SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Kad ce zvanicni rezultati lige?
Legendini kvizovi mi bas gode
Legendini kvizovi mi bas gode

Zadnja izmjena: Mago, dana/u 01 maj 2020, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- LlullSergio
- Kontakt:
Samo da hoce izaci arhiva svih pitanja da vidim sta sam sve bubao.
To je onaj što mu je Dragan Marinković Maca spasio karijeru. Samo veterani OT se tog goat momenta sjećaj. Hint: Elvis Presley.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesil znao Greg Lemonda?LlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:40A **** nebo al se iznervira...jesam i laj'o.
Dosta za mene...

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Prije da ga je yebalo JEDNAČENJE PO ZVUČNOSTI : iz bezvučnog P u zvučno B, to dosta ljudi inače ne zna.legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:26pratim te ja evo ga reko pobjedi ima pet bodova prednosti dva pitanja do kraja i on profuli Ćevabdžinicu jba ga tvrdo i mehko ĆLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:18Zadnja 2 sam masio, stid me samog sebe. Pogrijesio sam sanskrit je.bote... Pogrijesio sam Luksemburg. Ja stavio Lihtenstajn...Nemam rijeci. Kakvi kiksevi, necu nikad pobijedit. Danas 3 druga mjesta jebote dan i kviz.![]()
Dobar je Sergio igrač, vrijeme mu je sutra da uzme prvu pobjedu.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 01 maj 2020, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam kako je moguće da ja 90% pitanja sa DA/NE fazonom profulam. U to ime lajk ako si zadnje pitanje kliknuo Hasan Sas
Trebao bi imati na svom profilu arhivu za odigrane kvizove?LlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:42Samo da hoce izaci arhiva svih pitanja da vidim sta sam sve bubao.
Ma ja ne mogu veceras vise nista, ubio me cevap a pola zivota u cevabdzinici proveo. Muka mi sad evo
7 1 2 1 0
- legenda reala
- Kontakt:
jesi pogodio TDF

Očekivo sam da pobjediš ovdje pitanja ko naručena za tebeLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:40A **** nebo al se iznervira...jesam i laj'o.
Dosta za mene...

Nisam fino formuliso mislio sam na 91 i 86 jes prvo po novom formatu takmičenja al
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam svako da/ne pitanje ofulo. I sebi kazem idem kontra od onog sta mi je namjera i opet ofulam sve.
meni samo za neke pokazuje arhivu, nema za sve kvizove. Evo sad za ovaj zadnji nemaBlejzer10 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:43Trebao bi imati na svom profilu arhivu za odigrane kvizove?LlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:42Samo da hoce izaci arhiva svih pitanja da vidim sta sam sve bubao.
kod za ramiza zmaja, tu nema varanja, suhi kvalitet
Jesam, to je lagano.legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:44jesi pogodio TDF
Očekivo sam da pobjediš ovdje pitanja ko naručena za tebeLlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:40A **** nebo al se iznervira...jesam i laj'o.
Dosta za mene...![]()
Nisam fino formuliso mislio sam na 91 i 86 jes prvo po novom formatu takmičenja al
Bili smo nas dvojica do pred kraj drugi i treći, i onda standardno choke.
A sjebo si nas sa tom LP.
Remember, remember the 5th of November.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma jesam, to je lagano bilo. Na Atletici sam se isprovaljivao,a nije da ne znam nista.TonySosa je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:42Jesil znao Greg Lemonda?LlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:40A **** nebo al se iznervira...jesam i laj'o.
Dosta za mene...![]()
Ma ima,ali nije za sport jos izaslo.Blejzer10 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:43Trebao bi imati na svom profilu arhivu za odigrane kvizove?LlullSergio je napisao/la: ↑01 maj 2020, 21:42Samo da hoce izaci arhiva svih pitanja da vidim sta sam sve bubao.
Hasan Sas je ako se ne varam na tom mundijalu izvodio one piruete, po tome mi je taj ćelavac ostao u sjećanju.
it's football day
22:00 @__Liedson__ & @Marsal - Ramiz Zmaj vol. 2 235295
22:30 @Blejzer10 - Film 249187
23:00 @stb - Gaming/ESports kviz 248046
22:30 @Blejzer10 - Film 249187
23:00 @stb - Gaming/ESports kviz 248046
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije neki dan se javljao uzivo iz Chicaga za neku televiziju da kometarise koronu u Americi.
Kaze u Chicagu su ljudi disciplinovaniji, nego u New Yorku... tu sam ugasio TV.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
235295 ramiz zmaj
- LlullSergio
- Kontakt:
I ono prvo, vuce me na Jardel i Rivaldo,al' de stisni Inzaghija. **** ti Inzaghi tetku..
Necu vise nista igrat veceras
Necu vise nista igrat veceras

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.