FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odakle vam prica o ponistavanju? Jel ima ko pismen od vas da zna procitati sta je objavila UEFA? Ko prekine prvenstvo ne ide u evropu. Tonse odnosi na prekid od strane SAVEZA.
U koliko drzava donesee odluku kao u holandiji i francuskoj da nema sportskih dogadjaja donaugusta, tada se uzima trenutni poredak i proglasava se osvajac titule i poredak u evropi. Zakonaki osnov ne postoji da ppnistis sezonu a da neko ide u evropu na osnovu te sezone.
Ako se liga prekine, bit ce proglaseno trenutno stanje na tabeli. Ako se nastavi, sve je jasno. Ovo sve u slucaju da drzava, federacija ili rs proglase zabranu sportskih dogadjaja.
U koliko drzava donesee odluku kao u holandiji i francuskoj da nema sportskih dogadjaja donaugusta, tada se uzima trenutni poredak i proglasava se osvajac titule i poredak u evropi. Zakonaki osnov ne postoji da ppnistis sezonu a da neko ide u evropu na osnovu te sezone.
Ako se liga prekine, bit ce proglaseno trenutno stanje na tabeli. Ako se nastavi, sve je jasno. Ovo sve u slucaju da drzava, federacija ili rs proglase zabranu sportskih dogadjaja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa nije brate ni u Francuskoj a ni Holandiji proglasen prvak niti ce biti, samo po trenutnom poretku idu u evropuPantelija je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:15Odakle vam prica o ponistavanju? Jel ima ko pismen od vas da zna procitati sta je objavila UEFA? Ko prekine prvenstvo ne ide u evropu. Tonse odnosi na prekid od strane SAVEZA.
Bolje da se nastavi , sanse za titulu su dobre
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mislim da to nece moci proci kod uefa. Da ponistena sezona bude a da se uzima poredak iz te sezone. Sezona ako je ponistena ne moze se uzimati njen poredak.To apsolutno nema nikakve logike.'
Da se razumijemo ja sam za nastavak prvenstva, i to bi bio na posteni nacin da se sport i sportski uspjeh ispostuje. Ali situacija je takva da nema sanse da se sezona nastavi.
Bosna i Hercegovina nije ustanju nastavit sezonu, jer drzava je podjeljenja na 51-49% gdje srbi imaju jedne zakone federacija druge.
Al prvi i glavni razlog je sto mozes imat gripu a da i neznas i da zarazis 40-50.
Drugi medecinski sistem na nivou Bosne i Hercegovine je 0.
Zar bi vrijedilo da radi nastavka prvenstva neko nastrada.
Cetvrto u slucaju nastavka prvenstva i prekida u 3-4 kolu gdje neke ekipe mogu imat tezak raspored neke laksi i desi se da prva dva kluba imaju isti broj bodova sta onda da se gleda gol razlika medzusobni omjer, jel gol razlika na 75-80% odigranog prvenstva treba da odlucuje o prvaku itd.
Znam da ovo zvuci ne prihvatljivo za zeljeznicar i da ce se oni sad ko bunit oni zasluzuju bit prvaci. Nek mi neko odgovori i da jednu argumentaciju.
Procentualno mnogo duze smo prvi od njih u 22 kola 80% prvestva
Bili prvi nakon 11 kola nakon 19 kola nakon 22 kola
Imamo domacu extra utakmicu protiv njih
Imamo skuplju ekipu od njih
Imamo samo slabiju gol razliku koju im je dao savez (3:0 ) celik
Jedini parametar gdje oni mogu reci je taj medzusobni omjer
Apsulutno sam za igranje ako se moze, jer mi nemamo nikakvig razloga da se ne igra osim sigurnosti i zastiti svih fudbaler cjele drzave..
AL bi bilo glupo da se odigraju 2-3 utakmice da se neko zarazi pa da se onda prekida. Jer ni njima nije u interesu da se zarazi neko bilo ko a posebno da bude nedo bog smrtni slucaj al njima je jedini razlog da pokusaju pobjedit celik i nas i tad bi imali medzusobni omjer i gol razliku bolju i tad im nebi smetalo da se prekine prvenstvo. Jer bilo koji rezultat osim naseg poraza njima nebi odgovarao i nebi imali nista protiv da se tad prekine.
Jer zele po cjenu i zaraze i smrti okusat srecu u te 2 utakmice jer 8 godina nije malo
Bosna i Hercegovina nije ustanju nastavit sezonu, jer drzava je podjeljenja na 51-49% gdje srbi imaju jedne zakone federacija druge.
Al prvi i glavni razlog je sto mozes imat gripu a da i neznas i da zarazis 40-50.
Drugi medecinski sistem na nivou Bosne i Hercegovine je 0.
Zar bi vrijedilo da radi nastavka prvenstva neko nastrada.
Cetvrto u slucaju nastavka prvenstva i prekida u 3-4 kolu gdje neke ekipe mogu imat tezak raspored neke laksi i desi se da prva dva kluba imaju isti broj bodova sta onda da se gleda gol razlika medzusobni omjer, jel gol razlika na 75-80% odigranog prvenstva treba da odlucuje o prvaku itd.
Znam da ovo zvuci ne prihvatljivo za zeljeznicar i da ce se oni sad ko bunit oni zasluzuju bit prvaci. Nek mi neko odgovori i da jednu argumentaciju.
Apsulutno sam za igranje ako se moze, jer mi nemamo nikakvig razloga da se ne igra osim sigurnosti i zastiti svih fudbaler cjele drzave..
AL bi bilo glupo da se odigraju 2-3 utakmice da se neko zarazi pa da se onda prekida. Jer ni njima nije u interesu da se zarazi neko bilo ko a posebno da bude nedo bog smrtni slucaj al njima je jedini razlog da pokusaju pobjedit celik i nas i tad bi imali medzusobni omjer i gol razliku bolju i tad im nebi smetalo da se prekine prvenstvo. Jer bilo koji rezultat osim naseg poraza njima nebi odgovarao i nebi imali nista protiv da se tad prekine.
Jer zele po cjenu i zaraze i smrti okusat srecu u te 2 utakmice jer 8 godina nije malo
Po meni ako se nama sad dodijeli titula ili ne, prekine prvenstvo, nema Evrope, po UEFA-i.
Za nas bi to bio veliki udarac, jer jbga ipak računamo na to da igramo evropske tekme, jer nam treba iz finansijskih razloga. Isto tako bi teško doveli nekog igrača kvalitetnog sa strane.
To bi bio veliki udarac ionako lošoj ligi, tako bi pali, al baš podosta koeficijentima, ako recimo druge zemlje nastave igrati bez gledalaca i samim tim klubovi izbore evropu.
Liga se treba nastaviti, bez gledalaca samo. Završiti sve za mjesec i po, dva i ćao. Svakako su igrači odmarali i ne treba im ljetna pauza.
Za nas bi to bio veliki udarac, jer jbga ipak računamo na to da igramo evropske tekme, jer nam treba iz finansijskih razloga. Isto tako bi teško doveli nekog igrača kvalitetnog sa strane.
To bi bio veliki udarac ionako lošoj ligi, tako bi pali, al baš podosta koeficijentima, ako recimo druge zemlje nastave igrati bez gledalaca i samim tim klubovi izbore evropu.
Liga se treba nastaviti, bez gledalaca samo. Završiti sve za mjesec i po, dva i ćao. Svakako su igrači odmarali i ne treba im ljetna pauza.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U prodaji brendirane zaštitne maske

Od danas možete kupiti brendirane zaštitne maske FK Sarajevo. Maske su napravljene od 100% pamuka, a namijenjene su za višekratnu upotrebu.
U prodaji su dvije vrste maski, a u jednom pakovanju dolaze po dvije. Ovisno o otisku na maski cijena pakovanja je 6 KM, odnosno 8 KM.
Obična maska i maska sa printom dostupne su u prodaji putem web shopa FK Sarajevo.

Pored web shopa, maske je moguće kupiti i na trafikama Duhanpromet d.o.o. na sljedećim lokacijama:
Branilaca Dobrinje bb
Patriotske lige bb
Alipašina 27
Mala Aleja 38
Sutjeska bb
Dobrinja C5
Gradačačka 1
Jošanička bb
Samira Ćatovića Kobre 4
Bulevar Meše Selimovića bb
Prva maska je premoćna.

Od danas možete kupiti brendirane zaštitne maske FK Sarajevo. Maske su napravljene od 100% pamuka, a namijenjene su za višekratnu upotrebu.
U prodaji su dvije vrste maski, a u jednom pakovanju dolaze po dvije. Ovisno o otisku na maski cijena pakovanja je 6 KM, odnosno 8 KM.
Obična maska i maska sa printom dostupne su u prodaji putem web shopa FK Sarajevo.

Pored web shopa, maske je moguće kupiti i na trafikama Duhanpromet d.o.o. na sljedećim lokacijama:
Branilaca Dobrinje bb
Patriotske lige bb
Alipašina 27
Mala Aleja 38
Sutjeska bb
Dobrinja C5
Gradačačka 1
Jošanička bb
Samira Ćatovića Kobre 4
Bulevar Meše Selimovića bb
Prva maska je premoćna.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pišeš kao da se klubovi ili navijači nesto pitaju,Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:31
Zvanično klubovi su za nastavak.
Drugo, teško je fer sportski princip primjeniti na nešto prekinuto.
Govorim to ko sportista, zamisli boksera koji treba da se bori 12rundi i u 8 kazu stani da vidimo ko je pobjednik. Možda je on tempirao borbu za zadnje dvije runde.
Npr, mozda Željo, Zrinjski, Radnik itd. nebi štedili umorne i povrijeđene igrače da se znalo da se igraju zadnjih 5kola lige. Čitava tabela bi bila drugačija nije u pitanju samo prvo mjesto.
Ovi parametri tvoji tu ništa ne znače,
Derbi nema domaćina.
I da oduzmeš 3-0 (celik) Sarajevo ima slabiju gol razliku(jedan manje postignut gol).
Sarajevo je prvo i pošteno je na tom mjestu, ako vas proglase sampionima neće biti toliko nefer. Pogotovo da kao 1999. opet budete prvi a ne dobijete(priznati) trofej.

Ali sve to nije razlog da se izmisljaju razlozi zašto bi trebali proglasiti vas šampionima.
Svako ima svoj pogled na situaciju, a jedini fer je da se liga završi, sve ostalo nije fer,
moze biti najmanje nepravedan i to je to.
@tu i tamo mrlja na ovoj sezoni će ostat kako god da se ona završila. U kakvoj formi će igrači nastavit, neki koji su bili u naletu sad mogu skroz past u formi, neki povrijeđeni će se oporavit i pojačat svoje ekipe... Još nema publike, znači Sarajevo u derbiju gubi i jedinu, minimalnu prednost. Sve što se loše može odrazit na formu Sarajeva može i na formu Želje. Da sad Željo padne u formi, da ih stigne gust raspored i težak ritam i na kraju ostanu i bez Evrope, proklinjali bi UEFA-u i savez zbog prekida. Na kraju će sigurno bit pritužbi da je sezona nepoštena, jer smo takav narod. Svi pljuju vlast radi uvođenja policijskog sata, ukinuo se policijski i narod počeo izlazit po pumpama, onda počeli pljuvat vlast zbog ukidanja policijskog sata.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ova ti je bolja većskoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 16:40@tu i tamo mrlja na ovoj sezoni će ostat kako god da se ona završila. U kakvoj formi će igrači nastavit, neki koji su bili u naletu sad mogu skroz past u formi, neki povrijeđeni će se oporavit i pojačat svoje ekipe... Još nema publike, znači Sarajevo u derbiju gubi i jedinu, minimalnu prednost. Sve što se loše može odrazit na formu Sarajeva može i na formu Želje. Da sad Željo padne u formi, da ih stigne gust raspored i težak ritam i na kraju ostanu i bez Evrope, proklinjali bi UEFA-u i savez zbog prekida. Na kraju će sigurno bit pritužbi da je sezona nepoštena, jer smo takav narod. Svi pljuju vlast radi uvođenja policijskog sata, ukinuo se policijski i narod počeo izlazit po pumpama, onda počeli pljuvat vlast zbog ukidanja policijskog sata.

Ti siguran da ce se evropa uopste igrati.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:41Po meni ako se nama sad dodijeli titula ili ne, prekine prvenstvo, nema Evrope, po UEFA-i.
Stroj1946 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 16:51Ova ti je bolja većskoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 16:40@tu i tamo mrlja na ovoj sezoni će ostat kako god da se ona završila. U kakvoj formi će igrači nastavit, neki koji su bili u naletu sad mogu skroz past u formi, neki povrijeđeni će se oporavit i pojačat svoje ekipe... Još nema publike, znači Sarajevo u derbiju gubi i jedinu, minimalnu prednost. Sve što se loše može odrazit na formu Sarajeva može i na formu Želje. Da sad Željo padne u formi, da ih stigne gust raspored i težak ritam i na kraju ostanu i bez Evrope, proklinjali bi UEFA-u i savez zbog prekida. Na kraju će sigurno bit pritužbi da je sezona nepoštena, jer smo takav narod. Svi pljuju vlast radi uvođenja policijskog sata, ukinuo se policijski i narod počeo izlazit po pumpama, onda počeli pljuvat vlast zbog ukidanja policijskog sata.![]()

NAPISAO SAM da bi volio da se odigra pa ko bude najbolji nek osvoi titulu.
Al sta ako se desi da se prekine u drugim kolu nastavka i zeljo (nedo bog nas pobjedi) tad bi vam odgovarao prekid i bilo bi legalno sve uredu
A nije uredu gdje svak odigra sa svakim po dvije utakmice tacnije jednu kuci jednu na strani. I nevidim razlog zasto uefa u ovom slucaju nebi dala da se igra u euro takmicenju jer niko NIJE OSTECEN.
Sta ako Dodik nebude dao da klubovi u rs treniraju igraju.
To sto je bokser neki cuvo snagu do 8 runde i onda zelio da u zadnje 4 zavrsi protivnika, to nema nikakve veze sa ovom situacijom, jer je svaka ekipala imala jednak broj utakmica i nije se desilo mi smo igrali sa ovim a vi sa onim onaj je bio jaci slabi protivnik.
Jer onda ako bi se postavljalo cuvo se pripremo se onda bi mogli imi reci prosli smo u kupu zato smo primili dva gola jer su igraci znali da ce bit registrivano 3:0 u nadu korist igrac pogoden ustaskuk fasizam itd itd
Ili udarac sakom u glavu Sadovica u banjaluci.
Jesam da se igra al nisam ako to nece bit 100% fer i gdje igraci nece bit 100% zasticeni od korone.
Al sta ako se desi da se prekine u drugim kolu nastavka i zeljo (nedo bog nas pobjedi) tad bi vam odgovarao prekid i bilo bi legalno sve uredu
A nije uredu gdje svak odigra sa svakim po dvije utakmice tacnije jednu kuci jednu na strani. I nevidim razlog zasto uefa u ovom slucaju nebi dala da se igra u euro takmicenju jer niko NIJE OSTECEN.
To sto je bokser neki cuvo snagu do 8 runde i onda zelio da u zadnje 4 zavrsi protivnika, to nema nikakve veze sa ovom situacijom, jer je svaka ekipala imala jednak broj utakmica i nije se desilo mi smo igrali sa ovim a vi sa onim onaj je bio jaci slabi protivnik.
Jer onda ako bi se postavljalo cuvo se pripremo se onda bi mogli imi reci prosli smo u kupu zato smo primili dva gola jer su igraci znali da ce bit registrivano 3:0 u nadu korist igrac pogoden ustaskuk fasizam itd itd
Jesam da se igra al nisam ako to nece bit 100% fer i gdje igraci nece bit 100% zasticeni od korone.
Pusti suplje od kona,UEFA je rekla da savez odlucuje i da je to validno,uostalom ako drzava tj cjelokupno npr RS ako kazu nema igranja i ako se orekine norlmalno da cemo igrat u evropiPitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:03NAPISAO SAM da bi volio da se odigra pa ko bude najbolji nek osvoi titulu.
-
- Kontakt:
Neko je ovdje pisao da je dao 20000 eura. Moraćeš priznati da je to smiješno. Džeko i Islam? Hahaha!!! Kako se to onda zna za Manea, Benzemu, Salaha... Džaba ga braniš, jarane. Ne mogu da ti opsujem, jer te poštujem i smatrao sam da si normalan i fin mladi čovjek, čije sam mnoge postove, kao i još nekolicine, čitao sa zadovoljstvom. Što se odmah fatate za to "šta je Pape uradio za Sarajevo". Pa uradio je više od svih tih koje si nabrojao igrajući godinama za mizernu platu. I uprkos tako mizernoj plati nije otišao u Partizan kada je njihova delegacija na čelu sa Mocom Vukotićem došla po njega u Sarajevo sa gepekom punim para. Nije otišao zbog FKS i zbog raje. Pa koliko je samo dao na promociji našeg kluba, jer se za nas čulo u svijetu zbog njega. I odakle ti znaš pozadinu svega? Možda mu je klub ostao dužan, možda su neki ljudi bili nekorektni prema njemu. Svrstavaš Vahidina u legende, znaš li šta je to on dao FKS, da li je dao i jedan jedini fening. Znaš li, kada se u Općini Centar glasalo da se stadion da nama, a on je bio neki klinac da li u CSR ili negdje drugdje, da je on glasao protiv, obrazlažući kasnije kao daleko je finansijski nepovoljnije za klub da bude vlasnik, nego da plaća korišćenje. Malo su svi naši igrači, nakon karijera, dali za klub i kao da su imali veoma malo empatije za nj. Hase je nešto drugo.skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2020, 19:54Kako se može znat koliko je neko dao para? Lijeva ruka ne treba da zna šta desna radi, tako je u islamu. Ja sam lično bio svjedok koliki je Džeko humanitarac, gdje je za djelo koje je uradio jedini uslov bio da ne ide u medije.
Ako ćemo se time vodit, koliko je Pape dao para? Evo nevezano za koronu, šta je Pape uradio za Sarajevo od odlaska iz kluba do dana današnjeg?
Pljujte koliko hoćete, za mene je tek najbolji fudbaler FKS i najbolji selektor BiH ikad. Nikad legenda kluba, jer se legende ne ponašaju kao on. Čala, Husref, Vahidin, Svetozar, Keli, HASE
.. svi su možda slabiji igrači ali veće legende kluba FK Sarajevo.
Naravno, to je moje mišljenje. Nit koga namjeravam ubjeđivat u nešta nit se svađat. Al ako se već izvlače neki argumenti...
I da si imao priliku upoznati Papeta vidio koliko je to bio veliki a toliko skroman čovjek, pomalo i stidljiv, Ne znam da sam poznavao skromnijeg i finijeg čovjeka.
P.S. Nije ti lijepo stavljati na avatar sliku toga......na ovom PDF-u. Kao da hoćeš nekoga da provociraš (naviječe FKS). Ponovo ti kažem, opsovao bih ti, ali neću zbog poštovanja koje sam imao prema tebi.
ako drzava odluci da nema igranja UEFA tu nista ne moze, zato su i Belgijanci povukli odluku koju je savez bio donio, cekaju odluku na nivou drzave, Holandjani su prekinuli prvenstvo zbog odluke vlade, Francuzi isto, evo Talijani isto razmisljaju i svi ce igrati evropska takmicenja, UEFA moze kazniti samo one lige tj saveze koji samostalno odluce o kraju prvenstva, dok protiv odluka vlada/drzava ne moze nista, i da na kraju njih u takvoj situaciji zanima samo koje ekipe idu u evropska takmicenja, a hoce li savez te drzave odluciti da proglasi i prvaka ili ga nece biti uopste, to njih ne zanimaStroj1946 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:41Po meni ako se nama sad dodijeli titula ili ne, prekine prvenstvo, nema Evrope, po UEFA-i.
Pyro is not a crime !
Vidi, ne zelim biti neko na relaciju dzeko pape.
Samo da kazem da lazes za dzeku.
Iz licnog primjera znam momka kojem je spasio zivot uplativsi 160 ooo maraka u roku sat vremena da se momak spasi.
Znam i porodicu kojoj je napravio kucu i sredio posao privatni da rade ispod 200 ooo nije ulozio tu. Nikad nije to objavio.
Gadno je citati ovo od tebe, kao sta je dao 20 ooo. On tih 10 20 milja daje svako malo jer je osjetljiv na nas narod. Ovo ne pisem jer sam neki onozavaoc edina
Meni je miske , hasan , ibisevic drazi igraci, al napisati ovo za edina u ovom smislu je jadno.
A sto se papeta tice, fina ekipa ljudi koja je spasavala klub 2012 kad je nazvala naseg papeta dobila je jedno veeeeeeeliko NE !
@poeta ako je Džekin avatar razlog da me prestaneš poštovat, ti ili neko drugi, kad dođem kući stavit ću na avatar Džeku u Željinom dresu. Ne znam što si sveo ovo na ličnu raspravu. Ja imam svoje mišljenje - ti svoje. Ti bi meni psovao jer se moje mišljenje razlikuje od tvog? Ako je to razlog, psuj slobodno. Ja se neću naljutit, mubarek je mjesec. Ja tebi psovat neću, imaš svoje mišljenje, Papeta si gledao (možda i upoznao), ja nisam. Ja znam dijete kojem je Edin Džeko život spasio, uplatio put u Tursku, operaciju i godinu dana terapija. Jedini uslov je bio da se ne ide u javnost s tim.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.

mozes ga povuci za vestu barskoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 22:16@poeta ako je Džekin avatar razlog da me prestaneš poštovat, ti ili neko drugi, kad dođem kući stavit ću na avatar Džeku u Željinom dresu. Ne znam što si sveo ovo na ličnu raspravu. Ja imam svoje mišljenje - ti svoje. Ti bi meni psovao jer se moje mišljenje razlikuje od tvog? Ako je to razlog, psuj slobodno. Ja se neću naljutit, mubarek je mjesec. Ja tebi psovat neću, imaš svoje mišljenje, Papeta si gledao (možda i upoznao), ja nisam. Ja znam dijete kojem je Edin Džeko život spasio, uplatio put u Tursku, operaciju i godinu dana terapija. Jedini uslov je bio da se ne ide u javnost s tim.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.![]()

You are someone else I am still right here
Da Allah dz s nagradi svakog koje god bilo kad pomogo bilo koke a posebno za spas necijeg djeteta zivot.
Dzeko Pape ko je od njih dvoice bio bolji igrac
Paper je kao dribler znaoac sa loptom brzi vise trcao i samim tim je kao fudbaler bolji.
Ako se gledaju titule ilige Dzeko je javi od papera sto se toga tice al onda nije se trebo u finalu nac Susic i Dzeko neogo Hasan i dzeko
Sad ako gledamo koje vise vezan za drzavu pape ili dzeko normalno dzeko jer se vidi na Susicu da nije sretan sto je morao bit do 28 godine u bh odnosno yugo ligi gdje zaradivao 200 njemacki maraka mjesecno u najboljim godinama.
Drugo dzeko u prosjeku od 23-28 godine ima mjesecno oko milion eura platu.
Samim tim dzeku je mnogo lakse dat 500k€ godisnje nego safetu 5K€.
Dzeko Pape ko je od njih dvoice bio bolji igrac
Paper je kao dribler znaoac sa loptom brzi vise trcao i samim tim je kao fudbaler bolji.
Ako se gledaju titule ilige Dzeko je javi od papera sto se toga tice al onda nije se trebo u finalu nac Susic i Dzeko neogo Hasan i dzeko
Sad ako gledamo koje vise vezan za drzavu pape ili dzeko normalno dzeko jer se vidi na Susicu da nije sretan sto je morao bit do 28 godine u bh odnosno yugo ligi gdje zaradivao 200 njemacki maraka mjesecno u najboljim godinama.
Drugo dzeko u prosjeku od 23-28 godine ima mjesecno oko milion eura platu.
Samim tim dzeku je mnogo lakse dat 500k€ godisnje nego safetu 5K€.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bujrum, stavi.skoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 22:16@poeta ako je Džekin avatar razlog da me prestaneš poštovat, ti ili neko drugi, kad dođem kući stavit ću na avatar Džeku u Željinom dresu. Ne znam što si sveo ovo na ličnu raspravu. Ja imam svoje mišljenje - ti svoje. Ti bi meni psovao jer se moje mišljenje razlikuje od tvog? Ako je to razlog, psuj slobodno. Ja se neću naljutit, mubarek je mjesec. Ja tebi psovat neću, imaš svoje mišljenje, Papeta si gledao (možda i upoznao), ja nisam. Ja znam dijete kojem je Edin Džeko život spasio, uplatio put u Tursku, operaciju i godinu dana terapija. Jedini uslov je bio da se ne ide u javnost s tim.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Antikloc, Bing [Bot], Google [Bot], MaroonBjelave, mosarajvosa83, ristagrad, Vanja8 i 76 gostiju.