jel to opet redbull nije bio ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Okean, Skoplje, Bog smrti, Bach, F1, atomski sat, broj Eurobasketa, strijelac protiv Latvije, Sar planina, Liliput, mis. F1, Bach, atomski sat, Sar planina i broj Eurobasketa ko debil na zalijetanje a ovo ostalo fkt veze nisam imao pa lupao.
Meni odgovara.
Nedjelja 22:00 MatematikaOsim13 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:4021:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
22:00 @Blejzer10 - NBA Kviz xxxxx *
22:30 @S-Y-L-A-R - Kviz općeg znanja xxxxx *
1. Kao prvo potražujem halala od svih registrovanih korisnika phpBB forumske platforme portala sportsport.ba koji su mi se javili i rezervisali za termin a ja ih iznad izostavio. Zaista mi to nije bila namjera te vas molim da mi na dženazi na hodžino pitanje "jel mu halalimo" odgovorite sa "halalimo" i bar mi tako umanjite patnje džehenemske koje me bez sumnje čekaju.
2. Nekoliko forumaša je zadnjih dana "rezervisalo" termine sa postovima "e ja ću" "hoću i ja" bez da su naveli temu a ne daj Bože okvirni termin izrade provjere znanja slučajnim iznenađenjima neurona.
Takve prijave se broje kao nepotpune i komisija ih klasificira kao takve zahvaljujući članu 6. tačka 12. te iste vraća na adresu pošaljioca između 2 do 7 dana. Šalterski rečeno, "momak, fali ti jedan papir."
* - još uvijek nezvanični termini.
Može u 22:00, biće na vrijeme
Računam te sutra na F1.
Čim pričaš za velikog Sebastiana Vettela da je kloc nije ni čudo da fulaš tako lagana pitanja o F1
Eh daleko sam ti ja tu od nekog poznavaoca, vecinom neke opce stvari i oko senzorike se razumijemCaptain4 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:46Računam te sutra na F1.![]()
19:00 me pisi,a temu cu skontati. Mogu i prijedlozi, nesto zanimljivo. Edit, Fadil Opancic je moja tema!Osim13 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:4021:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
1. Kao prvo potražujem halala od svih registrovanih korisnika phpBB forumske platforme portala sportsport.ba koji su mi se javili i rezervisali za termin a ja ih iznad izostavio. Zaista mi to nije bila namjera te vas molim da mi na dženazi na hodžino pitanje "jel mu halalimo" odgovorite sa "halalimo" i bar mi tako umanjite patnje džehenemske koje me bez sumnje čekaju.
2. Nekoliko forumaša je zadnjih dana "rezervisalo" termine sa postovima "e ja ću" "hoću i ja" bez da su naveli temu a ne daj Bože okvirni termin izrade provjere znanja slučajnim iznenađenjima neurona.
Takve prijave se broje kao nepotpune i komisija ih klasificira kao takve zahvaljujući članu 6. tačka 12. te iste vraća na adresu pošaljioca između 2 do 7 dana. Šalterski rečeno, "momak, fali ti jedan papir."
Pogledaću
Šta jbeš momka ti si Nivo iznad ne znam što iakko i forumaš s nama
Samo nek on prepusti Lecu tim pa nek bude sta hoce, ne interesira meBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:47Čim pričaš za velikog Sebastiana Vettela da je kloc nije ni čudo da fulaš tako lagana pitanja o F1![]()
![]()
A datumi i sati kviza se uvijek mogu mjenjati? Vidim na ovoj prvoj strani odma traži vrijeme kvizalegenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:50Pogledaću
Kad praviš kviz nakon što par pitanja napraviš snimi da ti se ne bi to dešavalo pa opet nastaviš tako ja radim
Šta jbeš momka ti si Nivo iznad ne znam što iakko i forumaš s nama
Slažem se.Nek napusti taj odron ekipe i vrati se gdje pripada u Red Bull da bude mentor najboljem mladom vozaču Maxu Verstappenu.A može i McLaren,čak i oni više šanse imaju da osvoje titulu u narednih par godina nego neznalice iz Maranella
FK Sarajevo, od Torpeda do Namastb je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:5019:00 me pisi,a temu cu skontati. Mogu i prijedlozi, nesto zanimljivo.Osim13 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:4021:30 @Captain4 - F1 za experte i početnike xxxxx
Ma ja, samo pazi AM, PM i eto, ne moraš datum ni staviti odma dok ne budeš ga završio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.