Šta je, 'oćeš mi to ti nešta brko?!MortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2020, 00:02Bujrum, stavi.skoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 22:16@poeta ako je Džekin avatar razlog da me prestaneš poštovat, ti ili neko drugi, kad dođem kući stavit ću na avatar Džeku u Željinom dresu. Ne znam što si sveo ovo na ličnu raspravu. Ja imam svoje mišljenje - ti svoje. Ti bi meni psovao jer se moje mišljenje razlikuje od tvog? Ako je to razlog, psuj slobodno. Ja se neću naljutit, mubarek je mjesec. Ja tebi psovat neću, imaš svoje mišljenje, Papeta si gledao (možda i upoznao), ja nisam. Ja znam dijete kojem je Edin Džeko život spasio, uplatio put u Tursku, operaciju i godinu dana terapija. Jedini uslov je bio da se ne ide u javnost s tim.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Poeta, iznio si svoj stav i idemo dalje. Ne znam čemu ubjeđivanje i nametanje nečega, još tim riječima da bi mu nešto ospovao jer iznosi svoje mišljenje, gdje opet ima dosta činjenica.
Ovo oko vjere i 20.000 mi je još nevjerovatnije.. Prije svega, bio ne bio vjernik, ne znam kakve to veze ima? Malo 20 hiljada? Koliko si to ti pripomogao nekome, eto barem cenerom? Nevjerovatno mi je to kako narod raspolaže tuđim novcem, pa kontaju da jedan fudbaler treba ići redom ulicom i dijeliti, jer eto boga ti ima ih ko pljeve. Neka ima i treba da ima, sve je to zarqdio svojim trudom i prolivenim znojem, neka i 20 miliona ima po sezoni.
Ne spuštajte se na nivo tih priča mahalskih, isto tetkice nekakve.
-
- Kontakt:
Lik je jako naporan i danima vrti jednu te istu temu. To sto on zna Safeta lično,nikog nas ovdje ne zanima. I zbog toga se neće osporiti Džekin igrački niti ljudski kvalitet. Koliko situacija je bilo po medijima u kojima je njegiva pomoc bila od velike vaznosti, siguran sam da ima jos toliko stvari koje nisu objavljene i koje niko od nas ne zna.
Čuj on bih psovao nekom zbog avatara, kako te nije stid tvojih godina tako nesto da napises ?
Ne razumijem kako mozete nametati nekom svoje misljenje, i kako ne shvatate nije svačije razmisljanje isto.
Puna podrška za brata Škoru !!!
Na Otoci ne moze stati veci stadion od 8000 mjesta.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..
Ma moze vjeruj mi ako se pomjeri stadion orema rijeci..skoJaa je napisao/la: ↑30 apr 2020, 02:24Na Otoci ne moze stati veci stadion od 8000 mjesta.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..
Dalo bi se izvest svašta al koliko bi sve koštalo? Prvo zemljište, koje je zbog lokacije izuzetno primamljivo "krupnijim ribama", sigurno bi bilo skupo. Onda rušenje one tribine zarad pomjeranja terena prema rijeci, a tek onda idu sva ostala ulaganja, neophodna za jedan dobar stadion (teren, reflektori, semafor, barem dvije solidne tribine). Bilo bi lijepo al mislim da je nerealno.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 02:27Ma moze vjeruj mi ako se pomjeri stadion orema rijeci..skoJaa je napisao/la: ↑30 apr 2020, 02:24Na Otoci ne moze stati veci stadion od 8000 mjesta.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..
- AngelDiMaria
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne moze se tek tako navlaciti gradjevina na rijeku, mislim da bas zbog toga i nije neko rjesenje. Hadzici su topskoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:02Dalo bi se izvest svašta al koliko bi sve koštalo? Prvo zemljište, koje je zbog lokacije izuzetno primamljivo "krupnijim ribama", sigurno bi bilo skupo. Onda rušenje one tribine zarad pomjeranja terena prema rijeci, a tek onda idu sva ostala ulaganja, neophodna za jedan dobar stadion (teren, reflektori, semafor, barem dvije solidne tribine). Bilo bi lijepo al mislim da je nerealno.
Dobro ba, šta se dereš odmah. Nećemo ni navlačit, nek stoji tu gdje jest. Ha ya.AngelDiMaria je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:58Ne moze se tek tako navlaciti gradjevina na rijeku, mislim da bas zbog toga i nije neko rjesenje. Hadzici su top
-
- Kontakt:
Najbolje je promjenit tok rijeke, tako da sto je isla niz brdo, nek ide uzbrdo prema Svrakinom..
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli baAngelDiMaria je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:55Morto, ovaj akademski gradjanin poceo o svemu da prica. Jos ce ti poceti o rasizmu pametovat... Ja bih ovo rjesavao...
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije sve sto Ligata napise istina sine
- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
A nejma kupit u SvrakinomMortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:43U prodaji brendirane zaštitne maske
Od danas možete kupiti brendirane zaštitne maske FK Sarajevo. Maske su napravljene od 100% pamuka, a namijenjene su za višekratnu upotrebu.
U prodaji su dvije vrste maski, a u jednom pakovanju dolaze po dvije. Ovisno o otisku na maski cijena pakovanja je 6 KM, odnosno 8 KM.
Obična maska i maska sa printom dostupne su u prodaji putem web shopa FK Sarajevo.
Pored web shopa, maske je moguće kupiti i na trafikama Duhanpromet d.o.o. na sljedećim lokacijama:
Branilaca Dobrinje bb
Patriotske lige bb
Alipašina 27
Mala Aleja 38
Sutjeska bb
Dobrinja C5
Gradačačka 1
Jošanička bb
Samira Ćatovića Kobre 4
Bulevar Meše Selimovića bb
Prva maska je premoćna.![]()
Morto intervenisi za neko prodajno mjesto u Svrakinom
Ima interesanata za kupit
Sta sam ja nedavno pisaoAmca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..

Jos jedna info iz kluba sa Ilidze, u Igmanov stadion bice uloženo 600 000 KM, teren se vec radi, sljedece su tribine i postavljanje reflektora, jos jedna velika balon sala i jos jedan pomoćni teren

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Keks.FoSte95 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 08:59Sta sam ja nedavno pisaoAmca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..![]()
Jos jedna info iz kluba sa Ilidze, u Igmanov stadion bice uloženo 600 000 KM, teren se vec radi, sljedece su tribine i postavljanje reflektora, jos jedna velika balon sala i jos jedan pomoćni teren![]()

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, Armija1987, BeHighirly, Beli98, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Confiance, Cwirek, Dadox, dencho, fera, Fouzi1, Fudo, Haksss, haris004, Hazre, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, Kaunas, keli, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, macahz, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, Mostarska, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, NEZALAGANJE, OzmoodPinglewood, perodeformero, pinki, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski, Zeko87 i 709 gostiju.