SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Kad je sljedeći ligaški?
Vrati li se u RB dobiće još gori šljam na CV. To će mu biti treća porcija šamaranja u karijeri.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:53Slažem se.Nek napusti taj odron ekipe i vrati se gdje pripada u Red Bull da bude mentor najboljem mladom vozaču Maxu Verstappenu.A može i McLaren,čak i oni više šanse imaju da osvoje titulu u narednih par godina nego neznalice iz Maranella
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma Merc je bez premca realno. Onaj fazon sa ispravljanjem guma sto su napravili je prebolesna stvar. Cilj je dovoljno nparedovati u struci da dobijem priliku bar jedan dan provesti s onim inzinjerimaBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:53Slažem se.Nek napusti taj odron ekipe i vrati se gdje pripada u Red Bull da bude mentor najboljem mladom vozaču Maxu Verstappenu.A može i McLaren,čak i oni više šanse imaju da osvoje titulu u narednih par godina nego neznalice iz Maranella

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav šljam,i ptice na grani znaju da je u ovom momentu Ver bolji vozač od njeg.Jedina bruka je bila ono sa Ricom mada i tu mislim da ga je ekipa malo zezala oko razvoja bolida posto su znali da ide na kraju sezoneCaptain4 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:56Vrati li se u RB dobiće još gori šljam na CV. To će mu biti treća porcija šamaranja u karijeri.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:53Slažem se.Nek napusti taj odron ekipe i vrati se gdje pripada u Red Bull da bude mentor najboljem mladom vozaču Maxu Verstappenu.A može i McLaren,čak i oni više šanse imaju da osvoje titulu u narednih par godina nego neznalice iz Maranella
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Moglo bi se iduce sezone grupe napraviti po 8 ili 10 igraca.. gdje bi dalje prolazila 3 ili 4 i ovako je zanimljivo ali ne bi bilo lose ni sa ovom opcijom
Jah eto, još malo pa će ga nazivati slučajnim prvakom ako se ne popravi. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Dobra tema, al ako ja to uradim onda ce svi za svoj klub pa mi za pet dana valja odgovarati na kviz o Tuzla Sitiju od pet pitanja, vise ne mogu ni naci. Shots firedbodi123 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:53FK Sarajevo, od Torpeda do Namastb je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:5019:00 me pisi,a temu cu skontati. Mogu i prijedlozi, nesto zanimljivo.Osim13 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:4021:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
22:00 @Blejzer10 - NBA Kviz xxxxx *
22:30 @S-Y-L-A-R - Kviz općeg znanja xxxxx *
1. Kao prvo potražujem halala od svih registrovanih korisnika phpBB forumske platforme portala sportsport.ba koji su mi se javili i rezervisali za termin a ja ih iznad izostavio. Zaista mi to nije bila namjera te vas molim da mi na dženazi na hodžino pitanje "jel mu halalimo" odgovorite sa "halalimo" i bar mi tako umanjite patnje džehenemske koje me bez sumnje čekaju.
2. Nekoliko forumaša je zadnjih dana "rezervisalo" termine sa postovima "e ja ću" "hoću i ja" bez da su naveli temu a ne daj Bože okvirni termin izrade provjere znanja slučajnim iznenađenjima neurona.
Takve prijave se broje kao nepotpune i komisija ih klasificira kao takve zahvaljujući članu 6. tačka 12. te iste vraća na adresu pošaljioca između 2 do 7 dana. Šalterski rečeno, "momak, fali ti jedan papir."
* - još uvijek nezvanični termini.
7 1 2 1 0
legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:54Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
E hvala, skontam sutra pitanja pa mi nadjite neki udarni termin jer će kviz biti brutalan

nema potpisa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slučajni prvak izdominirao Webbera,koji je dobijao Rosberga koji je bio rame uz rame sa Hamom koji je bio rame uz rame sa Alonsom koji je dobio Schumija 

#Punoljetstvo
Max 50 pitanja, inace ce preći pola sata i uletiti nekome drugom u terminAdmir_Sa je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:00legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:54Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
E hvala, skontam sutra pitanja pa mi nadjite neki udarni termin jer će kviz biti brutalankoliko je maksimalno moguće pitanja postaviti?
7 1 2 1 0
Treba kup napravit. 3 kola prošla, mjera.
Udarit žrijeb od 64 igrača, napravit 16 nosioca na osnovu ligaške tabele i udri dok pobjednika ne dobiješ.
Možda ubacit neki novi sistem u kup, tipa Da/Ne pitanja il tako šta.
Udarit žrijeb od 64 igrača, napravit 16 nosioca na osnovu ligaške tabele i udri dok pobjednika ne dobiješ.
Možda ubacit neki novi sistem u kup, tipa Da/Ne pitanja il tako šta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znači oko 40 mjera da se za sve ima vremenastb je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:01Max 50 pitanja, inace ce preći pola sata i uletiti nekome drugom u terminAdmir_Sa je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:00legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:54
Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
E hvala, skontam sutra pitanja pa mi nadjite neki udarni termin jer će kviz biti brutalankoliko je maksimalno moguće pitanja postaviti?
nema potpisa
19:00 @stb - Tutorial Gornje Brabonjište xxxxx
21:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
22:00 @Blejzer10 - NBA Kviz xxxxx
22:30 @S-Y-L-A-R - Kviz općeg znanja xxxxx
Spremam se za 19h

21:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
22:00 @Blejzer10 - NBA Kviz xxxxx
22:30 @S-Y-L-A-R - Kviz općeg znanja xxxxx
Spremam se za 19h

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
I pazi na vrijeme odg i vrijeme između pitanja nemoj da puno trajeAdmir_Sa je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:00legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:54Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma dobar je Epi momak. Cijenim ja njega. Jedino ne valja sto je previse emotivan.legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:50Šta jbeš momka ti si Nivo iznad ne znam što iakko i forumaš s nama

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Treba prekosutra napraviti turnir sa mini pitanjima od 17:00 do 22:00 tipa, s pauzom za iftar. Max 15-20 pitanja i nek show pocne. Pet ljudi nek napravi 6 kvizova, format 64-32-16-8-4-2
7 1 2 1 0
Od mene u narednom periodu očekujte IT 4.0 i provale sportskih komentatora na Balkanu (iz BiH najviše) 

Koliko vi to stavljate ?legenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:05I pazi na vrijeme odg i vrijeme između pitanja nemoj da puno trajeAdmir_Sa je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:00legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:54
Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
nema potpisa
- __Liedson__
- Kontakt:
Dobra ideja, s tim da se ne mora poseban kviz za kup praviti nego bolji u ovom ligaškom kvizu prolazi dalje u kupu.
Puno je to druže, većina nas ne može bit u cugu recimo od 5 do 10, a nije loša ideja.
Što se mene tiče obični kup bi bilo idealno rješenje. Recimo jednom sedmično ga igraš, to je 6 rundi svega dok ne dobiješ pobjednika. Moglo bi se napravit i neko live izvlačenje parova i slično.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, kraljttbvb i 7 gostiju.