Ne znam šta si načuo daj neki išaret pa ću ti reći jel ili nije istina :p
Onu plavušu stalno vidjam po mahali, ništa specijalno a tamo po IG pratilaca bruku i jedna i druga, reko bi čojk top modeli
Ja sam vidjao drugu sestru. Isti utisak kao i tvoj za plavu.
Nemojte misliti da su druge od po preko 100k followersa drugacije. I one sto bi se reklo da su lijepe u faci, i sisate, i guzate i sve ostale. Sve je tu puno photoshopa i ugla kod slikanja i ostalo.
Pola sata poziraju za sliku, 2 sata je uredjuju u PS da bi po njoj slinilo 100k muskadije.
Kod najljepsih djevojaka profil je privatan.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 02 maj 2020, 01:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja sam vidjao drugu sestru. Isti utisak kao i tvoj za plavu.
Nemojte misliti da su druge od po preko 100k followersa drugacije. I one sto bi se reklo da su lijepe u faci, i sisate, i guzate i sve ostale. Sve je tu puno photoshopa i ugla kod slikanja i ostalo.
Pola sata poziraju za sliku, 2 sata je uredjuju u PS da bi ponjoj slinilo 100k muskadije.
Kod najljepsih djevojaka profil je privatan.
Tačno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma jbo ti nas ako neko vara na kvizu sto se igra na forumu...
Pa, neki su varali i na yebenoj SS.ba ligi, ne bi me iznenadilo da i ovdje ima toga, čudnih likova ima.
Ma ja moje varanje na SSba ligi je najgore, a ustvari najvise smisla ima. To sto je jedan lik varao na OSMu i na QuizUpu nikom nista, iako 2 mnogo banalnije stvari za varat.
Nisam upratio ta takmičenja, ali nisi jedini koji je varao na SS.ba ligi, to igram nešto duže, pa znam, ne moraš se osjećat strogo prozvanim.
Svakako je debilno varat na forumskoj razonodi, koja god bila.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 02 maj 2020, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
ma masa ih je takvih po instg i sve su krivi muskarci jbg
Ima iz Goražda jedna treba baš dobra, studirala elektrotehniku ne znam šta bi s njom, mladja od mene dvije godine al je balilo pola faksa za njom, za 3 klase jača od sve tri Ramovićke
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima iz Goražda jedna treba baš dobra, studirala elektrotehniku ne znam šta bi s njom, mladja od mene dvije godine al je balilo pola faksa za njom, za 3 klase jača od sve tri Ramovićke
koja, koje si ti godiste
jel crnka, ima jedna boli glava
ma ima u gz tih mladih generacija bas dobrih picki
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koja, koje si ti godiste
94. il 95. ne znam tačno al dvije generacije išla ispod moje ona upisala ja završavao bachelor
Udalo se to vani negdje sigurno...
most likely
Gledat cu danas da bude u Euro opcenit ,mislim da ce kompromis poderat imat 30 od 30
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
koja, koje si ti godiste