Kojim danom ide to,dok sam na odmoru da zaganjam..GunnerS je napisao/la:Ima nakva, ispalti se, u 13:00, poslije mene na sedmicu dana prodali play station za 25 KM
Koliko ce biti repa kod tebe?Moze na pp.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kojim danom ide to,dok sam na odmoru da zaganjam..GunnerS je napisao/la:Ima nakva, ispalti se, u 13:00, poslije mene na sedmicu dana prodali play station za 25 KM
Ja mogu samo biti hostage ili ti ga taoc.majestic24 je napisao/la:Ja se nadam da ce zaratovati...pa jbt,to je counter strike uzivo![]()
![]()
Ja cu biti terorista
![]()
![]()
Hvala za tvoj zahtjev, ako hoces mogu ti poslati mail, koju mi moras odgovoriti. Ali zato trebam tvoju e-mail adresu, da sebi mogu napraviti sliku o tvojim dosadasnjim klubovima ili tako nesto, mislim da ti podaci ne bi trebali biti javno objavljeni.Harambaša je napisao/la:de ljudi vidim da nema dreamer na forumu trenutno pa ako nije problem da mi ovo neko prevede..google translate je 0 bodova stvarno..![]()
danke für Deine Nachfrage, wenn Du möchtest kann ich Dir eine unverbindliche Mail zu kommen lassen, die Du mir bitte beantworten müsstest, allerdings bräuchte ich dazu bitte Deine Mail-Adresse, damit ich mir auch ein Bild von Deiner bisherigen Laufbahn machen könnte, ich finde diese Angaben sollten nicht öffentlich sein.
Wünsche Dir noch einen schönen, guten Tag und wäre nett, von Dir wieder zu hören.
Mit freundlichen Grüßen
![]()
![]()
Licitacija, ona ponudi cijenu ti licitiraš i ako prvi licitiraš ti si kupio. Samo cijena poziva po minuti je malo zeznuta, 2.50 KM za BHTelecomWolverine je napisao/la:mozel mi neko pojasnit tu emisiju na obn-u? sta se tacno radi tu?
OkHarambaša je napisao/la:@BOSANAC
e hvala još jednom i poslao sam ti PP pa odgovori ako možeš
Hehe...ma ti ces biti pozitivac.Devil je napisao/la:Ja mogu samo biti hostage ili ti ga taoc.majestic24 je napisao/la:Ja se nadam da ce zaratovati...pa jbt,to je counter strike uzivo![]()
![]()
Ja cu biti terorista
![]()
![]()
Jači si tako.Čak Noris je napisao/la:Ako zarati,ja ću bit tenk.
Kako nemaju,imas neogranicen broj municije i mogucnost gledanja kroz zidove.majestic24 je napisao/la:Hehe...ma ti ces biti pozitivac.Devil je napisao/la:Ja mogu samo biti hostage ili ti ga taoc.majestic24 je napisao/la:Ja se nadam da ce zaratovati...pa jbt,to je counter strike uzivo![]()
![]()
Ja cu biti terorista
![]()
![]()
P.S Imaju li u ovom stvarnom ratovi cheatovi???![]()
![]()
Ko ih **** ja odo u Francusku oni ce kapitulirat dok Korejci dođu do Kazhstana ko što kapituliraju na pocetku svakog rata i nemas nikakvih brigasarajlija89 je napisao/la:Jeste neozbiljni jbo vas...sta da bude rat..vidio bi vas...a postoji realna opasnost, ukoliko dodje do ozbiljnijeg sukoba izmedju dvije Koreje...odmah bi se Amerika stavila na jednu stranu a Kina na drugu...i po tom principu i ostali...a vi o counteru pricate
![]()
P.s
A jes toplo vani..bar je bilo,nevjerovatno...snijeg ce![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 68 gostiju.