Mislim nije mi bilo jasno bas jel trazis CS turnire općenito ili CSGO pa zato, posto se u pitanju spominje GO a u odgovoru navodis Adpeto.
Svaka cast za trud, zanimljiv je kviz bio.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislim nije mi bilo jasno bas jel trazis CS turnire općenito ili CSGO pa zato, posto se u pitanju spominje GO a u odgovoru navodis Adpeto.
Nisu ovo bila toliko teska pitanja da moras toliko pratiti esports scenu redovno.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:17Ok, od 35 pitanja pogođenih 11. Je l' neko stvarno prati tu e-sports scenu i to?![]()
Igrao se CS, poluprofesionalno CSGO (kapala je neka lova).Baboon je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:16Ti mora da si igrao nekad na legendarnim cs1.6 serverima poput europroNET-a i logosofta?
Nisam znao da si ti , a bilo je par pitanja iz skijanja a to je tvoj fah
Aha. Taj samlegenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:22Nisam znao da si ti , a bilo je par pitanja iz skijanja a to je tvoj fah
Napravi al nemoj ići od Albertvila nego kreni negdje vamo od Nagana pa gore sa pitanjima![]()
nije teško napraviti samo treba malo vremena da se nađu pitanja i napišu i to
Jel ovaj Mago što je pobjedio onaj bivši Interista Di Cuore tako nešto igrali zajedno prije haxbala i ss.ba ligu sam igro sa njim i rahmetli Boscom :p
Ja nijedno pitanje nisam znao. Možda zato što sam gejmer koliko i Fikret trgovac medicinskom opremom.harden je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:18Nisu ovo bila toliko teska pitanja da moras toliko pratiti esports scenu redovno.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:17Ok, od 35 pitanja pogođenih 11. Je l' neko stvarno prati tu e-sports scenu i to?![]()
Pošto je 21:30 zauzet jel može @S-Y-L-A-R u 22:30?
Ako imaš fejs i pratiš onu grupu balkan na snijegu vidi kakav sam tamo kviz napraviolegenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:22Nisam znao da si ti , a bilo je par pitanja iz skijanja a to je tvoj fah
Napravi al nemoj ići od Albertvila nego kreni negdje vamo od Nagana pa gore sa pitanjima![]()
nije teško napraviti samo treba malo vremena da se nađu pitanja i napišu i to
Jel ovaj Mago što je pobjedio onaj bivši Interista Di Cuore tako nešto igrali zajedno prije haxbala i ss.ba ligu sam igro sa njim i rahmetli Boscom :p
Pobjednik 108 imao. Jeste odličan, dobar je balans napravljen ovim bodovanjem baš.
tu samharis123456789 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 23:34gdje je onaj tuzlak, probat cu u nedjelju napraviti sa vise pitanja i na vecem nivou..
239936
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.