SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Sve je provjereno i ne bi trebalo biti nikakvih problema..
247097
247097
"We need to suffer. And we need to fight."
Cetvrta sreca 

Sastavit cu i ja ovih dana jedan kviz o LZN s obzirom da se bas dobro sjecam ove serije... do epizode kad odlaze za Svedsku jer realno ima nas malo koji smo gledali kasnije pa i nije fer onda toliko o tim epizodama......
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 01 maj 2020, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako stvarno znas ono za Izeta da je papučar bio kod Spome u stanu imaš moj respekt.Tu sam znao da ću vas izlevatit

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad je Donnieleov kviz? Uzivam u njegovim zavrzlama odgovorima. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kviz o kalemljenim malinama srebrene nijanse uskoro.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kviz o Fadilu Opancicu treba, i to je top serija, steta sto je kratko trajalo
7 1 2 1 0
Znao.. kad je ona dosla sa kafe sva umorna i rekla mu da joj tabane izmasira... i onda je on peglom udari... tad je i saznao da je Samir u promijenjenom testamentu sebi sve ostavio...BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:55Ako stvarno znas ono za Izeta da je papučar bio kod Spome u stanu imaš moj respekt.Tu sam znao da ću vas izlevatit![]()
ševčo s kim si ti u ekipi ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa to svak zna, ja bio sedmi dok nisu počela pitanja tamo pred kraj, a tih epizoda se i ne sjećam. Odmah izašao poslije toga.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:55Ako stvarno znas ono za Izeta da je papučar bio kod Spome u stanu imaš moj respekt.Tu sam znao da ću vas izlevatit![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Gledao sam i nju i meni je top ali realno ponoviti ono sto je Emir izjavljivao u toj seriji je nemoguce... milion nepovezanih nelogicnosti... steta fakat, samo 10 epizoda, ali eto gledanost nije bila jaka i zato nije nastavljena serija...
- legenda reala
- Kontakt:
jel ti iz ponizenja igrati moj kviz, jer ipak si ti Nivo iznad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kako sad preko 50 ljudi? zar nije 50 granica?