Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Nije se novinar sjebao nego Ciro i tek je u trecem nastavku skontao da ga novinar zajebava 

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Neko nebi ni stoti put skontaosecer je napisao/la:Nije se novinar sjebao nego Ciro i tek je u trecem nastavku skontao da ga novinar zajebava

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Malac je odlicno odglumio ali ni Ceder nije od juce, tako da je vec od sredine drugog nastavka pomalo sumnjicio
Ciro, dobronamjerni djedica kojem ne treba zamjerovati, samo se nasmijao i blentavog novinara pozvao na rucak
Da je mene ´nako zajebav´o vec bi mu na kraju drugog nastavka odvalio samarcinu (slicnu samarcini koju je odvalio onaj urodjenik Tasim nekoj zeni)

Ciro, dobronamjerni djedica kojem ne treba zamjerovati, samo se nasmijao i blentavog novinara pozvao na rucak

Da je mene ´nako zajebav´o vec bi mu na kraju drugog nastavka odvalio samarcinu (slicnu samarcini koju je odvalio onaj urodjenik Tasim nekoj zeni)

A cire lodaka...samo me nervira sto psuje BogaZELJO DO GROBA je napisao/la:hahhahahahahhahahhahahahhahahhadefender je napisao/la:
HAHAHAHA pao sam sa stolice od smijeha ahahah
pa ovaj novinar se sjebo, hoce vise da place...hahah

Novinar ga je bas ...

mB!
Sliskovic sto posto u pravu kada je rekao da su igraci prodali utakmicu.Pogledajte ko ima tu utakmicu ,pogledajte samo kako je Spahic to odigro zalosno nemogu da vjerujem ali istinito.neki igraci zajedno sa navijecima BHF i jos nekim ljudima su pokusali da sruse savez tada ,kada nisu uspjeli onda su se oprostili,opet zalosno za ne povjerovat.Do danas se ve sam sovao sasi papcu kako nece da igra za drzavni grb,sada vidim zasto nece i zbog koga a vi protumacite i pogledajte utakmicu BIH Madjarska.Neki igraci nisu prodali utakmicu radi novca nego da bi srusili savez,imam osjecaj da svi zajedno rade da nas Fudbal /Nogomet ne uspije,osim ovije novi momaka koju su sada tu.Neznam stvarno zato nam ovo treba da rusimo savez preko dobre Reprezentacije,razlog da bi neko dosao na fotelju pomocu neki navijaca i igraca.sve mi je se smucilo,i nije zgoreg da Ciro nije uzeo lovu za Topic sve je moguce. 

sad bih ti rekao "ne dipr" ali opomenuo me admin da ne vrijedjam 

Jarane mozes tireci sta god oces ali dje ima dima i vatre.Daj boze da ovo nije istina.
- el-fighter
- Kontakt:
Može pisati ko šta hoće. Ali jedno je istina:Ćiro želi pomoći ovj repki. Sviđalo se ovo kome ili ne ovo je istina. Z utakmicu protiv Mađarske postoje mnoge sumnje. Mislim da utakmica nije prodana, ali svako ima svoje mišljenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja sam gledo samo ovaj jedan i bas cu sad pogledati ove ostale...u ovom gore izgleda da se onaj novinar sjebo, al sacu vidjeti sve...Mukiol je napisao/la:A cire lodaka...samo me nervira sto psuje BogaZELJO DO GROBA je napisao/la:hahhahahahahhahahhahahahhahahhadefender je napisao/la:
HAHAHAHA pao sam sa stolice od smijeha ahahah
pa ovaj novinar se sjebo, hoce vise da place...hahah![]()
Novinar ga je bas ...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dobro jutro kolumbo.emirwien je napisao/la:Jarane mozes tireci sta god oces ali dje ima dima i vatre.Daj boze da ovo nije istina.
Baka je vec odavno demantovao sve te njegove nebuloze i lazi.
Dobro mu je Topic rekao psihicki bolesnik

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čiro seljak , psuje ccc, kako mi je mrzak radi te jedne psovke.
Ajde skoro 2 stranice ispisane samo o njegovom gostovanju u emisiji na Novoj Tv (Crne udovice).
Covjek kad cita ove komentare ne bi povjerovao da je to selektor neke reprezentacije...
Covjek kad cita ove komentare ne bi povjerovao da je to selektor neke reprezentacije...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Dobar interview sa Blazevicem gdje isto odgovara na pitanje, da li je on rekao da je Eduardo bolji od Dzeke:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
hahahahhahahahahaPrincipatus je napisao/la:Dobar interview sa Blazevicem gdje isto odgovara na pitanje, da li je on rekao da je Eduardo bolji od Dzeke:
Jah, moze se desiti to iznenadjenje(Esp. Vs. Bel.) a u prilog mu ide to sto bi van Gaal mogao biti trener Belgije 

Popičkarao se sa savezom, e tako treba...
sad ce dobiti nogu kao sto su svi ostali prije njega 

I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
- el-fighter
- Kontakt:
Dosta više tog Ušanovića. Vrijeme je bilo i da mu se Ćiro suprostavi. Nadam se da će uspjeti, ali vrlo teško. Lika ni sud nije mogao svrgnuti sa položaja.
Velež do groba života mi moga
Usanovic je odavno presao sve granice normalnosti.el-fighter je napisao/la:Dosta više tog Ušanovića. Vrijeme je bilo i da mu se Ćiro suprostavi. Nadam se da će uspjeti, ali vrlo teško. Lika ni sud nije mogao svrgnuti sa položaja.

Zadnja izmjena: Tarik14, dana/u 28 apr 2009, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.