SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Idi bolan opali nesto,nije zivot kvizBosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:13Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle hefte nisam bio nesto aktivan,zapitaj se štodelinjo je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:14Idi bolan opali nesto,nije zivot kvizBosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:13Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.![]()
![]()

#Punoljetstvo
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne znam Epia osim postova na NBA vidim da je teoretski jak što pokazuje i na ovim kvizovima, meni si problem ti razočaravaš me
Zavisi od dužine pitanja ja en idem ispod 7 sekundi a razmak između pitanja stavljam 4-5 sekundi
jel dobar ovaj ikako deladelinjo je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:14Idi bolan opali nesto,nije zivot kvizBosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:13Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ee to lajkamBosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:15Prosle hefte nisam bio nesto aktivan,zapitaj se štodelinjo je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:14Idi bolan opali nesto,nije zivot kvizBosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:13Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.![]()
![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@legendo Ma gdje ce biti dobar,osladili se njemu ovi kvizovi vidim ja 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Treba uvesti i wild card, salim se bolje ne mjesat ligu sa kupom i da nas ucestvuje 64.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:13Napraviti da sljedeci ligaski kviz bude ujedno i kvala za kup,top 32 koji su članovi lige kvalifikuju se za kup i onda izvlačenje parova.16 nosioca su oni koji su se taj kviz plasirali od 1. do 16. a nenosioci oni od 17. do 32.
Dajte ljudi jedva ligu stižem napraviti još i kup. 

"We need to suffer. And we need to fight."
sta komplikujete, ionako ce se prestati igrati kroz 2 mjeseca ko i sve ostalo
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Al ozbiljno sad.
Liga se mogla skontat da varam i skontalo se odmah. Sta vam daje nadu i zelju za igrom da je ovo sve fer kad forumasi prave kvizove? Mislim cestitke svakom pobjedniku i ko je do sad bio u vrhu, al kakvu garanciju za to imate da od 60 random ljudi neko ne vara? Bez ikakve transparentnosti ili bilo sta. Naravno ne umanjujem trud Captainu kvizovi su sexy as fuck svaka cast, al fakat me zanima kako to ne smeta ovim sto su takmicarski nastrojeni.
Mislim da bi kup bio previse i da bi ljudima dosadilo, ionako se vec dnevno igra pun **** kvizova.
Liga se mogla skontat da varam i skontalo se odmah. Sta vam daje nadu i zelju za igrom da je ovo sve fer kad forumasi prave kvizove? Mislim cestitke svakom pobjedniku i ko je do sad bio u vrhu, al kakvu garanciju za to imate da od 60 random ljudi neko ne vara? Bez ikakve transparentnosti ili bilo sta. Naravno ne umanjujem trud Captainu kvizovi su sexy as fuck svaka cast, al fakat me zanima kako to ne smeta ovim sto su takmicarski nastrojeni.
Mislim da bi kup bio previse i da bi ljudima dosadilo, ionako se vec dnevno igra pun **** kvizova.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
- Kontakt:
Sto bi rekla Hana.H "Jedva cekam da nam svima Onaj sudi, pa da vidimo na koja ce vrata tko"
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ma jbo ti nas ako neko vara na kvizu sto se igra na forumu...
@Sarmele
Što se tiče lige, sastavim dobar broj pitanja koje ne možeš proguglati za 10 sekundi jednostavno, đe ćeš znati ko je rođen u Trebinju ko ne, nemoguće je to proguglat za 10 sekundi. Pitanja lakša za proguglat su 3 boda, malo teža 4 i najteža 5. Nema proguglati više od 5 pitanja, a i to ko uspije alal mu qurac.
Ako se samo posumnja na mene da dijelim nekom pitanja, odmah ću prestati praviti quizove. Neću da se ukalja ova organizacija a i moje ime na forumu hehe.
Što se tiče lige, sastavim dobar broj pitanja koje ne možeš proguglati za 10 sekundi jednostavno, đe ćeš znati ko je rođen u Trebinju ko ne, nemoguće je to proguglat za 10 sekundi. Pitanja lakša za proguglat su 3 boda, malo teža 4 i najteža 5. Nema proguglati više od 5 pitanja, a i to ko uspije alal mu qurac.
Ako se samo posumnja na mene da dijelim nekom pitanja, odmah ću prestati praviti quizove. Neću da se ukalja ova organizacija a i moje ime na forumu hehe.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
Meni ovo već polako gubi smisao jer ima svega previše.
Igrat ću samo ligaški i možda neki tematski ako me baš privuče. Ova euforija će trajati još 10-ak dana i to je to.
Do kraja sezone pola nas neće ni ligaške igrat.
Šteta što smo ukinuli dnevno ograničenje. Zaista, dovoljna su 4 kviza dnevno.
Ovo je kao pandemija korone. Trebali smo produžit krivulju na veći vremenski okvir ko Švabe, a ne ispucat odmah sve ko Italijani.
Igrat ću samo ligaški i možda neki tematski ako me baš privuče. Ova euforija će trajati još 10-ak dana i to je to.
Do kraja sezone pola nas neće ni ligaške igrat.
Šteta što smo ukinuli dnevno ograničenje. Zaista, dovoljna su 4 kviza dnevno.
Ovo je kao pandemija korone. Trebali smo produžit krivulju na veći vremenski okvir ko Švabe, a ne ispucat odmah sve ko Italijani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Pa ljudi su varali u ssba ligi, osmu, ucili pitanja na quizupu, dje nes varat.
Ma @captain4 ne optuzujem nikog nista, samo me zanima zasto su svi tako sigurni da nema varanja
Ma @captain4 ne optuzujem nikog nista, samo me zanima zasto su svi tako sigurni da nema varanja
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
- Kontakt:
a nije ni realno da izgines napravis bruku pitanja i nekom tek tako proslijedis odg.. s iznimkom ako ti bar cvanciku ne bace 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Činjenica je da niko više ne igra egzibicije toliko,ja sam npr danas odigrao samo ligaški i onaj za alkohol sutra možda malo više jer mi se teme svidjaju ali inače preko 3 kviza sumnjam da ću ikad više igrati.
Ne treba ograničavati egzibicije nek igra ko hoće,ali sad očekivati veliki odziv na svakoj je nerealno
Ne treba ograničavati egzibicije nek igra ko hoće,ali sad očekivati veliki odziv na svakoj je nerealno
#Punoljetstvo
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, neki su varali i na yebenoj SS.ba ligi, ne bi me iznenadilo da i ovdje ima toga, čudnih likova ima.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Trebinjac94
- Kontakt:
A šta ako ima igrača koji su rođeni u Trebinju pa znaju odgovor na to pitanjeCaptain4 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:28@Sarmele
Ako se samo posumnja na mene da dijelim nekom pitanja, odmah ću prestati praviti quizove. Neću da se ukalja ova organizacija a i moje ime na forumu hehe.![]()

Blue Train
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.