Do zadnje 2 sekunde na 80% sve vako. **** me Telekom.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma i ti i on sefko ...ovo treba biti zabava ali i to ste spustili na neko licno prepucavanje,ko da je bitno ko je bolji ..rektalnialpinizam je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:33Baš ti nije jaran Epi?
Proziva me, a ja na prozivke odgovaram
0-24h, bez uvreda i bez ičega.
Bujrum, crno na bijelo,daj dokaz ili tišu. Uostalom, ovdje se piše o svemu i svačemu, pa zašto bi neko nekom zabranio da odgovori kulturno na prozivanja...![]()
A jaran naravno, prdi pa pobjegne, nema slike.![]()
Molio bih te jaranski, da me ne svrstavaš u isti koš sa njim.
Meni je ovo samo igra, ja ne varam, ne glupiram se, igram za svoj ćejf i znam koliko znam, šta znam i sl.
HFala
@Sylko
Daj prosjek svojih kvizova, da vidimo je li zafalilo geografije i kod koga.![]()
I meni je isto bilo, takodjer Telekom.
Eto za 3 minute, ako nisam šta zajebao pošto je preko moba.bodi123 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:37Možeš meni pustiti u 23:45 ili 00:00 kojim slučajem, pa Llulu ponovo poslijeS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:30Trebalo bi da jesam, 249376. Ako bude problema, javi da pustim ručno.LlullSergio je napisao/la: ↑02 maj 2020, 23:27
Kolega, moze li u 01:00 tvoj kviz da mi ponovo pustis ?![]()
![]()
Igra mi se tvoj kviz opšteg znanja, a kasno mi je u 1.
Nije problem i sutra ako sad ne može.
I meni je na početku ovako, kasnije krenulo bolje.
Ja sam etu klikno Ava Adams upravo iz razloga gore. Kad sam vidio tačan odgovor rezervacija za džehenem A kategorija
Tu bi rektalni alpinizam izdominirao.
Ma i ja ne bih znao pola da se moram sam sjetiti imena, a ovako kad imaš ponuđene odgovore onda procesom eliminacije i fotografskim pamćenjem odgovaraš.
Hoš popravni, 12 sek odgovor
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb, lol89, MaroonBjelave i 14 gostiju.