Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Petarda odnosi pobjedu po ko zna koji put. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Loše si informisan

Slična sudbina je zadesila i Victora Kassaija nakon one krađe Bayerna protiv Reala 2017-e. Sudi samo u Mađarskoj ligi i neke utakmice lige prvaka i lige europe ali samo u grupnoj fazi.
Samo radi tebe sam se i javio. Da me nisi spomenuo ne bi ništa napisao

Eo ga opet pise sve isto sto je pisao i prosli put,on izvuko iz nekog nesto...Boze
Pa jedino papane se i mozes sam sebi divit.
Za par postova ide poziv moderaciji.
Tvoj naravno.
Nek napise bilo ko sa ovog foruma kad sam mu nesto ruzno rekao na licnoj osnovi,a ti malo-malo nekog vrijedjas bjednice.

Pa jedino papane se i mozes sam sebi divit.
Za par postova ide poziv moderaciji.
Tvoj naravno.
Nek napise bilo ko sa ovog foruma kad sam mu nesto ruzno rekao na licnoj osnovi,a ti malo-malo nekog vrijedjas bjednice.
Dzoni wrote:
Zaista neki ljudi preozbiljno shvataju ovaj forum.
Ovoliko mržnje uputiti nekome koga i ne znaš je nevjerovatno
Možda Dzoni nije loš, ali je definitivno zapušten ui odgoju, previše nervozan, usamljen i isfrustriran, pa mu ovaj forum dođe kao jedini vid neke komunikacije sa ljudima.
Samo ga ta komunikacija jako teško ide. Uvijek se spetlja i krene vrijeđati.
Ali ja mu sve to velikodušno opraštam

Zaista neki ljudi preozbiljno shvataju ovaj forum.
Ovoliko mržnje uputiti nekome koga i ne znaš je nevjerovatno

Možda Dzoni nije loš, ali je definitivno zapušten ui odgoju, previše nervozan, usamljen i isfrustriran, pa mu ovaj forum dođe kao jedini vid neke komunikacije sa ljudima.
Samo ga ta komunikacija jako teško ide. Uvijek se spetlja i krene vrijeđati.
Ali ja mu sve to velikodušno opraštam

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 apr 2020, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti se ne kvalifikujes glupane.
Kolega @Petarda dijeli šamare po navici 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ova:
Saurman je napisao/la: ↑26 avg 2009, 12:08OBJEKTIVNI ENGLEZI
Ili kako reče Peter Staunton, eminentni komentator Goal.com-a(engleskog portala!):
„Barcelona je bolja nogometna momčad od Chelsea. To su dokazali prisiljavanjem Chelsea na skupljanje i ograničavanje štete. A Chelsea nije trećeligaš koji posjećuje prvoligaški teren u sklopu igranja FA kupa. To je ekipa igrača višemilijunskih vrijednosti i kapetana svojih reprezentacija.“
Pametnome dosta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To opet ne mjenja činjenicu da su drastično pokradeni na SB.Nakon toga je Ovrebo emigrirao na Antartik.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne priznaju ti oni utakmicu sa Campa. Samo je bitna ona na Stamford Bridgeu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sarma je SDA glasač, Bakir znooo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dobra
za 4. razred Osnovne
za 4. razred Osnovne

Ja Xavija i bruke primanja, ko da nije znao igrati fudbal prije dolaska Guardiole.
Remember, remember the 5th of November.
Realno bio je loš tada...jedan od igrača koji je kasno postao klasa...kao Drogba npr. koji je igrao 2 francusku ligu sa 23-24 godine
Netačno, Xavi je 1999. godine izglasan za najboljeg mladog igrača u Španiji,
04/05 za najboljeg igrača u ligi.
Madridska propaganda mora stati ovdje

Mora da je zato bio na trasnfer listi prije dolaska Guardiole haha.Late boomer a nema nitsa lose u tome 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.