SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Bostone tebi ne vjerujem i kad darove nosis..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tanko je onda baš.

"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam na enesovo ime

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 01 maj 2020, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bilo je i poslije dobrih epizoda i sezona, posebno ona kad snimaju Konak kod Hilmije (kasnije je i serija nastala) i onu tursku seriju gdje Emir H. glupi nekog bega ili vezira... ali to je bas kap u moru u odnosu na prvih 50-60 epizoda gdje je serija postala to sto je postala...
Enes iz stranke definitivno najjaci lik, uz naravno Izeta F. koji je tu broj 1 svakako i daleko najvazniji lik...
Enes iz stranke definitivno najjaci lik, uz naravno Izeta F. koji je tu broj 1 svakako i daleko najvazniji lik...
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:24To je bio jedan od ziceraMeni je svako lagano posto znam sve haman napamet
BRLJA

Meni je Senad Bašić najdraži glumac iz te serije (zbog Fuketa yel), ali cijela glumačka ekipa je brutalna u najmanju ruku.
Da su poslije 2013. nastavili onim tempom kao od 2008. do 2013. to bi bila ubjedljivo najjača serija u regionu svih vremena, ovako ostaje "samo" top 10, mada primjetio sam da te sezone poslije 2013. godine i dalje imaju dobar status u Srbiji i Hrvatskoj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Senad je bio dobar dok je studio drzao,poslije preglumljuje i postaje najslabija karika
Promijenjen karakter haos
Promijenjen karakter haos
#Punoljetstvo
Seksan je, po meni, imao najjaču ulogu 

Kapitenu, ni slicajno Hadziedhemcumuric da stavis.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:24Mislio sam na enesovo imeMeni je svako lagano posto znam sve haman napamet
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Koju taktiku su koristili na turniru u malom fudbalu

- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje bodi i epi?
#Punoljetstvo
Haman svako kolo Perini pioniri favoriti, a vazda dobijemo po ušima.
Ja opet očekujem solidno 15. mjesto
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Večeras vam je to be or not to be.
AJMO ISUSI IZ MINARDIJA BODOVI SU NASI
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
To je taj dan.
Prvi macici se u vodu bacaju.
Kapitenu, promijeni nam ime ekipe u Minardi.
Ti si nas krtsio u Tacan odgovor, pa ne mozemo meda.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
128 bodova i osmi, koji ste vi ludaci haha
Kod za ligaskiii