostanes bez zadovoljstva na kraju, nije to to. Meni se plače kad sudija svira kraj i kad uletimo ko indijanci.
Al ne treba trcat pred rudu i 100 tisuća...
Al ne treba trcat pred rudu i 100 tisuća...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Slucajno sam nacuo juce kako braca iz saveza vrse primopredaju vlasti. Gospodin Zeljkovic ce uciniti sve da se prvenstvo ne nastavi i da mi dobijemo titulu jer smo prvoplasirani na tabeli, i kup jer smo proslogodisnji osvajaci a takmicenje nece biti nastavljeno. Zauzvrat mi cemo pomoci Borcu da iduce sezone zavrse prvi iza Sarajeva na tabeli i tako se opet plasiraju u evropu.
Iza nas stoji drzava i partija, a sponzor borca je gospodin dodick.
Prvi iza SarajevaTheIvicnjak je napisao/la: ↑02 maj 2020, 07:52Slucajno sam nacuo juce kako braca iz saveza vrse primopredaju vlasti. Gospodin Zeljkovic ce uciniti sve da se prvenstvo ne nastavi i da mi dobijemo titulu jer smo prvoplasirani na tabeli, i kup jer smo proslogodisnji osvajaci a takmicenje nece biti nastavljeno. Zauzvrat mi cemo pomoci Borcu da iduce sezone zavrse prvi iza Sarajeva na tabeli i tako se opet plasiraju u evropu.

Ja sam protiv toga, samo na pošten način osvojiti ligu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je ok, ne gledaju ni tebi svi story
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S kim danas ne igramo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 maj 2020, 07:52Slucajno sam nacuo juce kako braca iz saveza vrse primopredaju vlasti. Gospodin Zeljkovic ce uciniti sve da se prvenstvo ne nastavi i da mi dobijemo titulu jer smo prvoplasirani na tabeli, i kup jer smo proslogodisnji osvajaci a takmicenje nece biti nastavljeno. Zauzvrat mi cemo pomoci Borcu da iduce sezone zavrse prvi iza Sarajeva na tabeli i tako se opet plasiraju u evropu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je samo radi komentara od @Napapijri.

- RajaBa1983
- Kontakt:
Vico srbine horde su uz tebeMortemHz je napisao/la: ↑02 maj 2020, 14:13TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 maj 2020, 07:52Slucajno sam nacuo juce kako braca iz saveza vrse primopredaju vlasti. Gospodin Zeljkovic ce uciniti sve da se prvenstvo ne nastavi i da mi dobijemo titulu jer smo prvoplasirani na tabeli, i kup jer smo proslogodisnji osvajaci a takmicenje nece biti nastavljeno. Zauzvrat mi cemo pomoci Borcu da iduce sezone zavrse prvi iza Sarajeva na tabeli i tako se opet plasiraju u evropu.
Iza nas stoji drzava i partija, a sponzor borca je gospodin dodick.![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Nikakve komplikacije i uzročno posljedične veze ne dolaze u obzir, pogotovo ne sa Borcem (jedino ako je brat iznad bio sarkastičan). Samo nastavit ligu i posteno je osvojiti ako smo u stanju i samo takva titula dolazi u obzir. Osim ako naravno uefa ne donese odluku o orekidu, ne bih se ni tako bunili. 

Covjek samo prenosi rijeci od nekih strumfova.ajdohordas je napisao/la: ↑02 maj 2020, 15:03Nikakve komplikacije i uzročno posljedične veze ne dolaze u obzir, pogotovo ne sa Borcem (jedino ako je brat iznad bio sarkastičan). Samo nastavit ligu i posteno je osvojiti ako smo u stanju i samo takva titula dolazi u obzir. Osim ako naravno uefa ne donese odluku o orekidu, ne bih se ni tako bunili.![]()

Preminuo Milan Makić, član šampionske generacije FKS 1966-67.
Neka mu je laka zemlja i hvala mu na svemu što je uradio za FK Sarajevo.
Neka mu je laka zemlja i hvala mu na svemu što je uradio za FK Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gospodine(zato sto si stariji , a vjerovatno i zasluzujes ovo oslovljavanje)@bordopeta postoje neke razlike u vidjenu FKS i navijaca FKS :
- Mislim da ja ovu mladjariju dozivljavam malo drugacije , gotovo sve ih izuzetno postujem (cak i "pogani jezik" @AN). Nekako su drgaciji Bosanci od moje generacije , hocu reci otresitiji i pametniji.Ove momke ne moze kao mene i moje jarane fatati na foru niko (ja se vodio brastvom i jedinstvo).
- Doduse ima i onih naivnih kao sto sam bio ja , pa padaju na pricu kako pojedini igraci gotive FKS (tipa Adukor,Tatko,onaj Crnogorac ...i drugi).
- Ti si Pasa sa igracima i rukovodstvom cugao i druzio se , ja to nisam . Nekad bih bio ljubomoran na to tvoje druzenje , a sada bas i ne . Uglavnom svi igraci gledaju interes (npr.R.Savic , S.Repcic , D.Jozic , pa mozda i Alen Skoro(mozda)), samo njih par klub su stavljali ispred sebe npr. Vahidin , Cala i ne mogu se sjetiti prezimena stoper(poslijeratni) , sto ne ode vani i sjeba egzistenciju , pa i Mujakic je rizikovao .E tu dolazimo do Vahidina.
- Samo Vahidinu priznam da vise i duze mrzi Zelju
,ma koliko to bilo opravdano i civilizovano . Ti , @RobertKosar(kontam da je Teskeredzic),ja i mozda poneko jos znamo kakva je zvijer i ljudina Vahidin i kakav je virtuoz i umjetnik bio Safet Pape Susic. Boze kako bi ga ova omladina (mislim na Vahidina) gotivila,kad ovako gotive Mersu . Ovo je uvod , sad spektakl
Dzeko Edin je kompletniji igrac od velikih majstora Bajevica , Halilhodzica.... . Davao je i davat ce aBd Edin lijevom , desnom i glavom (pogotovo za BiH).Nikad necu priznat da je bolji od VAHIDINA (nikad @skoroalen-u NIKAD)
.
- Gospodine @bordopoeta nije nase nadmudrivati se sa ovim pametnicama , nase je nositi u srcu ono sto smo dozivjeli , kao sto ce oni za 20-tak godina govoriti da je M.Ahmetovic izvanzemaljac . Nase je prijatelju da im kazemo da je buducnost FKS u Akademiji i samo Akademiji . Zahvaliti se Krsti i slicnim . Najvece bogastvo FKS su ovi pametni mladi ljudi (navijaci) i Akademija . Postovanje .

[/quote]
Ne sporim ja da je Džeko imao solidnu karijeru, ali jel' se ti šališ kada kažeš da je bolji od Duška i Vahe, Bake, Meše, Švabe...
- Mislim da ja ovu mladjariju dozivljavam malo drugacije , gotovo sve ih izuzetno postujem (cak i "pogani jezik" @AN). Nekako su drgaciji Bosanci od moje generacije , hocu reci otresitiji i pametniji.Ove momke ne moze kao mene i moje jarane fatati na foru niko (ja se vodio brastvom i jedinstvo).
- Doduse ima i onih naivnih kao sto sam bio ja , pa padaju na pricu kako pojedini igraci gotive FKS (tipa Adukor,Tatko,onaj Crnogorac ...i drugi).
- Ti si Pasa sa igracima i rukovodstvom cugao i druzio se , ja to nisam . Nekad bih bio ljubomoran na to tvoje druzenje , a sada bas i ne . Uglavnom svi igraci gledaju interes (npr.R.Savic , S.Repcic , D.Jozic , pa mozda i Alen Skoro(mozda)), samo njih par klub su stavljali ispred sebe npr. Vahidin , Cala i ne mogu se sjetiti prezimena stoper(poslijeratni) , sto ne ode vani i sjeba egzistenciju , pa i Mujakic je rizikovao .E tu dolazimo do Vahidina.
- Samo Vahidinu priznam da vise i duze mrzi Zelju

Dzeko Edin je kompletniji igrac od velikih majstora Bajevica , Halilhodzica.... . Davao je i davat ce aBd Edin lijevom , desnom i glavom (pogotovo za BiH).Nikad necu priznat da je bolji od VAHIDINA (nikad @skoroalen-u NIKAD)

- Gospodine @bordopoeta nije nase nadmudrivati se sa ovim pametnicama , nase je nositi u srcu ono sto smo dozivjeli , kao sto ce oni za 20-tak godina govoriti da je M.Ahmetovic izvanzemaljac . Nase je prijatelju da im kazemo da je buducnost FKS u Akademiji i samo Akademiji . Zahvaliti se Krsti i slicnim . Najvece bogastvo FKS su ovi pametni mladi ljudi (navijaci) i Akademija . Postovanje .

[/quote]
Ne sporim ja da je Džeko imao solidnu karijeru, ali jel' se ti šališ kada kažeš da je bolji od Duška i Vahe, Bake, Meše, Švabe...
-
- Kontakt:
Nesto Vladan previse po instagramu stavlja slike kao uspomene sa saigracima,,da nije kakav razlaz uskoro pa ono kao oprostajne 
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja gledam i ne vjerujem, pa mogla je uprava reagovati i zabraniti mu to, a ne ovako ofirno da bude.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sta i ako ode ni prvi ni zadnji..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 13 gostiju.