SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
meni su podjenako bili bliski i filmovi iz srbije i hrvatske,jedna kinematografija je to tad bila
-
- Kontakt:
Lagano se krčka ovaj za sutra iz GEOGRAFIJE u 19:00h, milina će biti za igrati. 

Moglo bi se i to po oblastima/kontinentima raditi, ako hoćete, da bude više komada i nastavaka.
Jednom Evropa, jednom Azija, Afrika i tako redom, imam raznih ideja.
Moglo bi se i to po oblastima/kontinentima raditi, ako hoćete, da bude više komada i nastavaka.
Jednom Evropa, jednom Azija, Afrika i tako redom, imam raznih ideja.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 30 apr 2020, 23:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Do pola 2 ću ga svršiti. više putaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:23Kad ce konacni plasmani za danasnje takmicenje i nove tabele
Ma Šefko ja sam o bendu napravio, možeš i ti kontinente. Samo naprijed.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:24Kuha se i krčka ovaj za sutra iz GEOGRAFIJE u 19:00h, milina će biti za igrati.
Moglo bi se i to po oblastima/kontinentima raditi,ako hoćete, da bude više komada.
Jednom Evropa, jednom Azija, Afrika i tako redom, imam raznih ideja.![]()

Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 30 apr 2020, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
237600
Za 5 minuta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva je konačna odluka za ligu? Ima li sutra?Captain4 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:24Do pola 2 ću ga svršiti. više putaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:23Kad ce konacni plasmani za danasnje takmicenje i nove tabele
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
01.05.
17:00 @tm01hzne - IT kviz (3.0) xxxxx
18:30 @kompromis - WW2 xxxxxx
19:00 @šefčet - Geografija xxxxxx
21:00 @Captain4 - LIGAŠKI KVIZ xxxxx
21:30 @legenda reala - fuzbal? xxxxx
22:00 @__Liedson__ - Ramiz Zmaj vol. 2 xxxxx
22:30 @Blejzer10 - Film xxxxx
23:00 @stb - Gaming kviz xxxxx
Ukoliko sam nekog slučajno zaboravio, izgubio etc. neka se javi ili vječno šuti.
23:00 @stb - Gaming kviz xxxxx
Ukoliko sam nekog slučajno zaboravio, izgubio etc. neka se javi ili vječno šuti.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 30 apr 2020, 23:57, ukupno mijenjano 2 puta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eto dodaj film 22:30Osim13 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:2701.05.
tako je ,da popravim utisak od veceras
samo malo lakse sutra kapitenu
samo malo lakse sutra kapitenu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad smo vec kod ex yu kinematografije jedan od najjacih dijaloga ikad

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Kontam da je tako zanimljivije, a odmah i više materijala ima.Captain4 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:24Do pola 2 ću ga svršiti. više putaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:23Kad ce konacni plasmani za danasnje takmicenje i nove tabele
Ma Šefko ja sam o bendu napravio, možeš i ti kontinente. Samo naprijed.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:24Kuha se i krčka ovaj za sutra iz GEOGRAFIJE u 19:00h, milina će biti za igrati.
Moglo bi se i to po oblastima/kontinentima raditi,ako hoćete, da bude više komada.
Jednom Evropa, jednom Azija, Afrika i tako redom, imam raznih ideja.![]()
![]()
Geografija je uz historiju, sigurno najšira i najveća oblast za kviz.
Ovim tempom će nestati tema za obradu
već za 10-15 dana i onda će biti ponavljanje pitanja.
Već toga ima, a to nam ne treba.
Meni lično najdraža ex yu serija. Svaki lik prejak na svoj način, a i tempo priče mi se dopada.
Bob najjači lik kreiran ikad. Dugo na avataru bio

@Šefkete
Vjeruj poprilično sam siguran da će liga preživjeti i poslije korone, fazon je samo što će biti manje egzibicija i biće teže pronaći termin da svima odgovara. Ali ćemo nešto iskopati.
Moramo držati visok nivo jer je ovo ipak Liga prvaka.
Vjeruj poprilično sam siguran da će liga preživjeti i poslije korone, fazon je samo što će biti manje egzibicija i biće teže pronaći termin da svima odgovara. Ali ćemo nešto iskopati.

Ajde dela biće bodova, šta se sikiraš. Znaš da si mi jedan od najdražih u natjecanju, ako zagusti iskopat ćemo neku rupu u zakonu.

Moramo držati visok nivo jer je ovo ipak Liga prvaka.

"We need to suffer. And we need to fight."
Za vikend očekujte od mene medecinski kviz, ništa ekstremno već basic stvari koje se mogu iz života znati 

Slazem se za Boba, imao je Žika od koga naslijediti glumacko umijece. Isto je jaka scena iz serije, kad im dolazi ona komisija za dodjelu stana, kad Bob glumi astmaticnog studenta

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
To kapitenu,da zajebem svog druga bosnju
ma brate prezivjet ce kviz,ali mislim samo ovaj ligaski,kad se ljudi vrate obavezama sumnjam da ce biti vremena za ove egzibicije i slicno ...vjerovatno liga 2 puta sedmicno i to je to ..

ma brate prezivjet ce kviz,ali mislim samo ovaj ligaski,kad se ljudi vrate obavezama sumnjam da ce biti vremena za ove egzibicije i slicno ...vjerovatno liga 2 puta sedmicno i to je to ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Moramo te pohvaliti, da svoj dio posla radiš najbolje, od svih nas.Osim13 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 23:2701.05.
Precizno, tačno i uvijek imamo uredno pregledne informacije.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dela kad ti misliš mene nadmašiti 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim