SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Poslastica večeri
22:00 @__Liedson__ & @Marsal - Ramiz Zmaj vol. 2 235295
najprestižniji kviz ipak, kvizaški kitzbühel i wimbledon znanja
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Sutra za sve ljubitelje F1 pripremam kviz. Od osnova do teških stvari.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Nikad ga nisam gotivio, ali uci cu da vidim pitanja
- legenda reala
- Kontakt:
Kakva je mašina taj Jardel bio jbtLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:48I ono prvo, vuce me na Jardel i Rivaldo,al' de stisni Inzaghija. **** ti Inzaghi tetku..
Necu vise nista igrat veceras![]()
jesi Capriati znao to je pitanje bilo za Bodia123 al on nije ni igro ovo, Greg LeMond za Tonya
kolko je raje pogodilo da Schmitt nema NT

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Ramizov će biti jak ali svako ko je gledao neke najppznatije klipove dobro će proći.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Ma kad god je skako prenesu tu vijest bas upecaljiva..legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:50Kakva je mašina taj Jardel bio jbtLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:48I ono prvo, vuce me na Jardel i Rivaldo,al' de stisni Inzaghija. **** ti Inzaghi tetku..
jesi Capriati znao to je pitanje bilo za Bodia123 al on nije ni igro ovo, Greg LeMond za Tonya
kolko je raje pogodilo da Schmitt nema NT![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Capriatti i LeMonda jesam. Msm LeMonda sam znao,a Capriatti jedno 80% sam bio siguran.legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:50Kakva je mašina taj Jardel bio jbtLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:48I ono prvo, vuce me na Jardel i Rivaldo,al' de stisni Inzaghija. **** ti Inzaghi tetku..
Schmitt me vuklo,ali sam otisao na Jandu. A Janda ono meni se cini jedini ima osvojenu titulu bez ijedne pobjede, nesto tako.
- Marsal
- Kontakt:
Auuuu slab odziv za Zmaja 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
235295 nemojte se pravit da ste urbani
Znao sam i Capriati, i Tina Maze a dosta ljudi promašilo, al sjeba se na vodoinstalateru iz Norveške. Totalno sam smetnuo s uma da je osvojio turneju.legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:50Kakva je mašina taj Jardel bio jbtLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:48I ono prvo, vuce me na Jardel i Rivaldo,al' de stisni Inzaghija. **** ti Inzaghi tetku..
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bolji

Juce je fakat pretezak bio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- __Liedson__
- Kontakt:
Ulazte jeb vam nebo__Liedson__ je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:48Poslastica večeri

- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da su on i Ahonen podijelili pobjedu na NT po tome je upečatljiv imo dvije pobjede on dvije Ahonen to je mislim jedini put i historiji da su dva čovjeka pobjedili ukupnu pobjedu na turnejiLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:54
Schmitt me vuklo,ali sam otisao na Jandu. A Janda ono meni se cini jedini ima osvojenu titulu bez ijedne pobjede, nesto tako.
al kakva je mašina bio onaj El Geruž u svoj vakat na ovoj 1500 mlad je i završio mogo je još koju godinu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bazinga12345
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 01 maj 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ja znam samo eskućame pardoname.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.