SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Eto neka bude u ponedjeljak 21:00 moj kviz sa slikama fudbalera ako nema ligaškog.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakav je program repriza večeras? Kodovi?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Odličan kviz Sylaru.
Za Mumijeve sam bio ubjeđen da su Švedski negdje sam to čitao.
Hardenu jel to ne znaš da je Grafite bio najbolji strijelac u šampionskoj sezoni
Za Mumijeve sam bio ubjeđen da su Švedski negdje sam to čitao.
Hardenu jel to ne znaš da je Grafite bio najbolji strijelac u šampionskoj sezoni

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Švedski jezik, zato sam i stavio.
A za ovaj drugi dio, i ja sam se pitao, ali kontam nisam dobro vidio jer nisam baš pratio.

Mada ga razumijem, pogotovo kad su sportska pitanja, šta sve nalupam na ligi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
00:30 NBA 255937
- LlullSergio
- Kontakt:
25 tacnih u F1.
Ko je pobijedio u ovom regular time i kakav je bio ?

Pogrijesi za Rossija, znao sam da je testirao,ali reko navlakusa ce biti. Maldonada sam isto pozurio, sjeti se da je Spanija kad sam pritisnuo. Schumi/Alonso preticanje zajeba bezveze.Cak i ova krivina Vettela je bilo pitanje koje se treblao znati odgovoriti.
E da i ovo aktivnim prvacima, zaboravio sam na Kimija. djaSvi mi se pravo kviz, po mom ukusu

Tvoj omiljeni forumasLlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 00:1425 tacnih u F1.
Ko je pobijedio u ovom regular time i kakav je bio ?
Pogrijesi za Rossija, znao sam da je testirao,ali reko navlakusa ce biti. Maldonada sam isto pozurio, sjeti se da je Spanija kad sam pritisnuo. Schumi/Alonso preticanje zajeba bezveze.Cak i ova krivina Vettela je bilo pitanje koje se treblao znati odgovoriti.
E da i ovo aktivnim prvacima, zaboravio sam na Kimija. djaSvi mi se pravo kviz, po mom ukusuMada i ja sam dosta opao sa F1 od kad je Merc poceo dominirati, dosta slabije pratim.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakav je bio ? Koliko poena , koliko tacnih 

- BosniaBoston
- Kontakt:
29,48 poena

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Odlican kviz ovaj za F1, svidja mi se. Zakasnio sam pa uleti tek na 5to pitanje, lose sam odigrao al fina pitanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma zato je i igrao jer je vidio da tebe nema,prepao se

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Hahaha dobar dobar, oni tamo vise prate danas F1, ja onako s vremena na vrijeme, ispratim rezultate i kad imam vremena koju trku. U vakat se ustajalo za Australiju,Maleziju,Kinu dok je bilo Schumija i jakog Ferrarija 

Hoš mi puštit Ramiza?__Liedson__ je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:52Eto neka bude u ponedjeljak 21:00 moj kviz sa slikama fudbalera ako nema ligaškog.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Taj period sam i pratio,ovo sada bgm tankosava ...ako bude nesto na tv kad prebacim pa i pogledam i to je toLlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 00:22Hahaha dobar dobar, oni tamo vise prate danas F1, ja onako s vremena na vrijeme, ispratim rezultate i kad imam vremena koju trku. U vakat se ustajalo za Australiju,Maleziju,Kinu dok je bilo Schumija i jakog Ferrarija![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mozes i meni pustit Ramizov kviz od neki dan?__Liedson__ je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:52Eto neka bude u ponedjeljak 21:00 moj kviz sa slikama fudbalera ako nema ligaškog.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- __Liedson__
- Kontakt:
Ide Ramiz u 00:35
235295
235295
Nemoj naljutice se Siamo
More, a mogli bi Legenda i Rio šta o ženama.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.